حاجی باور کن آنقدر رای داری که اگر کاندیداتوریت قطعی شود، از همین الان می شود پیروزیت را تبریک گفت! / آقای مهندس! هر جا می شینیم صحبت از شماست. همه می گویند؛ تنها راه نجات کشور نشستن مهندس بر کرسی ریاست جمهوری است. مهندس شما قطعا پیروزید لذا تبریک ما را پیشاپیش پذیرا باشید! / جناب دکتر! نیایی به ملت ظلم کردی، وقتی همه مردم یکصدا تو را می خوانند، نیامدنت یعنی نه گفتن به خواست و "هل من ناصر" ملت! / دکتر جان! در نظرسنجی های انجام شده ( شاید منظورشان از بین اعضای ستادهایشان در کل کشور ) بدست آمده که شما و فلانی و فلانی هر کدام ۲۰ درصد رای دارید. دکتر جان این یک بحث ادبی نیست بلکه صرفا یک بحث ریاضی است و نتیجه این می شود که دو نفر دیگر از دوستان به معاون اولی و پست های کلان دیگر قانع باشند و یکی از سه نفر همین الان کلید اتاق رئیس جمهور را بگیرد.
به گزارش سرویس سیاسی اول نیوز، بعد از اینکه چند نفری نام گعهده های خصوصی خود را ائتلاف و وحدت اصولگرایان نامیدند و خارج از دایره خود را متهم به وحدت شکنی کردند، وقتی که این چند نفر اشتباهات چند ماه پیش خود را بار دیگر تکرار می کنند، وقتی که نظرسنجی در زمان و شرایط واقعی و مناسب، جای خود را به نظرسازی تبلیغاتی پنج ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری بدهد، خوب ائتلاف ۲ + ۱ به توهم ۲۰ + ۲۰ + ۲۰ ختم خواهد شد و عده ای خود را بر کرسی ریاست جمهوری می بینند و از همین الان مهر شکست را بر پیشانی سایر کاندیداهای ملت می زنند.
یکی از کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اخیر در یک گردهمایی درباره وضعیت اقبال عمومی مردم به ائتلاف چند نفره شان گفته است " وقتی در نظر سنجی ها مشخص شد که ۶۰ درصد آراء متعلق به ما ۳ نفر است، تصمیم گرفتیم تا ائتلاف کنیم و در نهایت ۲ نفرمان تصمیم بگیریم برای خدا کاندیدای ریاست جمهوری نشویم."
این اظهارات عجیب آنهم پنج ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری و در شرایطی که هنوز سایر کاندیداهای قطعی مشخص نشده اند، جدای از بی پایه و اساس و غیر علمی بودن، شائبه های را در بین مردم ایجاد می کند که به قطع این نوع اظهارات از سوی برخی افراد به مصلحت نبوده و نخواهد بود.
در همین راستا محمد علی پورمختار رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی در مجلس در گفتگو با بی باک بیان داشت: از این نوع اعلام نظر سنجی ها زیاد است که به نمایندگان هم ارسال می کنند ولی قابل اعتنا نیست.
پور مختار تصریح کرد: اگر فرض را بر صحت صحبت های جناب حداد عادل هم بگذاریم، سه رئیس جمهور که نخواهیم داشت و اگر جمعا ۶۰ درصد برای این سه نفر باشد یعنی هر نفر ۲۰ درصد رای می آورند که مطمئنا رای مناسبی برای انتخابات ریاست جمهوری نیست که البته ۲۰ درصد برخی از این افراد مشترک است.
وی تاکید کرد: هنوز خیلی زود است که به این شکل وارد میدان انتخابات شد، رهبری هم تاکید داشتند که زود وارد عرصه انتخابات نشوید و ایشان به صورت کلی وظایف کاندیداها را مطرح کردند.
نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس افزود: باید منتظر ماند تا در عرصه انتخابات، مسائل سیاسی واضح تر شود و حضور کاندیداها روشن تر شود تا بعد قضاوت کرد.
رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی در پایان گفت: این نوع نظرسازی ها یک نوع تلاش برای تحت تاثیر قرار دادن فضای انتخابات می باشد و بدین معناست که دیگر هیچ کاندیدایی نباید فعال شود و به عرصه انتخابات ورود کند که قطعا این اظهارات فضای رقابت را تحت تاثیر قرار می دهد و به نحوی آن را محدود می سازد.
منبع: بی باک نیوز
دیدگاه شما