تازه ترین مطالب

تاریخ : 16. آبان 1396 - 21:55   |   کد مطلب: 25950
رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان از اعزام 13 هزار دانش‌آموز همدانی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،سرهنگ محمدتقی امیدی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده امسال 7800 دانش‌آموز به مناطق غرب کشور و 5200 نفر نیز به جنوب کشور اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه هماهنگی و تفاهم مشترک در زمینه ساماندهی و اعزام دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی در سپاه و آموزش و پرورش وجود دارد، یادآور شد: اعزام دانش‌آموزان از 20 مهرماه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

امیدی خاطرنشان کرد: اعزام 4 دوره از کاروان خواهران به مناطق عملیاتی غرب کشور انجام شده و اعزام برادران نیز در حال انجام است اما به علت اینکه در ایام اربعین ناوگان حمل‌ونقل جوان‌سیر درگیر بود، اعزام دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی نیز موقتا تا پایان اربعین متوقف شده است.

وی یادآور شد: تا کنون 4 هزار و 200 نفر خواهر و 890 نفر نیز برادر به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شده که پس از اتمام دوره برادران در غرب کشور، بلافاصله اعزام کاروان‌های راهیان‌نور در جنوب کشور آغاز می‌شود.

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان تأکید کرد: علاوه بر اعزام 13 هزار دانش‌آموز، 400 دانش‌آموز نخبه و شماری از اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی نیز به مناطق عملیاتی اعزام خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 16 هزار دانش‌آموز به مناطق عملیاتی اعزام شدند، افزود: کاهش آمار اعزامی در سالجاری به علت کاهش جمعیت دانش‌آموزی بوده است.

امیدی در پایان تصریح کرد: اعزام کاروان‌های راهیان‌نور بهترین شیوه در انتقال فرهنگ عاشورا و دفاع مقدس به نوجوانان است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب