سرهنگ لطف الله وطنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افرادی شیاد و کلاهبردار اقدام به ارسال پیامک هایی با مضمون برنده شدن در قرعه کشی به شماره همراه شهروندان ارسال و از آنها درخواست ارسال رمز دوم کارت یا حضور در کنار باجه عابر بانک می کنند.
وی اظهار داشت: پلیس فتا هم اکنون برابر گزارش های واصله در جریان رسیدگی به چند فقره کلاهبرداری قرار گرفته و با تشکیل پرونده پیگیری، این کلاهبرداری ها مورد تجسس پلیس است.
وی یادآور شد: اخیرا یک باند از کلاهبرداران حرفه ای با ارسال پیامکی تحت عنوان ˈقرعه کشی بزرگ همراه اول طرح زمستانه (هزاران لبخند)ˈ و درج دروغین میزان وجه نقد برنده شده با شماره های متغیر و شگردهای خاص اقدام به کلاهبرداری از افراد زیادی در سطح کشور کرده اند.
این کلاهبرداران با هدایت افراد ساده به سیستم عابربانک و درخواست انجام عملیات بانکی با روش های خاص خود و نیز اخذ رمز اول و دوم عابر بانک کلاهبرداری می کندد.
وی گفت: شهروندان همچنین به پیامک های ارسالی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول با محتوای برنده شدن در قرعه کشی نیز نباید توجهی نکنند چراکه افراد شیاد با بهره گیری از این روشها قصد هدایت افراد ساده لوح به کنار باجه عابر بانک و خالی کردن حساب آنها از طریق اینترنت دارند.
وی تاکید کرد: شهروندان نباید اطلاعات حساب بانکی خود و رمز عابر بانک شان را در اختیار دیگران قرار دهند در غیر این صورت کلاهبرداران اینترنتی اقدام به تخلیه حساب بانکی آنها می کنند.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی همدان گفت: طعمه افراد سود جو بیشتر افراد بی سواد و ساده لوح هستند و آنها از کم اطلاعی این افراد برای سرقت حساب بانکی اشان بهره می گیرند.
سرهنگ وطنی کلاهبرداری کارت به کارت را رایج ترین شیوه خالی کردن حساب عابر بانک ذکر کرد و بیشترین پرونده های متشکله در پلیس فتای همدان را مربوط به این موضوع دانست.
دیدگاه شما