تازه ترین مطالب

تاریخ : 29. بهمن 1397 - 18:38   |   کد مطلب: 31557
یک محقق و استاد دانشگاه با بیان اینکه با صدور گام دوم انقلاب و تأکید رهبر بر جهاد علمی دیگر زمان درجا زدن، سکوت و تماشا نیست، گفت: جوانان متخصص بهترین گزینه برای ایجاد هسته مرکزی رستاخیز علمی و پژوهش هستند که باید شناسایی و هدایت شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، معصومه ابراهیمی‌هژیر امروز در گفت‌وگو با نافع به بیانیه گام دوم و هوشمندی رهبر معظم انقلاب برای تبیین این بیانیه اشاره و اظهار کرد: همه مردم کاملا واقف به آینده‌نگری و برنامه‌ریزی رهبر هستند و صدور چنین بیانیه‌ای نیز از این امر مستثنی نیست.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در بیانیه خود آشکارترین وسیله عزت و قدرت را دانش معرفی کردند، افزود: عزت و قدرت دو کلمه کلیدی است که باید در کنار جهاد پژوهشی قرار گیرد و باعث ایجاد انگیزه‌ای برای تلاش علمی و پژوهشی جوانان کشور شود.

این استاد دانشگاه به راهکارهای ایجاد انگیزه برای انجام کارهای علمی و پژوهشی و صعود به جایگاه جهانی کشور اشاره و تصریح کرد: توجه، تشویق و تقدیر از جوانان پژوهش‌گر یکی از مهم‌ترین کارها است.

وی گفت: فلسفه وجودی انسان بر آیه «فتبارک الله احسن الخالقین» یعنی سپاس و ستایش است و این حمد و ستایش آنقدر مورد توجه خالق بوده که هر روز در نماز خود چند بار می‌گوییم الحمدالله رب العالمین.

ابراهیمی‌هژیر ادامه داد: به زبان آوردن خوبی‌ها و پیشرفت‌ها و آگاه کردن کلیه قشرهای جامعه از این همه پیشرفت و ارتقای جایگاه علمی کشور کاری لازم و مهم است.

وی خاطرنشان کرد: صدا و سیما و در کل رسانه‌های کشور باید با توجه به استنادات و با به کار گرفتن گروهی قوی و متخصص به جمع‌آوری، تدوین و نمایش دستاوردهای علمی جامعه در کلیه رشته‌ها پرداخته و آن را از  شبکه‌های تلویزیونی، رادیویی و شبکه‌های اجتماعی مختلف پخش کنند.

این پژوهش‌گر و نخبه کشوری با بیان اینکه اختصاص فقط شبکه آموزش برای بیان دستاوردهای ایران به تنهایی خروجی مناسبی ندارد، گفت:‌ هر شبکه‌ای مخاطب خاص خود را دارد ولی در جامعه کنونی و برای ایجاد جهاد علمی لازم است کلیه اقشار مردم در هر سطح علمی، اجتماعی و فرهنگی از وضعیت پیشرفت کشور مطلع شوند.

وی بیان کرد: در گذشته بنیاد ملی نخبگان فعالیت‌های کثیری در زمینه تشویق پژوهشگران داشت اما متأسفانه در سال‌های اخیر به بهانه‌های کمبود بودجه، فعالیت‌های این مجموعه رنگ باخته است.

این استاد دانشگاه افزود: باید در تخصیص بودجه به این بنیاد، تجدیدنظری انجام پذیرد تا مجبور نشویم با فرار مغزها هزینه‌های سنگین‌تری متحمل شویم.
 
وی با بیان اینکه ما چشمه دانش را در کشور داریم و اکنون نیاز به جوشش این چشمه است، اضافه کرد: ما قله علم را داریم  و فقط کافی است که به صعود قله دست یابیم، ما علم و فناوری را داریم اکنون نیاز به رستاخیز علمی داریم.

ابراهیمی‌هژیر گفت: رهبر عزیزمان در گام دوم انقلاب آنچه به ما تکلیف کردند و از ما انتظار دارند، جوشاندن، دستیابی و رستاخیز در علم و دانش بوده که البته نیاز به همت همه سازمان‌ها، ادارات، مردم متخصص و غیرمتخصص دارد.

وی افزود: معتقدم که حتی برای رستاخیز علمی باید افرادی که در دورترین روستاهای کشور هم زندگی می‌کنند با تبلیغات و ایجاد انگیزه و شور علمی در سراسر کشور خود را مکلف و مسؤول بدانند و نسبت به موضوعات کشور بی‌تفاوت نباشند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: قطعا جوانان متخصص بهترین گزینه برای ایجاد هسته مرکزی رستاخیز علمی و پژوهش هستند که باید شناسایی و هدایت شوند.

وی گفت: بعد از صدور بیانیه گام دوم دیگر زمان درجا زدن، سکوت و تماشا نیست. وقت آن رسیده تا یک شور انقلابی عظیمی در زمینه علم و پژوهش ایجاد شود و هر جوانی در هر رشته‌ای که فعالیت، کار و تحصیل می‌کند یک پرچم موفقیت را برافراشته کند.

ابراهیمی‌هژیر با بیان اینکه سرداران، شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم با عزت و افتخار پرچم استقلال ایران را سال‌هاست برافراشته نگه داشته‌اند، خاطرنشان کرد: سردار شهید حاج ستار ابراهیمی‌هژیر، پدر عزیز من مانند همه شهدا، 37 سال پیش با ایثار خود می‌خواست این پرچم بالا نگه داشته شود.

وی افزود: پدرم در وصتنامه خود آورده است:" خداوندا به ما صبر و شکیبایی عنایت فرما تا پرچم الله را بر قله جهان برافشانیم"، و اکنون دوره صبر و شکیبایی 40 ساله انقلاب به پایان رسیده و  زمان جهاد علمی فرا رسیده است.

این استاد دانشگاه گفت: بنده معتقدم که این پرچم «الله اکبر» روزی با همت و قدرت همین جوانان مرز و بوم تمامی قله‌های علمی جهان را فتح خواهد کرد.

انتهای پیام/رستمی

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت