تازه ترین مطالب

تاریخ : 3. بهمن 1397 - 12:02   |   کد مطلب: 30938
از سخنرانی‌های پرشور تا اعلان جنگ جهانگيري:
اگر مطلع شديم نزديک ترين فرد به ما آلوده به فساد شده بايد حذفش کنيم
جهانگیری با بیان اینکه عده‌ای رانتخوار ممکن است خودشان را قاطی مدیران دولتی کرده و سوءاستفاده کنند اما این افراد با قاطعیت حذف می‌شوند تصریح کرد: باید نظام اسلامی را از فساد پاک کرد و این کار را انجام می‌دهیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از جهان نيوز: اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در آیین افتتاح طرح ها و پروژه های فولادی شرکت میدکو با اشاره به اینکه ما بر مشکلات کشور اشراف کامل داریم و می‌دانیم مردم با چه مشکلات معیشتی روبه‌رو هستند گفت: ما برای برون رفت از این مشکلات برنامه داریم و مطمئن باشید که از این شرایط عبور خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه اگر ضعفی در مسئولی مثل من وجود دارد حق ندارم بگویم ما نمی‌توانیم افزود: قدردان بخش خصوصی هستیم که بدون اتکا به پول دولت کارهای بزرگی در کشور انجام دادند و ما حمایت از تولید و سرمایه‌گذار را وظیفه خود می‌دانیم.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر حمایت دولت از سرمایه گذاران و بخش خصوصی کشور گفت: بخش خصوصی باید میدان دار اصلی اقتصاد کشور باشد اگر چه ممکن است عده‌ای رانت جو بخواهند خود را به عنوان بخش خصوصی معرفی کنند و از این شرایط سوء استفاده نمایند که ما وظیفه داریم حتی نزدیکترین افراد به خود را که آلوده شده اند کنار بگذاریم.

جهانگیری با بیان اینکه عده‌ای رانتخوار ممکن است خودشان را قاطی مدیران دولتی کرده و از موقعیت خود سوءاستفاده کنند اما این افراد با قاطعیت حذف می‌شوند تصریح کرد: باید نظام اسلامی را از فساد پاک کرد و این کار را انجام می‌دهیم.

هرچند باید این اظهارات جهانگیری پیرامون مبارزه جدی با رانت و فساد حتی در بین نزدیکان مسئولان را به فال نیک رگفت اما هنگامی می توان از این اظهارت بیشتر ابراز خوشحالی کرد که دیگر پای برخی تناقضات بزرگ در میان نباشد.

دو نام کاملا آشنا برای آقای معاون اول؛ مهدی جهانگیری و حسین فریدون
با اوج گرفتن ماجرای حقوق‌های نجومی و رو شدن فیش حقوق نجومی مدیر عامل بانک رفاه، مطالبات اجتماعی از مسئولان برای مبارزه با این پدیده افزایش یافت، اما هیچکس انتظارش را نداشت که بشنود برادر و دستیار ارشد رئیس جمهوری عامل انتصاب مدیران نجومی‌بگیر در پست‌های دولتی است.

این خبر را قاضی سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور به خبرنگاران داد؛ ناصر سراج در حاشیه همایش سراسری هفته قوه قضاییه در رابطه با موضوع فیش های حقوقی گفت: اولین بار موضوع در رابطه با بانک رفاه کارگران مطرح شد. زمانی که مدیر عامل این بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت که پرونده وی هنوز هم در دادسرا مطرح است. همان زمان آقای حسین فریدون اصرار کرد که ایشان بیاید و رئیس بانک رفاه شود حتی بنده مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی متاسفانه با اصرار و لابی  ایشان، وی رئیس بانک رفاه شد.

وی در ادامه گفت: مثلاً درباره موضوع مدیرعامل بانک رفاه که اخیراً نیز فیش حقوقی وی جنجال‌سازی شده است، گزارش تخلف کلان وی در زمان تصدی‌گری در بانک ملی را نیز داشتیم ولی با فشار آقای حسین فریدون و لابی‌گری وی این فرد در سمت مدیرعامل بانک رفاه قرار گرفت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سؤال که آیا مستقیماً برادر رئیس‌جمهور به شما فشار وارد کرد تا وی به عنوان مدیرعامل بانک رفاه انتصاب شود، گفت: بله و من امروز هم که وی را در این همایش دیدم به او گفتم که با فشار شما این اتفاق افتاد و ما معتقدیم که هر فردی که مشکل داشته باشد در هر سمتی قرار گیرد مشکل‌آفرین خواهد بود.

پس از دستگیری رسول دانیال‌زاده ابربدهکاری بانکی و ادعای برخی نمایندگان مجلس مبنی بر ارتباط وی با حسین فریدون؛ حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه گفت: شخصی که نام برده شد دستگیر شده و تحقیقات از وی در مرحله انجام است، ضمن اینکه ارتباط وی با «حسین فریدون» هم کاملاً مشهود است، ولی هم‌اکنون نحوه این ارتباط و اقدامات آنها مشخص نیست و باید منتظر نتیجه تحقیقات این پرونده باشیم.

اما اتهامات مالی و اقتصادی تنها در خصوص برادر حسن روحانی مطرح نیست و در خصوص مهدی جهانگیری برادر اسحاق جهانگیری هم مسائلی مطرح است.

رسانه ها آنزمان مطرح کردند که برای روشن شدن ثروت مهدی جهانگیری کافی است سری به پایگاه گروه مالی گردشگری زد. نگاهی به گروه مالی گردشگری نشان می دهد که این گروه متشکل از دهها شرکت ریز و درشت از جمله بانک گردشگری، شرکت اقتصادی نگین گردشگری ایرانیان، شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان، شرکت گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران، گروه مهندسی صنعت نفت و گاز لاوان، مجتمع فولاد صنعت بناب، بیمه آرمان و... است.

مهدی جهانگیری همان کسی بود که در سال 87 پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفا شد

به قوه‌قضاییه گفتند اگر فلانی را احضار کنید، اعلان جنگ می‌کنیم
در جریان مناظرات انتخاباتی سال گذشته در موضوع برخورد با فساد نزدیکان مباحثی بین رئیسی و روحانی صورت گرفت که اژه ای، سخنگوی دستگاه قضا به چندی بعد به آن ورود کرد.

معاون اول قوه قضائیه در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مناظره‌ها نیز گفت: در برخی مناظره‌های انتخاباتی مطالب و اتهاماتی را علیه قوه قضاییه و ارزش‌های نظام مطرح کردند که آدم شرمنده می‌شود. کسانی مسائلی را به زبان آوردند که گذشته خودشان روشن است. در فضای فعلی انتخابات برای اینکه مسائلی پیش نیاید، دم فرو بسته‌ایم اما پاسخ لازم و قاطع در زمان خود داده خواهد شد.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: کسانی گفتند "اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ می‌کنیم"؛ ولی ما تسلیم نشدیم‎. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرف‌های دیگری را مطرح می‌کنند.

دفاع علنی جهانگیری از دختر مظلوم وزیر!
مثال دیگری که می توان برای آقای جهانگیری یادآوری نبود مربوط به مناظره دوم انتخاباتی سال 96 است. اسحاق جهانگیری که به عنوان کاندیای پوششی روحانی وارد گود انتخابات شده بود در برابر اظهارات قالیباف در خصوص پرونده دختر دانش آشتیانی، با دفاع از عملکرد وزیر و دخترش در واردات کالا، از تعبیر «مظلوم» در دفاعیاتش از وی استفاده کرد و گفت: درباره صحبت آقای قالیباف علیرغم اینکه دوست نداشتم به این مسائل ورود کنیم. تا روز چهارشنبه فکر می‌کردم برای وزیر دیگری این مساله اتفاق افتاده و روز چهارشنبه متوجه شدم درمورد وزیر آموزش و پرورش بوده است. مردم ایران، مظلومیت دولت را ببینید. یک دفعه گفته می‌شود در خانه یک وزیری قاچاق پیدا شده. این وزیر دختری دارد که فوق لیسانس است و کار شرافتمدانه‌ای را آغاز کرده است. کل ارزش واردات ایشان، 200 میلیون تومان بوده است. از گمرک وارد کرده و تعرفه را هم پرداخت کرده ولی یک دفعه به خانه او می‌ریزند و این می‌شود موضوع مصاحبه معاون اول قوه قضائیه و موضوع صحبت یک کاندیدا.

پس از این انتقاد جهانگیری از معاون اول قوه قضائیه، محسنی اژه‌ای در نشست خبری بعدی خود در پاسخ به این انتقاد، با تشریح ابعاد دیگر پرونده شرکت وزیر آموزش و پرورش و دخترش گفت: شرکت "آمیتیس طراوت کودکی" که رئیس هیات مدیره آن وزیر آموزش و پرورش و مدیرعاملش، دختر ایشان بوده، اقدام به واردات 2 محموله پوشاک از خارج از کشور کرده که این محموله‌ها با کارت بازرگانی شرکتی دیگر تحت عنوان " شرکت تولیدی - بازرگانی راتیم گستران طبرستان" به آدرس فریدونکنار، وارد شده که این شرکت اساسا حوزه فعالیتش فنی- مهندسی بوده و نمی‌توانسته در زمینه واردات پوشاک فعالیت کند.
انتهای پیام/رستمی
 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت