سیدکاظم حجازی امروز در گفتگو با نافع اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما یک تفاوت ماهیتی با دیگر خیزشهای مردمی در دیگر کشورها داشت زیرا مردم ایران با توجه به باورهای دینی که نشات گرفته از انس آنها با سیره اهل بیت بود نظام حاکم را در تقابل با این ارزشها دیدند، پس در صدد حذف آن برآمدند و یک رفتاری عمومی تحت عنوان انقلاب صورت گرفت که ماهیت اصلی آن انقلاب فرهنگی بود .
وی ادامه داد: لذا میبینیم تا قبل از پیروزی انقلاب مهمترین وقایع و روز شمارهای انقلاب در روزها و ایاماللههای منتسب به برنامههای دینی و مذهبی مثل عاشورا، اربعین، دهه های محرم و صفر شکل گرفته و بیشترین شور و خروش اجتماعی در این ایام بروز پیدا کرده، لذا میتوان تحلیلی را برای امروز جامعه عنوان کرد که ما توانستیم با اتکا به اعتقادات مردم و سوگیری حضرت امام (ره) بنای اولیه این انقلاب را که مقدمه یک تمدن نوین دینی است، بگذاریم.
نماینده سابق مردم در مجلس بیان کرد: ما باید به دنبال یک تمدن نوین دینی تأثیر گرفته از تفکر اسلام در جامعه امروز باشیم تا دیگر جوامع بشری نیز با الگو برداری از آن یک مسیر متفاوت را تجربه کنند و در آن الگو، انسان باید در جایگاه واقعی خودش قرار گیرد و ارزشهای متعالی که پیامبران الهی برای آن مبعوث شدند به عنوان دستور کار در تمام حوزههای حاکمیت جامعه مدنظر باشد.
وی با بیان اینکه در مطالبات فی مابین مردم و دولتمردان مهمترین و اساسیترین مساله توجه به تمام حوزهها با حفظ ارزشهای دینی است که در تعالی انسان تأثیر داشته، گفت: اگر چیزی تحت عنوان عدالت و حقوق اجتماعی، پرهیز از ظلم و استقلال در جامعه یا در حوزههای اقتصادی مباحثی تحت عنوان خودکفایی و بهرهوری از توانمندیهای دانشهای بومی مطرح میشود همه در راستای بیان مدل خودباوری برای انسان بوده که میتوان بدون وابستگی به غیر، کشور را اداره کرد.
حجازی ادامه داد: قریب به 40 سال ممارست مردم در تحقق این هدف با فداکاریها، ایثارها و از خودگذشتگیهای تمامی داشتههای مادی و جانیشان بیانگر اهمیت این موضوع است.
وی با اشاره به تلاش استکبار جهانی در طول این 40 سال برای نابودی نظام و انقلاب، بیان کرد: استکبار نگران رشد ایران در بعضی از حوزههای معمولی نبوده بلکه نگران رشد یک حکومت براساس مبانی اعتقادی و وحدانیت بوده و اینکه این مسیر ما برای دیگر جوامع به عنوان الگو قرار بگیرد.
مدیر مؤسسه شهید مدنی همدان با بیان اینکه دشمن از شکستن ابهت پوچالی خود ترس دارد، خاطرنشان کرد: ما امروز به عنایت الهی در این مسیر اگر چه به نقطه غایی و نهایی خود نرسیدهایم ولی گامهای بسیار بلندی را برداشتهایم.
وی با اشاره به عصبانیت حاکمیتهای استکبار از این نظام اسلامی ایران، گفت: امروز بسیاری از ملتها جدا از سیاستهای دولتهایشان یک دلدادگی قابل توجهی به نظام اسلامی ما دارند و آن جامعیت باورهایی را که در نظام ما مشاهده میکنند برای آنها یک آرزوست که بتوانند در یک چنین مدلی مسیر زندگی شخصی و اجتماعی خودشان را قرار دهند .
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما