تازه ترین مطالب

تاریخ : 7. مهر 1399 - 8:53   |   کد مطلب: 34391
فرمانده انتظامی استان همدان از کشف بیش از ۱۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در اجرای ششمین مرحله طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، سردار کامرانی صالح، فرمانده انتظامی استان همدان گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان همدان با تشدید اقدامات کنترلی و با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت رده‌های انتظامی استان و تعامل و همکاری با دستگاه‌های متولی برون سازمانی طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز را اجرا کردند.

او افزود: در اجرای این طرح، انواع لوازم خانگی، لوازم آشپزخانه و صوتی و تصویری، ۲ هزار و ۳۰۴ قطعه مرغ زنده و ۳ دستگاه تراکتور به ارزش ۱۴ میلیارد و ۸۵۳ میلیون ریال کشف شد.

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به دستگیری ۱۵ متهم در این طرح گفت: از شهروندان تقاضا می‌شود، هرگونه اخبار در خصوص کالای قاچاق را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/م

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب