به گزارش کورنگ به نقل از همدان پیام زمانی که کمرنگ شدن اخلاقیات و قواعد اجتماعی مورد تذکر واقع شد و رسانهها از افزایش نزاعهای خیابانی خبر دادند با کتمان و رد این موضوع از سوی متولیان امر مواجه شدند و آنگاه که شورای فرهنگ عمومی و عمکلرد آن در استان مورد انتقاد واقع شد تنها پاسخی که دادند سکوت بود و حال مشکلات فرهنگی یکی یکی در شکلهای مختلف رونمایی میشوند، از نزاع و قتل و افزایش طلاق و کاهش سن جرم و الی آخر که در نهایت از زبان امام جمعه کبودراهنگ مطرح و خواستار ارائه راهکار شده است.
امام جمعه و رئيس شوراي فرهنگ عمومي كبودراهنگ گفت: مسئولان در خصوص شهرستان دغدغه دارند و در اين رابطه برنامهريزيهاي خوبي انجام شده ولي در حال حاضر مشكلاتي را در جامعه و به ويژه كبودراهنگ به وجود آورده كه از جمله ميتوان به پرخاشگري مردم و ايجاد تنش در جامعه اشاره داشت لذا از همشهريان ميخواهيم درباره عواملي كه باعث شده اين مشكلات به يك معضل و چالش تبديل شود تحقيق كنند و برنامه ارائه كنند.
حجتالاسلام يوسف روحاني در شوراي فرهنگ عمومي اين شهرستان افزود: اين وظيفه هر كسي كه نسبت به مسئوليتي كه در برابر مردم دارد توجه كند و تلاش كند تا وظيفه خود را به نحو احسن انجام دهد و نياز است در برخورد با مردم با ملايمت و نهايت بردباري و حلم رفتار كنيم تا به نتيجه مطلوب دست يابيم.
وي خاطرنشان كرد: در بحث قانونگريزي برخي از مردم متأسفانه گاهي مشاهده ميشود بايد با برنامه و راهكار اساسي وارد شويم. ما مطيع قانون اساسي هستيم و بايد به قوانين نظام جمهوري اسلامي احترام بگذاريم و به آن عمل كنيم در ابتدا خودمان عمل كنيم تا الگويي باشيم براي مردم، بنابراين تكريم مردم براي ما يك وظيفه است.
امام جمعه كبودراهنگ خاطرنشان كرد: همه ما وظيفه داريم نسبت به حمايت از اين انقلاب و آرمانهاي شهدا و امام راحل و منويات مقام معظم رهبري قدم برداريم و در اين راه ذرهاي كوتاه نياييم.
قمرينيا رئيس تبليغات اسلامي كبودراهنگ نيز در اين نشست به بحث مراسم برگزار شده هيأتهاي مذهبي شهرستان در ماه محرم و عاشوراي حسيني اشاره كرد و گفت: در 10 روز اول محرم مبلغ 2 ميليارد تومان در بحث برگزاري مراسم توسط مساجد و هيأتهاي مذهبي در شهرستان هزينه شده است اين پايبندي و اعتقاد مردم نسبت به امامان و اهل بيت و ارزشهاي ديني و اسلامي را ميرساند كه قابل توجه است. سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كبودراهنگ نيز گفت: تعدادي از مصوبات جلسات مواردي بوده كه اجراي آن از عهده اعضاي جلسه خارج بوده و در حدي نبوده كه هر يك از اعضا بتوانند آن را به اجرا درآورند ناچار به مرحله اجرا نرسيده است؛ بنابراین اين امر بايد توسط اعضا مورد توجه قرار گيرد تا با شناخت آسيبهاي اجتماعي خاص شهرستان نسبت به بهبود وضعيت اقدام نمايد و تأثيرگذاري شوراي فرهنگي مضاعف شود.
سيد حسين جعفري افزود: هر يك از ادارات موظف شدند در راستاي عملی شدن مصوبات شورا اقدام و فرهنگسازي كنند.
دیدگاه شما