به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،نشریه انگلیسی "گاردین" در مقاله ای جنجالی به یافته های جدیدترین گزارش "کاج سلطنتی پرستاری انگلیس" و همچنین سرویس خدمات بهداشت و سلامت این کشور اشاره کرده که بر پایه آن، چه بیماران و چه پرستاران و کادر درمان انگلیس، وضعیت به شدت نامساعدی را تجربه می کنند. این گزارش در بخشی تاکید می کند که آمار بیمارانی که در راهروهای بیمارستان ها جان خود را از دست می دهند و یا از سادهترین امکانات بیبهره هستند و همین مساله موجب میشود تا جلوی چشم دیگران به راحتی فوت کنند، به شدت رو به افزایش است.
در عین حال، اعضای کادر درمان در انگلیس نیز به نحو ملموس و رو به افزایشی، از موقعیت شغلی خود استعفا می دهند زیرا تحمل مشقات وکار و فشار روحی و استرس در محیط کار را ندارند. موضوعی که به یک جنجال بزرگ در انگلیس تبدیل شده است.
گاردین در گزارش خود می نویسد: «سرویس خدمات بهداشت و سلامت انگلیس فاش کرده که در برخی بیمارستانهای این کشور بیماران در کریدورهای بیمارستان جان خود را از دست می دهند یا برای ساعت ها ناپدید می شوند. در عین حال، برخی افراد که دچار حمله قلبی می شوند، کمک های مرتبط با احیا قلبی(سی پی آر) را به دلیل شلوغی بیش از حد بیمارستان ها دریافت نمی کنند.
نهاد موسوم به "کالج سلطنتی پرستاری" نیز فاش کرده که بسیاری از بیماران در بیمارستان های این کشور در راهروها تحت درمان هستند و در برخی موارد، زنان باردار به دلیل این شرایط دچار سقط جنین می شوند و در عین حال، دیگر بیماران نیز ناتوان از اطلاع رسانی به موقع در مورد وضعیت خود در بیمارستان ها هستند زیرا زنگ هشدار در نزدیکی آن ها تعبیه نشده و بیراه نیست اگر گفته شود در شرایط غیرانسانی(به اذعان گاردین در "شرایط حیوانی") قرار دارند.
کالج سلطنتی پرستاری هشدار داده که بیماران به طور مرتب و مداوم در مراکز درمانی این کشور با تهدید آسیبهای سلامتی مواجه بوده اند و در برخی موارد به دلیل اینکه تجهیزات ضروری برای درمان آن ها در دسترس نیست یا کارکنان بخش درمان و سلامت به شدت شلوغ هستند و نمی توانند به همه رسیدگی کنند، جان خود را از دست می دهند.
دکتر "آدرین بویل"، رئیس سندیکای پزشکان بریتانیا گفته است که شواهد و مستندات مطرح شده از سوی پرستاران که گزارش اخیر کاج سلطنتی پرستاری بر آن ها استوار است به قدری وحشتناک بوده که اگر آن را یک رسوایی خطاب کنیم بیراه نیست. به گفته وی، این گزارش ها باید دولت انگلیس را وادار کنند تا تلاش های خود جهت ارتقا کیفیت و استانداردهای بخش بهداشت و سلامت را دوچندان کند.
دکتر آدرین بویل، رئیس کالج سلطنتی فوریت های پزشکی انگلیس گفته است: "من شوکه، وحشت زده و متاسف هستم که می بینم سطح ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی به بیماران که ما آن را ارائه می کنیم در این حد است(ضعیف است). شهروندان در موقعیتی که ضعیف و آسیب پذیر هستند به سرویس خدمات بهداشت و سلامت انگلیس مراجعه می کنند و باید از آن ها حمایت و مراقبت خوبی شود".
گزارش 460 صفحه ای کالج سلطنتی پرستاری بر اساس توصیفات و توضیحات قابل تاملی است که 5400 نفر از پرستاران انگلیسی در مورد تجربیات کاری خود از فعالیت در بیمارستان ها ارائه کرده اند. این گزارش توضیح می دهد که چگونه:
شروع ترید*بیماران روی صندلی های چرخ دار در راهروها و اتاق های انتظار بیمارستان ها و خدمات درمانی جان داده اند و اینکه افراد چگونه در شرایطی که بسیاری از استانداردهای بهداشت و سلامت رعایت نشده، جان خود را از دست داده اند.
*اینکه چگونه بیماران در راهروهای بیمارستان ها بدون اینکه بتوانند از زندگ هشدار، صندلی چرخ دار، کپسول اکسیژن و یا دیگر تجهیزات پزشکی استفاده کنند دچار ایست قلبی شده اند...افرادی که حتی کمک سی پی آر را هم دریافت نکرده اند و جلو چشم بقیه جان داده اند.
*چگونه به بیماران دارو و دیگر موارد پزشکی ارائه می شود و حتی در یک مورد، انتقال خون در راهروهایی که سرد و پُر سر و صدا و تنگ هستند صورت می گیرد. موضوعی که اجازه نمی دهد نزدیکانِ بیماران در کنارشان باشند.
*عجیب اینکه در یک مورد، پرستار یکی از بیمارستان های انگلیس مجبور شده به یک بیمار بگوید که در شُرُف مرگ است. واقعا باید این سوال را پرسید که آیا عادلانه است در راهروهای یک بیمارستان به بیماری گفته شود که در حال مُردن است؟
*کمبود جای کافی به این معناست که بیماران در مکان هایی نظیر انبارها، محل پارک ماشین، ادارات و دفاتر و حتی در توالت، قرار می گیرند و به مسائل پزشکی آن ها رسیدگی می شود.
بر اساس گزارش های جدید، برخی پرسنل بیمارستان ها در انگلیس وضعیت بیمارستان های این کشور را در هفتههای گذشته که شاهد افزایش شمار مبتلایان به آنفلوآنزا در این کشور بوده ایم، وخیم توصیف کرده اند و تاکید داشته اند که بیمارستان ها توانایی پاسخ دادن به نیازهای مراجعان را ندارند و این مساله وضعیتی را رقم زده که آن ها در طول دوره کاری خود ندیده اند.
برخی از پرستاران حتی از نظام بهداشت و سلامت انگلیس استعفا داده اند و دلیل آن را تحمل استرس شدید و فشارهای سنگین کاری عنوان کرده اند. یک پرستار انگلیسی می گوید: "من به کارم در نظام بهداشت و سلامت انگلیس خاتمه دادم زیرا اضطراب شدیدی را تحربه می کردم و مدام در وحشت بودم و نمی توانستیم تضمین کنیم که مردم، مراقبت های لازم و کافی را دریافت می کنند.»
دیدگاه شما