کبری خزعلی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، گفت: قوانین حجاب و عفاف که مجموعهای است در رابطه با همه دستگاهها از جمله وزارت ورزش و جوانان مصوب سال 1384 است و از سال 1385 برای اجرا ابلاغ شده است و در آن مجموعهای از بایدها و نبایدها توسط خود دستگاههای محترم دولتی تهیه شده بود.
وی افزود: بر اساس راهبردهای سیاستهای عفاف و حجاب که شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرده بود و قرار بود هر دستگاهی وظایف خودش را پیشنهاد بدهد و بعد برود شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شود، سال 84 تصویب شده است که در مورد ورزش و ورود زنان به ورزشگاههایی که مخصوص آقایان است و برعکس، ممنوعیتش را خود وزارت ورزش پیشنهاد کرده و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و از سال 85 ابلاغ شده است.
عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ورود نزار ذاکا به ایران، اظهار داشت: نزار ذاکا از کاخ سفید مأموریت داشت که خودش نیز به آن اعتراف کرد؛ در واقع آمریکا برای براندازی طرحهایی دارد که مهترین آنها پروژه هایی در فضای فرهنگی و دینی و حوزه ی زنان است و به قول خودشان دنبال این هستند که زنان را مقابل نظام قرار بدهند.
خزعلی اضافه کرد: آنها قید کردهاند که حتما در مقابله با حجاب، به اصطلاح از آزادی یواشکی شروع کنید تا براندازی حجاب و بعد ورود زنان به ورزشگاه را قید کردهاند و دیگر قوانین اسلام را مورد توجه قرار دادهاند، که هر روز ما یکی از قوانین را میبینیم که دارند بازی میکنند.
وی ادامه داد: هر روز یک نفر متصدی میشود یک بازی را راه بیندازد و الان این بحثی که مطرح شده است، میبینیم از یک بیماری عصبی یک دختر و در حالی که خانواده او غرق در آزردگی و ناراحتی هستند، سوءاستفاده کردند و با یک شایعه که سایت خبرآنلاین تهیه کرد و پشت سرش هم نمایندهها آمدند، اینچنین فضایی ایجاد کردند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: البته همواره به همین شکل بازی را آغاز میکنند و به موجسازی میپردازند، به عنوان مثال در بحث موسوم به کودک همسری، که آن هم مأموریتی است که مربوط به بند 5 سند 2030 است و بر اساس آن باید سن ازدواج را حتما بالا ببرند؛ آنجا هم، هر بار که خواستند بحث را مطرح کنند قبلش یک موج رسانهای شروع کردند و شروع به موجسازی میکنند و تلاش میکنند تا با فضاسازی بتوانند قانون را عوض کنند.
خزعلی تأکید کرد: این در حالی است که ما معتقدیم قانونی که مصوب شده محترم است و تا زمانی که در مجلس و آن چیزی که مربوط به شورای عالی انقلاب فرهنگی است در این شورا بازنگری نشود، باید قانون را رعایت کرد و احترام گذاشت و اجرا کرد.
وی تصریح کرد: بدترین مشکل ما این است که قانونگذاران ما قانونشکن شدهاند، یعنی آنهایی که باید خودشان قانون را تدوین کنند و بر صحت اجرای آن را نظارت کنند، خودشان قانونشکنی را دامن میزنند.
عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید قوه قضائیه وارد شود و با این مسئله برخورد کند، عنوان کرد: بحمدلله میبینیم که مدتی است قوه قضائیه با قدرت و دقت در اینگونه مسائل وارد شده است، البته مسائل مالی و اقتصادی مطرح شده و خیلی از مسائلی که بعضی از این مسئدولین نمیخواهند مطرح شود، دارد مطرح میشود و حال میخواهند موجهایی درست کنند تا آن را هم بپوشانند.
خزعلی خاطرنشان کرد: ما از قوه قضائیه میخواهیم هم با مفاسد اقتصادی که از بزرگترین مشکلات مردم است مقتدرانه برخورد کند و هم با حاشیهسازی و جنجالآفرینیهایی که صورت میگیرد برخورد کند و با بازیهای اقتصادی و بازیهای فرهنگی مقابله کنند و مهم تر از آن عملکرد هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مسائل اینچنینی است که حتما می بایست در مقابل تنش آفرینی و حتی ایجاد مخاطرات امنیتی برخی نمایندگان مجلس ورود کند که حتی در این مسئله شورای محترم نگهبان نیز می تواند نقش آفرینی داشته باشد و با این اقدامات برخورد لازم را انجام دهند.
اگر نمایندگان مجلس صادقانه میخواهند دنبال مشکلات مردم باشند و به مأموریت و وظیفهشان -که به قرآن قسم خوردهاند که به آن عمل میکنند-، عمل کنند اولین مسئله نیازها و مشکلات اقتصادی مردم است که یک گامی برایش بردارند تا بتوانند برای پایان دورهشان پروندهای قابل قبولی داشته باشند چرا که در انتخابات بعدی مردم طبق کارنامه و عملکردها رأی خواهند داد.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما