تازه ترین مطالب

تاریخ : 12. آذر 1404 - 12:49   |   کد مطلب: 39116
مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت ۵۳ قلم خوراکی در مناطق شهری در آبان امسال را اعلام کرد که ۴۱ قلم افزایش قیمتی بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای شهری (۴۸.۶ درصد) داشتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت ۵۳ قلم خوراکی در مناطق شهری در آبان امسال را اعلام کرد که ۴۱ قلم افزایش قیمتی بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای شهری (۴۸.۶ درصد) داشتند.
 
همچنین طبق این گزارش، قیمت ۱۲ قلم از خوراکی‌های منتخب در یک سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد افزایش را تجربه کرده‌اند که لیموترش با ۲۷۲.۱ درصد، لوبیا چیتی با ۲۴۸.۲ و برنج ایرانی با ۱۶۴.۴ درصد در صدر گرانی‌ها قرار دارند.
 
در گروه سبزی‌ها و حبوبات بیشترین افزایش قیمت در آبان امسال نسبت به ماه قبل از آن مربوط به گوجه‌فرنگی با ۴۳.۱ درصد، فلفل دلمه‌ای با ۱۳.۱ درصد، کدوسبز با ۱۰.۷ درصد، سیب‌زمینی با ۹.۸ درصد و پیاز با ۸.۸ درصد است.
 
در گروه نان و غلات برنج خارجی درجه یک در آبان امسال نسبت به مهرماه ۸.۱ درصد، برنج ایرانی درجه یک با ۵.۲ درصد و رشته آش با ۴.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتند.
 
قیمت تخم‌مرغ نیز ۹.۷ درصد، شیر پاستوریزه با ۶.۲ درصد و خامه پاستوریزه با ۵.۶ درصد نسبت به مهرماه سال جاری افزایش یافت.

انتهای خبر/
 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب