تازه ترین مطالب

تاریخ : 21. فروردين 1392 - 16:53   |   کد مطلب: 4998
مراسم بزرگداشت پانزدهمین سالگرد شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی، روز جهارشنبه 21 فروردین در مسجد اعظم کبودراهنگ برگزار شد.

به گزارش کورنگ، در این مراسم که با حضور عليرضا قاسمي فرزاد، معاون سياسي، امنيتي استانداري همدان ، مسیولین شهرستان و نیروهای نظامی و مردم شهید پرور کبودراهنگ برگزار شد، سرهنگ حمزه بیدادی وحجت الاسلام جوادی امام جمعه موقت همدان به ایراد سخنرانی پرداختند.

فرمانده تیپ 316 زرهی همدان دراین مراسم ضمن تسلیت ایام سوگواری فاطمه زهرا (س) وگرامیداشت یاد و نام امیر سپهبد علی صیاد شیرازی به تشرح زندگینامه و خصوصیات اخلاقی این شهید بزرگوار پرداخت و گفت: شهید صیاد شیرازی چراغ هدایتی است که با جان نثاری خود در طول تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس راه آینده انقلاب اسلامی را روشن کرده است.

سرهنگ بیدادی با اشاره به نبوغ نظامی خاص شهید صیاد شیرازی افزود: شهید صیاد علاوه بر این صفت نمونه کامل یک انسان مومن، متعهد و سرباز مطیع‌ ولایت بود که با تمام وجود از رهبری اطاعت می‌کرد.

سرهنگ بیدادی اضافه کرد: یکی از بارزترین ویژگیهای شهید صیاد نماز اول وقت بود که سعی می کرد آن را به جماعت اقامه کند و هرگز از نمازشب ومناجات با خدا غافل نمی شد.

ایشان ساده زیستی، مدیریت قوی، قانون گرایی و انضباط را از دیگر خصوصیات این شهید بزرگوار شمرد و گفت: این صفات اوج عظمت و تقوای این شهید را می رساند.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمد جوادی امام جمعه موقت همدان با عرض تسليت ایام شهادت حضرت صديقه کبری فاطمه زهرا (س) ، پيرامون شخصيت ، فضائل و مناقب آن حضرت به ايراد سخنرانی پرداخت.

امام جمعه موقت همدان گفت: سخن گفتن در مورد شخصيت بي‌نظير صدیقه کبری(س) کار ساده ای نیست که هر کسی بتواند درباره آن موضوع سخن بگوید؛ زيرا شناخت فاطمه(س) و معرفي او، کاری بسیار دشوار است و من درباره شخصیتی كه جز خدا و ائمه معصومین كسي او را کاملا نشناخت چه بگويم... اما به مصداق: آب دريا را اگر نتوان كشيد هم به قدر تشنگي بايد چشيد، مقداری در معرفي فاطمه(س) آن هم از زبان پیامبر گرامی اسلام(ص) می پردازم .

وی اظهار داشت: حدیثی از پیامبر اکرم(ص) رسیده است که می فرماید: «لو کان الحُسن شخصا، لکان فاطمة، بل هی اعظم. انّ فاطمة ابنتی خیر أهل الأرض عنصرا و شرفا و کرما یعنی اگر حُسن (و جمال) الهی در سیمای شخصی مجسّم می گشت، هر آینه در فاطمه علیهاالسلام بود، بلکه فاطمه علیهاالسلام از آن بزرگ تر و افضل است. همانا فاطمه دخترم، بهترین اهل زمین از نظر سرشت، شرف و کرامت است».

وی در ادامه به تشریح وتفسیر حدیث نبوی پرداخت و گفت: حضرت صدیقه کبری(س) يك شخص عادی نبود بلكه يك موجود ملكوتي بود كه در این دنیا به صورت انسان ظاهر شد و تمام خاصه‌ها پیامبران و فرشتگان در او محقق شد.

 

 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت