به گزارش کورنگ علی رضایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: وظیفه کمیسیون اقتصاد شورای شهر حمایت، تسهیل و تسریع امور مربوط به سرمایهگذاری در شهر همدان و شناسایی، معرفی توانمندیها، مزیتها، فرصتهای سرمایهگذاری در شهر، ارائه مشورتهای لازم و هماهنگی و پیگیری مستمر امور اجرایی متقاضیان سرمایهگذاری است.
وی اضافه کرد: کمک به تسهیل و تسریع در فرآیند سرمایهگذاری بخش خصوصی، حمایت و ترویج تفکر و اندیشه و مساعد کردن محیط و فضای سرمایهگذاری، شناسایی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری و ارائه اطلاعات لازم و اسامی به سرمایهگذاران و فرهنگسازی در سرمایهپذیری با تبیین جایگاه تولید و سرمایهگذاری در بین شهروندان از رسالت اصلی این کمیسیون است.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر همدان با بیان اینکه رشد و توسعه اقتصاد از اهداف کلان و بنیادین مدیریت شهری است، یادآور شد: در راستای افزایش رفاه شهروندان، راهبردها و روشهای مختلفی برای دستیابی به توسعه و تحول اقتصادی مدنظر شوراست که فراهم کردن زمینه حضور بخش خصوصی در بخشهای مختلف توسعه شهرداری از جمله آنهاست.
همدان قابلیتهای مناسبی در زمینه گردشگری دارد
وی با تأکید بر اینکه پیشینه تاریخی و وجود مراکز فرهنگی و جاذبههای خاص طبیعی، قابلیتهای مناسبی در زمینه صنعت گردشگری همدان دارد، افزود: موقعیت ممتاز شهر همدان در نزدیکی به تهران و نقش اتصالی آن با استانهای غربی، مرکزی و شمالی میتواند یکی از محورهای عمده گردشگری و کسب و کار تفریحی تلقی شود.
رضایی یادآور شد: عزم جدی شورای اسلامی چهارم در همین راستا توجه جدی به ظرفیت گردشگری در همدان و فراهم کردن زمینه سرمایهگذاری در این حوزه و افزایش سهم آن در تأمین منابع پایدار برای شهر است.
وی یادآور شد: با افزایش جمعیت در شهر همدان، مهاجرت روستائیان به شهرها و استانهای همجوار به شهر، افزایش تقاضا برای دریافت خدمات شهری و توسعه زیر ساختها از یک سو و محدودیت منابع مالی از سوی دیگر مدیریت شهر را به تکاپو انداخته تا برای گریز از این تنگناها راهکارهایی را اتخاذ کند.
جذب سرمایهگذاران در همدان ضروری است
عضو شورای اسلامی شهر همدان شناخت و بررسی موانع و تنگناهای حوزه سرمایهگذاری در شهر و ارائه راهکارهایی در زمینه جذب سرمایهگذاران را ضروری دانست و گفت: ارتقای فرهنگ سرمایهپذیری با تبیین جایگاه بخش خصوصی در رونق تولید و خدمات در بین شهروندان، تقویت انگیزه سرمایهگذاران با تدوین برنامههای تشویقی از جمله کاهش زمان در اخذ مجوز و تکریم و افزایش سهم سود سرمایهگذاران در این راستا قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: شناسایی و معرفی مزیتها، فرصتها و طرحهای سرمایهگذاری و ایجاد یک سیستم اطلاعرسانی ویژه سرمایهگذاری از دیگر مواردی است که باید مورد توجه واقع شود.
رضایی اضافه کرد: شناسایی و ایجاد ارتباط با سرمایهگذاران داخلی و خارجی و اعطای معافیتهای مالیاتی و حمایت از سرمایهگذارانی در مناطق کمتر توسعه یافته سرمایهگذاری نیز در زمینه توسعه و رونق اقتصاد شهر و رونق گرفتن فضای کسب و کار در شهر همدان لازم است.
وی اظهار داشت: لازم است با عنایت به توان و پتانسیل بالای شهر همدان از نظر مالی زمینههای اجرای پروژههای بزرگ را مهیا کرده و با فراهم ساختن بسترهای رشد جذب سرمایهگذاری، توسعه و پیشرفت شهر را فراهم کرد.
90 درصد بودجه شهرداری را شهروندان تأمین میکنند
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر همدان با بیان اینکه حدود 90 درصد بودجه شهرداری از طریق شهروندان تامین میشود، افزود: جذب سرمایهگذاران و سپردن بسیاری از امور شهر به آنان نه تنها توسعه شهر را سرعت میبخشد، بلکه پرداخت عوارض توسط شهروندان را کاسته و در این میان تشکیل «کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری و گردشگری» در دوره چهارم شورای اسلامی شهر همدان نقطه عطفی در جلب مشارکت شهروندان و جذب سرمایههای بخش خصوصی خواهد بود.
وی تأکید کرد: شورای اسلامی شهر همدان با فعالیت این کمیسیون میتواند با سیاستگذاری صحیح زمینه جلب سرمایهگذاری بخش خصوصی را مساعد و نقطه عطفی در توسعه مشارکت شهروندان و جذب سرمایهگذاران خصوصی و در نتیجه کاسته شدن از بازپرداخت عوارض توسط شهروندان شود.
رضایی ادامه داد: باید با فرصت تلقی کردن حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی در شهر همدان و اصلاح دیدگاههای تنگنظرانه، زمینه پیشرفت و تحول پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین را فراهم کرد.
وی احداث پارکینگ عمومی، بازارچههای محلی، احداث هتل، احداث کمپینگ مسافران، احداث مراکز تجاری، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری، مراکز تفریحی و گردشگری، حمل و نقل شهری را از ظرفیتهای مختلف سرمایهگذاری شهر همدان برشمرد.
دیدگاه شما