به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،المنار فلسطین: کابینه رژیم صهیونیستی با اختصاص بودجه دو میلیون دلاری برای اجراي پروژه خط آهن تحت عنوان "قطار صلح" موافقت کرد که این رژیم را به اردن و عربستان متصل می کند.
الوطن عربستان: ارتباط مستحکم سردار قاسم سلیمانی و هادی عامری در خلال جنگ سوریه و عراق، ممکن است به حمایت ایران از او در انتخابات پیش رو بیانجامد و عامری نخست وزیری را در رقابت با نوری مالکی و العبادی از آن خود کند.
رای الیوم: محمود عباس طی سخنانی از راهبرد مذاکره کنندگان ایرانی که با 1+5 مذاکره کردند، تمجید کرد. این در حالی است که مذاکرات عباس در اسلو با غرب تنها 4 ماه طول کشید که نتایج ضعیفی به دنبال داشت و فلسطینیان از آن متضرر شدند.
عکاظ: ایران توانست هزاران نویسنده و فعال یمنی را برای مقابله با عربستان بسیج کند. قطر هم به محور ایران برای مقابله با ریاض پیوسته است که این مسئله به نوبه خود دردناک و مایه تاسف است.
دیدگاه شما