به گزارش کورنگ علیرضا طاهری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به پرداخت تسهیلات اظهار کرد: 5 هزار و 267 فقره تسهیلات به مبلغ 544 میلیارد ریال توسط شعب بانک کشاورزی در استان طی سه ماه نخست امسال پرداخت شده است.
وی افزود: پرداخت تسهیلات به متقاضیان از نظر تعداد 18 درصد و از نظر مبلغ نیز 37 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
مدیر شعب بانک کشاورزی همدان تصریح کرد: تسهیلات پرداخت شده در زمینههای مختلف بخش کشاورزی از قبیل زراعت، باغداری، طرحهای دام و طیور، آبزیان، صنایع تبدیلی و... پرداخت شده است.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات در تمام زمینههای بخش کشاورزی بیان داشت: در بخش زراعت، دام، طیور، صنایع تبدیلی و سایر فعالیتها مانند باغداری و شیلات به ترتیب بیشترین پرداختیها را در سطح استان داشتهایم.
* 97.5 درصد از اعتبارات مصوب منجر به عقد قرارداد شد
طاهری با اشاره به طرح توسعه کشاورزی یادآور شد: در راستای طرحهای توسعه کشاورزی 871 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت که طی سال گذشته ابلاغ شد.
وی ادامه داد: تا پایان سال 91 تمام طرحها به تصویب رسید و تعدادی از آنها که در اواخر سال تصویب شد طی سه ماه نخست امسال پرداخت شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی همدان اضافه کرد: تاکنون 97.5 درصد از اعتبارات مصوب منجر به عقد قرارداد شده و حدود 2.5 درصد نیز باقی مانده که به تدریج پرداخت میشود.
وی ادامه داد: استان همدان جزو استانهایی بوده که تا پایان اسفند ماه سال گذشته تمام اعتبارات طرح توسعه کشاورزی را جذب کرده است.
طاهری با اشاره به اجرای طرحها ابراز داشت: تمام طرحهایی که تسهیلات دریافت کردهاند در مرحله مشارکت بانک هستند و پیشرفت آنها از 10 درصد در برخی از طرحها تا بالای 90 درصد است.
وی با بیان اینکه برنامههای امسال نیز به ابلاغ اعتبارات در سرفصلهای مختلف بستگی دارد، گفت: تسهیلات امسال نیز با توجه به اعتبارات و اولویتبندیها پرداخت میشود.
مدیر شعب بانک کشاورزی همدان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پرداخت غرامت در بخش خشکسالی اظهار کرد: به خاطر کمبود نزولات آسمانی قسمتهای مختلف شمال استان از قبیل فامنین، قهاوند، بخش مرکزی همدان، بخش مرکزی کبودراهنگ، بخش شیرینسو و قسمتی از دمق و قروه درجزین، بخش مرکزی رزن و قسمتی از تویسرکان در سال زراعی گذشته دچار خشکسالی شده است.
وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته بیشتر محصولات گندم دیم و جو دیم دچار خشکسالی شده است، افزود: گندم دیم حدود 50 هزار هکتار و جو دیم نیز 16 هزار هکتار خسارتدیده است.
طاهری ابراز داشت: درصد خسارت ارزیابی شده تاکنون بین 70 تا 80 درصد است که میزان واقعی آن بعد از برداشت محصول مشخص میشود.
دیدگاه شما