هنر سفال گری از جمله هنرهای بسیار قدمی و کهن بشر به شمار میرود و یکی از کامل ترین هنرهاست.
انسان های اولیه زمانی زمانی که به دنبال غذا برای بقای خود می گشتند متوجه قابلیت های شکل گیری گل رس و سفالگری شدند.
به راحتی می توان ادعا کرد هنر سفالگری در استان همدان یکی از هنرهای مرسوم و قطب تولید سفال در کشور استان همدان و شهر لالجین است و به مرور زمان این هنر زیبا به شهرها و روستاهای همجوار هم سرایت کرده است.
اکرم بیاتینیا در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، اظهار کرد: بنده متولد ۱۳۶۶ و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته صنایع دستی هستم و از آنجا که علاقه زیادی به هنر و صنایع دستی داشتم از سال ۱۳۹۴ کار خود را آغاز کردم.
وی افزود: در پی راه اندازی کارگاه صنایع دستی ویژه سفال و سرامیک در مرکز فنی و حرفهای شهید بهشتی برآمدم که خوشبختانه تحصیلات خود را در این زمینه ادامه داده و با توجه به تعهد آموزشی که با مرکز فنی حرفه ای داشتم سالیانه ۵۰ الی ۶۰ نفر را هم آموزش دادیم.
بانوی کارآفرین کبودراهنگی یادآور شد: در حال حاضر موسس و مربی آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی و صنایع دستی هستم و اولین نشان ملی صنایع دستی شهرستان را در سال ۱۴۰۲ دریافت کردم.
وی ادامه داد: فروردین امسال موفق به خرید ملکی در منطقه صنعتی جاده خان آباد شدم که با راه اندازی کارگاه تولیدی ظروف سرامیکی با تکنیکهای مختلف برای ۲۰ نفر از بانوان توانمند و هنرمند شهرستان اشتغال ایجاد شده است.
بیاتینیا با تاکید بر اینکه شغل و حرفه فعالیت ما نیاز به سرمایه در گردش بسیاری دارد، گفت: متاسفانه رکود و تورم بازار تولیدکنندگان را در مضیقه قرار داده است بنابراین از مسئولین استانی و شهرستانی انتظار میرود ما را مورد لطف و حمایت خود قرار دهند چراکه هر مشاغل خرد زمینهساز پیشرفت عمومی و اقتصادی کشور خواهد شد.
وی در انتها خاطر نشان کرد: امید این را داریم که با حمایت مسئولین و نهادهای ذیربط راه صادرات محصولات صنایع دستی برای ما تولید کنندگان تسهیل شود.
انتهای خبر/
دیدگاه شما