به گزارش کورنگ به نقل از دنیای اقتصاد،از این تعداد 43 واحد موفق به دریافت کارت بازرگانی طلایی، 67 واحد موفق به دریافت کارت نقرهای و 10 واحد موفق به دریافت کارت برنزی شدهاند.
شرکت سیمان هگمتانه، عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی استان همدان، از جمله شرکتهاي تولیدی، صنعتی و بازرگانی فعال است که با توجه به معیارها و فعالیتهاي خود کارت نقرهای دریافت کرده است.
مجری طرح ملی رتبهبندی کارتهاي بازرگانی کشور به چگونگی امتیاز دهی و رتبهبندی شرکتها و واحدهای صادر کننده وواردکننده اشاره کرد و افزود: همه این واحدهای بازرگانی بر اساس 17 معیار بررسی و امتیازدهی شدهاند.
وی افزود: سودآوری، پیشینه، ارزش صادرات، ارزش واردات، توانمندی مدیران، برنامههاي آینده بنگاه، سابقه اعتباری، فروش و ارزش افزوده، بخشی از معیارها و شاخصهاي رتبهبندی کارتهاي بازرگانی واحدهای تجاری و بازرگانان در این طرح بوده است.
بر اساس این معیارها، واحدهای صنعتی وبازرگانی از یک تا 100 امتیازبندی شده و براساس آن به واحدهایی که امتیاز صفر تا 30 دریافت کردهاند، کارت بازرگانی عادی، به واحدهایی که امتیاز 31 تا 60 کسب کردهاند، کارت برنزی، به واحدهایی که امتیاز 61 تا 80 دریافت کردهاند کارت نقرهای و به واحدهایی که امتیاز 81 تا 100دریافت کردهاند، کارت طلایی تعلق گرفته است. وی گفت: دارندگان کارت بازرگانی زرین، سیمین وبرنزی در فرآیند صادرکنندگان نمونه کشوری و استانی در اولویت قرار خواهند گرفت. همچنین دارندگان کارتهای زرین 15 درصد، کارتهای سیمین 10 درصد و برنزین 5 درصد از مازاد جوایز صادراتی بهرمند خواهند شد.
برچسب ها: شهناز محمدی: با اجرایی شدن طرح ملی رتبهبندی کارتهای بازرگانی، در نخستین مرحله اجرای این طرح، 120 سازمان، شرکت، موسسه وکارخانه، کارتهای بازرگانی رتبهبندی شده خود را دریافت کردند.
دیدگاه شما