به گزارش کورنگ به نقل ازپايگاه اطلاع رساني سپاه انصارالحسين(ع) همدان، مسلم غلامی فرماندار کبودراهنگ در این جلسه گفت: فعالیت های حلقه های صالحین در میان اقشار مختلف جامعه آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی را کاهش می دهد و باعث ارتقاءسطح فرهنگ عمومی می شود. لذا با توسعه فعالیت های حلقه های صالحین و نهادینه شدن آن در میان اقشار مختلف مردم فقر فرهنگی ریشه کن شده وزمینه رشد و توسعه جامعه بیش از پیش فراهم می شود.
وی اظهار داشت: همه ی ارگانها و ادارت مخصوصا دهیاری ها در سطح روستاها موظفند برای هرچه بهتر برگزار شدن این جلسات با اختصاص بودجه تلاش کنند.
غلامی افزود: دانشجویان و قشر فرهنگی جامعه باید پیشگام هرچه بهتر برگزار شدن این جلسات در سطح جامعه باشند و حلقه های ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز تشکیل گردد.
یدالله ابراهیم خانی بخشدار مرکزی نیز در بخشی از سخنان خود در این جلسه گفت: باید شوراهای امربه معروف و نهی از منکر در فعالیت حلقه های صالحین در ادارات و مساجد با حضور روحانیون صورت بگیرد. وی درمورد تشویق حلقه های صالحین موفق گفت: باید حلقه های موفق به جامعه معرفی شوند و به نحو شایسته از آنها تقدیر شود.
در ادامه این جلسه رضا عسگری مدیر آموزش وپرورش کبودراهنگ گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تنها به آموزش اکتفا نمی شود بلکه آموزش جهت زمینه سازی تربیت اسلامی است و آموزش و پرورش با تمام توان و ظرفیت با بسیج همکاری می کند.
در این جلسه حجت الاسلام قمری نیا رئیس تبلیغات اسلامی کبودراهنگ بیان داشت: در سطح شهرستان کبودراهنگ قریب 540 حلقه صالحین به طور مستقیم توسط روحانیون به عنوان سرگروه و مربی اداره می شود و سایر حلقه ها به طور غیر مستقیم زیر نظر ائمه جماعات مساجد و ادارات و سازمان ها اداره می شود .
دیدگاه شما