تاریخ : 27. تير 1395 - 0:14   |   کد مطلب: 22936
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اهمیت به کلانشهر شدن همدان گفت: اگر این کار صورت نگیرد دچار سکته اقتصادی خواهیم شد.
همدان کلانشهر نشود دچار سکته اقتصادی خواهد شد/ نباید با فشار مالیاتی حلقوم صنعتگران و تولیدکنندگان را فشار داد

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حمیدرضا حاج‌بابایی صبح امروز در اجلاس ماهانه اتاق اصناف با بیان اینکه اصناف ستون اعتماد اجتماعی هستند، اظهار کرد: بازار را جایگاه انسان‌های متدین می‎دانیم.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که به عنوان مسؤولان اصناف انتخاب می‌شوند خاص هستند چرا که آنها مسؤولیت خطیر در پیوند مردم و ارزش‌ها، مردم و دیانت و مردم و افتخارات شهر به دست دارند.

 

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با اشاره به سئوالات جمع حاضر مبنی بر اینکه دورنمای اقتصادی استان را چگونه می‌بینید؟ گفت: برای اینکه بگویم این شهر از کجا می‎خواهد حرکت کند و به کجا برسد نقشه‎ای طی 20 سال پیش آغاز شده است.

این مسؤول با بیان اینکه نقشه راه شهر کاملاً آماده است و برای رسیدن به هدف در طی 20 سال قدم برداشته‌ایم، افزود: میزی در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای من تعریف شده و بنده مسؤولیت میز استانی را دارم.

حاج‎بابایی با بیان اینکه در این مجمع برای 31 استان 31 میز تعریف شده است، گفت: سیاست‌های کلی و چشم‎انداز توسعه، برش استانی خورده است.

وی خاطرنشان کرد: افراد دارای صاحب تجربه در استان از جمله استانداران قبل را در تصمیم‌گیری برای استان دعوت به همکاری کرده‌ایم تا همفکری، هماهنگی و گفتمان مشترک به وجود آید.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه سال 75 بنده وقتی نماینده شدم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود گفتم که باید به سمتی حرکت کنیم که همدان دارای راه آهن و پتروشیمی باشد، گفت: همان موقع کار را با مسؤولان آغاز کردیم و همه نیز در یک مسیر تعیین شده همکاری داشتند.

وی با بیان اینکه من در استان فقط به پیشرفت می‎اندیشم و کسی را به همان اندازه دوست دارم که برای مردم کار کند و با کسی دشمنی ندارم، افزود: حین انجام وظیفه حتی استاندارانی بودند که از لحاظ فکری کاملاً با من تفاوت داشتند اما در زمینه کار با هم بحث و به گفتمان و همفکری می‌نشستیم.

حاج‌بابایی با بیان اینکه همه در توسعه استان نقش دارند، ادامه داد: یکی از مشکلات موجود این است که با هم تعارف داریم و اگر جایی کم‌کاری شده انتقاد نمی‌کنیم!

وی افزود: به عنوان مسؤول باید زحماتی که کشیده می‌شود را بگویم و در کنار آن کوتاهی‎ها را نیز گوشزد کنم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس ادامه داد: بدترین بلای جانسوز جامعه این است که راحت حاضر به بیان اشکالات با زبان خوش و محترمانه نیستیم، اگر همیشه خوبی‌ها را بگوییم نمی‎شود، به طور حتم اشکالاتی وجود دارد و باید گفته شود.

وی با بیان اینکه حرف مردم باید توسط کسانی در جاهایی گفته شود، گفت: نباید کار مردم را زیر سئوال برد و باید انصاف داشت.

حاج بابایی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در جایی فرمودند: "من به عنوان رهبر شرمنده‌ام وقتی جوانی بیکار است" خاطرنشان کرد: در توسعه استان و کارهایی که باید انجام گیرد همه باید پاسخگو باشیم و باید توان بیشتری به کار گرفت چراکه مسؤولیت به ویژه در امر اجرایی خطیر است.

وی با بیان اینکه اگر به دلیل کوتاهی ما جرمی در جامعه حادث شود در آن جرم شریک هستیم، افزود: همیشه می‌گویم انسان در جمهوری اسلامی یا نباید مسؤول باشد یا اگر شد باید در اختیار مردم قرار گیرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: کسی که در جمهوری اسلامی نماینده و یا مسؤول می‌شود نباید دنبال کار اقتصادی باشد چرا که باعث ورشکستگی افرادی همچون صنوف و ... می‎شود؛ پس اگر دنبال کار اقتصادی است از مسؤولیت کنار بکشد؛ هنگامی این موضوعات درست شد می‎تواند به راحتی صحبت کند و مردم نیز این مسائل را خوب می‎فهمند.

وی با بیان اینکه مردم با عشق، محبت و صداقت رأی می‎دهند تا فردی نماینده شود و یا مسؤولیتی بگیرد، افزود: همه مسؤولان رأی مردم را پشت سر دارند؛ مردم به ما اعتماد کرده اند پس باید صادقانه در این راه قدم برداشت.

حاج‌بابایی با بیان اینکه از زمانی که دوره‌های قبل نماینده مجلس شدم کسی پیدا نشد که بگوید این فرد برای خود چیزی خواسته است چون هر چه بوده برای مردم بود، گفت: برای توسعه استان تعریفی داریم که باید بر اساس مؤلفه‎ها پیش رفت.

وی با بیان اینکه «ارتباطات» اولین حرف را در پیشرفت می‎زند که در این زمینه اقداماتی چون احداث اتوبان، راه‎اندازی راه‌آهن، آزادراه و... انجام شده است، خاطرنشان کرد: با نقشه‎ای که همدان به وسیله راه آهن و اتوبان با تمام کشور ارتباط داشته باشد، پیش رفته‌ایم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه آخرین کاری که برای فرودگاه انجام دادیم ایجاد برج مراقبت و طولانی کردن باند بود، افزود: اولین استانی بودیم که در کشور کد تلفن را برداشتیم و در همین راستا در تمام روستاها کد برداشته شد در حالی که این اقدام را تهران پس از چند سال انجام داد.

وی با بیان اینکه از لحاظ رشد دانشگاهی ظرفیت دانشگاه بوعلی افزایش پیدا کرد و دانشگاه علوم پزشکی با راه اندازی دانشکده داروسازی و دندانپزشکی در کشور به تیپ یک تبدیل شد، افزود: دانشگاه را نیز صنعتی راه‎اندازی کردیم که امروز 3 هزار دانشجو در رشته‎های توسعه فعالیت دارند.

حاج‎بابایی با بیان اینکه دانشگاه آزاد را گسترش دادیم و دانشگاه پیام نور را در شهرستان‎ها ایجاد کردیم و به همین خاطر شهر مرکزی دانشگاه شدیم، گفت: آخرین کاری که در زمان نمایندگی من انجام شد مصوبه برای ساخت دو بیمارستان 250 تختخوابی در جای بیمارستان امام(ره) و اکباتان بود.

وی با بیان اینکه بیمارستان اکباتان وقتی مصوب شد تا کلنگ‌زنی شود، مسؤول استان در آن زمان حاضر به کلنگ‌زنی نشد و تنها به این کار اقدام کردم، خاطرنشان کرد:اسفندماه سال 87 بیمارستان اکباتان را کلنگ‌زنی کردم و به پیمانکار پروژه گفتم بیمارستان برای اینکه 9 طبقه شود چقدر هزینه نیاز است که او 8 تا 9 میلیارد تومان عنوان کرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه در آن  سال بودجه مصوب کردیم و یک‌میلیارد و 200 میلیون تومان گرفتیم تا این پروژه ساخته شود، افزود: این پروژه به تأخیر افتاده و اکنون که می‌پرسم  16 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل ساختمان 42 میلیارد تومان و برای تجهیز آن 70 میلیارد تومان نیاز است و در حال حاضر پروژه 30 درصد پیشرفت داشته و تقریباً کار تعطیل است در حالی که زودتر می‌شد آن را با هزینه کمتر به سرانجام رساند.

وی با بیان اینکه در کشور نه پول کم داریم و نه امید کم است، گفت: باید پیگیر بود و بودجه گرفت و البته برخی اقدامات کار شبانه‎روزی را می‎طلبد.

حاجی‌بابایی خطاب به جمع افزود: ما از شما می‌خواهیم کار دانشگاه را انجام دهید و اگر دانشگاهی ایجاد شده که هزاران دانشجو درس بخوانند قطعا آنها از شما خرید خواهند کرد و به عنوان مثال برنج فروش در همدان باید نقشی را ایفا کند که یک منطقه‌ای از کشور برای رفع مشکل به این شهر مراجعه کند.

وی با بیان اینکه سال گذشته یک‌میلیون و 200 هزار نفر برای حضور در کربلا برای مراسم اربعین حسینی از این استان رد شدند و شما بازاریان این افراد سروسامان دادید، افزود: ما باید عراق را در هر زمینه ای پشتیبانی کنیم در حالی که نتوانسته‎ایم؛ البته مشکل از ما نبوده بلکه توان رفتن به آنجا و کار کردن و سرمایه وارد کردن را نداشتیم و دلیل آن این است که بحث و تبادل نمی‌کنیم.

نماینده مردم همدان و فامنین  در مجلس با انتقاد به این وضعیت، ادامه داد: هرجا ستونی علم می‎کنیم 50 بار تقدیر و تشکر پشت آن است بله درست؛ کار انجام شده و باید تشکر کرد اما 100 جای دیگر می‎شد کار انجام داد که نشده است.

وی با بیان اینکه همه باید باهم کارها را انجام دهیم، خاطرنشان کرد: وجود 25 هزار کارگاه تولیدی ظرفیتی است که باید از آن استفاده کرد؛ اگر قدمی برداریم و به سمت کارهای جدید و فناورانه پیش رویم و بازاریابی را نیز گسترش دهیم، کار انجام خواهد شد.

حاج‎بابایی با بیان اینکه اگر بتوانیم یک نفر را در این کارگاه اضافه کنیم 30 هزار نفر مشغول کار می‎شوند در صورتی که با ایجاد پتروشیمی 300 نفر مشغول کار خواهند شد، گفت: بحث کشاورزی جایگاه خود را دارد اما پس از آن بزرگترین کاری که در این استان می‌تواند اشتغالزایی،  تولید و سرمایه را داشته باشد این  است که به دلیل منطقه استراتژیک قرار گرفتن با 6 استانی که دو ساعت با ما فاصله دارند، خدمات برسانیم.

وی با بیان اینکه باید مرکز تبادل خدمات باشیم و نه اینکه از ما عبور کنند و در جای دورتر به خدمات‎رسانی بپردازند، گفت:به همین دلیل است که هر روز موضوع پایتخت تاریخ و تمدن ایران و کلانشهر را پیش می‌کشم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید کلان‌شهر همدان را به هر طریق ممکن راه‎اندازی کرد که اگر این کار صورت نگیرد دچار سکته قلبی در اقتصاد خواهیم شد، افزود: مردم سختی‎هایی تحمل می‎کنند که روا نیست؛ بالاخره افرادی که از هر جایی به این شهر آمده‎اند می خواهند زندگی کنند و اگر جمعیت زیاد می‎شود امکانات نیز باید افزایش یابد.

این مسؤول با بیان اینکه اقتصادی‎ها نیز به اندازه آن شهر رشد می‎کنند، خاطرنشان کرد متاسفانه وضعیت حاشیه‎نشینان شهر همدان مطلوب نیست.

حاج‎بابایی با بیان اینکه می‎خواهم گفتمان شکل گیرد چرا که به جز آن هیچ راهی نیست، تصریح کرد:سیل جمعیت در راه است و جمعیت به سمت یک میلیونی شدن پیش می‎رود.

وی با بیان اینکه شهر همدان کوچک می‎شود که باید رینگ سوم اجرا شده و شهر بزرگ شود ، افزود:باید برنامه‎ریزی  صورت گیرد و قبل از اینکه هجوم جمعیت ما را مدیریت کند ما باید جمعیت را مدیریت کنیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: همدان باید به سمت فناوری‎های نوین پیش رود، فناوری که پول و اشتغال زیاد آورد اما حجم کم داشته باشد.

وی با بیان اینکه در سال 87 در مجلس ما پنج قطبی که برای کشور تعریف شده بود را به 6 قطب تبدیل کردیم، افزود: قطب ایجاد منطقه ویژه مبتنی بر فناوری‎های برتر کنار قطب‌های علمی و صنعتی کشور را در آن سال  تعریف کردیم.

حاج‌بابایی با بیان اینکه از آن سال در کنار شهر جورقان 200 هکتار زمین برای این کار تعیین شده که هنوز کاری صورت نگرفته است، افزود:حرکت مساوی است با هرچه صنعت در استان است.

وی با بیان اینکه با وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه صحبت کرده‌ام و باید در استان نیز کار پیگیری شود، گفت: مغازه هایی که کار فناوری را انجام می‌دهند هفت تا هشت جوان را می‌توانند مشغول به کار کنند و درآمدهای خوبی داشته باشند و شهر را به حرکت درآورند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه دو پتروشیمی ایجاد می‌کنیم که نهایت 800 نفر مشغول به کار می‌شوند، افزود: کارگاه‌های بزرگ برای هر یک شغل 2 یا 3 میلیارد تومان تعریف می‌کند حال آنکه اشتغال در ایجاد کارگاه‌های کوچک است.

وی با بیان اینکه من از همه مدیران و خودم انتظارات بالایی دارم، خاطرنشان کرد: ایجاد منطقه مبتنی بر فناوری‌های برتر در کنار  قطب‌های صنعتی و علمی کشور نظیر همدان، شیراز، تبریز، اصفهان، مشهد و تهران مصوبه مجلس است و باید اقدام کرد.

حاج‌بابایی در رابطه با درخواست حضار نسبت به اصلاح نظام مالیاتی گفت: جلسه‌ای که ماه رمضان با صنعتگران داشتیم می‌گفتند مالیات کار مجلس است و مجلس تصویب کرده در حالی که اینطور نیست.

این مسؤول با بیان اینکه ما قانون دائمی برنامه ششم را که شورای نگهبان برگردانده است بررسی می‌کنیم، افزود: دولت  لایحه ای به مجلس داده که 50 ماده دارد و مجلس آن اصلاح کرده و  به 120 ماده رسیده که آن را شورای نگهبان برگردانده است چرا که می‌گوید آن دیگر لایحه دولت نیست و دولت آن را قبول ندارد.

حاج‌بابایی با بیان اینکه مالیات را دولت به مجلس می‎دهد البته مجلس می‎تواند آن را رد یا تایید کند،گفت: ما نهایت در کل بودجه‌ای که دولت می‌آورد 2 یا 3 درصد می‌توانیم جابه‌جا کنیم که اگر بیشتر جابه‌جا کنیم دولت می‌گوید نمی‌توانم کار کنم.

وی با بیان اینکه هر چه مصوب کردیم باید دفاع کنم و من مرد عدد، رقم و سخنرانی هستم، افزود: هر چقدر مالیات نوشته شده می‎گویم و اگر لازم است بگیرد و لازم نیست گرفته شود باید به مردم گفته شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم نباید با فشار مالیاتی حلقوم صنعتگران و تولیدکنندگان را فشار داد.

وی با بیان اینکه باید قانون کار، بانک‌ها و تجارت اصلاح شود و اینها جزو اولویت‌های اول هستند، گفت: باید به جایی برسیم که حقوق کارگر، کارفرما، مصرف کننده عادلانه باشد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت