به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از دیار آفتاب؛ فریبا نظری، مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده در وزارت کشور روز یکشنبه در ششمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده، مشترک با شورای مشورتی استان مرکزی با تأکید بر تقویت نکات مثبت گفت: مدت مدیدی است که تنها آسیبهای اجتماعی را در کشور برجسته میکنیم درحالیکه در کشور ما حدود ۴۰ میلیون زن زندگی میکنند که تعداد کمی از آنها مبتلابه آسیبهای فردی و اجتماعی هستند.
نظری افزود: هر مسئولی در حوزه خود بایستی مشکلات را ببیند. کسی که در حوزه زنان کار میکند بهطورقطع فرد دغدغه است. این رنج خودساختهای است که کسانی که در حوزه زنان، کودکان، آسیبهای اجتماعی کار میکند، هرروز و هر شب با آن سروکار دارد.
وی از استاندار مرکزی خواست در آینده نشستهایی را با زنان هنرمند و کارآفرین استان داشته باشد و به مشکلات آنها رسیدگی کند و ادامه داد: بایستی در مسیری حرکت کنیم که همکاری شبکهای را تقویت کرده و از این ظرفیت در راستای افزایش مشارکتهای اجتماعی استفاده کنیم.
مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده در وزارت کشور با اشاره به لزوم احیای جشنها و سنتهای ملی گفت: توجه به آدابورسومی که ریشه در فرهنگ دینی و ملی ما دارد، میتواند به بالا بردن سطح نشاط اجتماعی کمک کند.
وی از استاندار مرکزی خواست تا شهری را بهعنوان شهر دوستدار کودک انتخاب و معرفی کند و تأکید کرد: جای چنین شهری با ویژگیهای محیطی ویژه کودکان در استان مرکزی خالی است.
نظری با اشاره به ابلاغی کشوری مبنی بر معرفی زنان توانمند و شایسته برای انتصاب بخشدار، فرماندار و حتی معاون استاندار گفت: بهعنوان تنها زن عضو وزارت کشور این قول را به شما میدهم که نقش زنان در مدیریت کشور پررنگتر خواهد شد.
مدیرکل امور بانوان استان مرکزی:
نرخ ۳۸ درصدی مشارکت اقتصادی زنان استان
زهرا فرجی مدیرکل امور بانوان استان مرکزی به عملکرد استان مرکزی طبق برنامه ششم توسعه و فعالیتها و سیاستهای ابلاغی دفتر ریاست جمهوری اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس این برنامه ۳۰ درصد از پستهای مدیریتی دستگاههای اجرایی تا پایان سال جاری به بانوان اختصاص مییابد.
فرجی، به وضعیت زنان در استان اشاره کرد و گفت: طبق آخرین سرشماری صورت گرفته ۴۹.۹ درصد از جمعیت استان را زنان تشکیل میدهند.
وی بابیان اینکه در سطح کشور سرپرست ۱۲.۷ درصد خانوارها زن است، افزود: درحالیکه ۵۶ هزار خانوار استان مرکزی سرپرست زن هستند که این تعداد ۱۲.۵ درصد خانوارهای استان را شامل میشود.
وی افزود: نرخ مشارکت اقتصادی زنان استان ۳۸ درصد، نرخ بیکاری این قشر از جامعه ۱۹.۲ درصد هستند که ۴۰ درصد این بیکاران با تحصیلات عالیه هستند.
فرجی به نرخ طلاق در استان اشاره و اظهار کرد: نسبت طلاق به ازدواج در استان مرکزی ۲۹ درصد است. در سال ۹۶ با کاهش میزان طلاق روبهرو بودیم.
مدیرکل امور بانوان استان مرکزی به عملکرد استان مرکزی طبق برنامه ششم توسعه و فعالیتها و سیاستهای ابلاغی دفتر ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: بر اساس این برنامه ۳۰ درصد از پستهای مدیریتی دستگاههای اجرایی تا پایان سال جاری به بانوان اختصاص مییابد.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما