به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از جهان نيوز: محمدقسیم عثمانی نماینده بوکان و عضو فراکسیون امید در گفتگو با روزنامه آرمان گفته است: «روحانی میخواهد از طریق افکار عمومی و فشار رسانهای قضیه را پیش ببرد و مجمع تشخیص مصلحت را متقاعد به تصویب لوایح کند. فکر میکنم این کار حداقل در رابطه با مجمع جواب نخواهد داد.»
بخش های مهم این گفتگو را در ادامه خواهید خواند:
*در بودجه سال آینده اتفاق خاص مثبتی که بتوان بدان امیدوار بود، دیده نمیشود. با این بودجه امیدی به بهبود وضعیت اقتصادی نمیتوان داشت. بسیاری از قرائن و شواهد حاکی از کاهش درآمدهای دولت است و فشار اقتصادی بر دولت و مردم را شاهد خواهیم بود. بنده سال 98 را به لحاظ اقتصادی از سال جاری سختتر میدانم که باید فکر جدی در این باره کرد.
*حقیقتا با ساختار فعلی مجلس، نمیتوان انتظار داشت که برای چنین مطالباتی، گامهای اساسی و مشکلگشا بردارد و شرایط را بهبود بخشد. یعنی ساختار مجلس بهگونهای است که در چنین شرایطی نمیتواند چندان کمک حال مردم باشد و مطالبات اصلی و اساسی آنها را پاسخ دهد.
*مجلس در ایران، مجلس متخصصان در حوزههای کلان نیست، چندان نمیتوان از افرادی که تخصص لازم را ندارند انتظار تصمیمهای موثر در حوزههایی داشت که بسیار تخصصی هستند. به این دلیل واضح که اغلب نمایندهها تخصص لازم برای تصمیمگیری درست را ندارند چه رسد به تصمیمگیری درست در شرایط سخت.
*پذیرفتن قوانین و قواعد بینالمللی از جمله لوایح مربوط به FATF در جهت کاستن از مشکلات صورت میگیرد. نباید تصور کرد که پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی و پذیرفتن پالرمو و CFT میتواند مشکلات کشور را حل کند، خیر.
*تا جایی که نظرات مخالفان را شنیدهام میتوانم از بدبینی آنها سخن بگویم. یعنی نسبت مخالفان پالرمو و CFT حقیقتا نسبت به نظام بینالمللی بدبینی دارند. با توجه به قضیه برجام و عهدشکنی ترامپ، این واهمه وجود دارد که فقط محدودیتهای موجود در FATF به کشور تحمیل شود و از منافع آن چیزی عاید ما نشود.
*روحانی میخواهد از طریق افکار عمومی و فشار رسانهای قضیه را پیش ببرد و مجمع تشخیص مصلحت را متقاعد به تصویب لوایح کند. فکر میکنم این کار حداقل در رابطه با مجمع جواب نخواهد داد. زیرا اعضای مجمع تشخیص با رأی مستقیم مردم انتخاب نمیشوند تا از طریق فشار افکار عمومی نظرشان عوض شود.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما