تاریخ : 16. آذر 1392 - 20:45   |   کد مطلب: 9678
شوراي اداري بخش شيرين‌سو در سالن اجتماعات بخشداري با حضور فرماندار و مسئولان كبورداهنگ، بخشدار، شوراها و دهياران بخش شيرين‌سو برگزار شد.

فرماندار: وام‌های کشاورزی تجمیع می‌شوند

فرماندار كبودراهنگ در اين شورا با بررسي مسائل و مشكلات عنوان شده توسط شوراها، دهياران و مسئولان گفت: دهياران بازوي شورا در روستاها هستند كه بايد هفتگي به شورا گزارش دهند و شوراها نيز بر كار دهياران نظارت داشته باشند همچنين مسائل پيگيري خواهد شد.

مسلم غلامي در رابطه با وام كشاورزي افزود: وام‌هاي اعطايي به كشاورزان امسال تجميع مي‌شوند و وام‌گيرنده وامي پرداخت نمي‌كند، بلكه با پرداخت مابه‌التفاوت نسبت به تجديد آن اقدام مي‌كند.

وي از شوراها و دهياران خواست: در زمينه موارد مربوط به مواد مخدر با نيروي انتظامي و پايگاه‌هاي مقاوت بخش همكاري كنند تا اين معضل خانمان‌سوز در اين بخش ريشه‌كن شود.

مهدي سعادتمند بخشدار شيرين‌سو نيز گفت: تمامي احكام شوراي دوره چهارم و دهياران اين بخش به موقع صادر شد و منتخبان جديد فعاليت خود را آغاز كردند.

نمايندگان شوراهاي شهر، بخش و دهياران هر كدام مشكلات حوزه خود را بيان كردند كه محمد حاجي‌زاده به نمايندگي از شوراي بخش، تمديد نكردن وام‌هاي كشاورزي، مشكل مركز بهداشتي و درماني در ويزيت بعدازظهر بيماران، نبود جايگاه واكسيناسيون دام، كمبود آب و آبرساني به تعدادي از روستاهاي داراي مشكل، مشكل سهميه سبوس و آرد نانوايي‌ها در روستاها از جمله مشكلات اين بخش اعلام كرد كه بايد مسئولان رسيدگي كنند.

طيب ابتكار رئيس شوراي شهر شيرين‌سو نيز با انتقاد شديد از مسئولان راه و شهرسازي و كميته امداد گفت: ايجاد كمربندي شهر بدون تملك و رضايت مالكان، جمع‌آوري نمايندگي كميته امداد و واگذاري ساختمان آن به اداره گاز، جلوگيري از خروج نيروهاي بومي بخش، پرداخت نكردن خسارت بيمه محصولات كشاورزي، ايجاد داروخانه دامپزشكي براي ارائه دام و لبنيات سالم در بخش، تقويت نيروي انتظامي و تأسيس كلانتري جديد با توجه به سرقت‌هاي رايج احشام، موتورسيكلت و سيم برق و تأسيس و تعمير دبستان 13 آبان و حل مشكل گرمايشي آن با توجه به اينكه اخيراً دچار آتش‌سوزي شده است، از جمله مشكلات شهر شيرين‌‌سو است كه بايد به آنها رسيدگي شود.

عليرضا زارعي به نمايندگي از دهياران نيز خواستار رسيدگي به جابه‌جايي تير برق و مخابرات در معابر روستاها، توسعه شبكه خدماتي آبفاي روستايي، نبود امكانات ورزش، بهسازي راه‌هاي روستايي، تكميل گازرساني به روستاها و جلوگيري از سرقت در روستاها شد.

در ادامه جلسه مسئولان و مديران شهرستان كبودراهنگ هر يك در حوزه خود پاسخگوي مسائل مطرح شده، شدند.

رئيس شبكه بهداشت شهرستان كبودراهنگ با بيان اينكه در شهرستان كمبود پزشك داريم، گفت: در طرح پزشك خانواده براي هر 4 هزار نفر يك پزشك پيش‌بيني شده بود؛ در حالي كه ما براي 25 هزار نفر يك پزشك داريم.

حسن بهرامي با اشاره به اينكه در شهرستان كبودراهنگ، 30 روستا بدون خانه بهداشت وجود دارد، ادامه داد: منتظر چارت جديد هستيم تا براي روستاهاي داراي جمعيت 500 نفر خانه بهداشت تأسيس كنيم.

در ادامه كمال حسني مدير شركت آب و فاضلاب شهرستان كبودراهنگ گفت: در حال حاضر 3 ميليارد تومان به پيمانكاران بدهكار هستيم و از طرفي هم با كمبود اعتبار مواجه هستيم البته مصرف سرانه آب روستا بيش از استاندارد است؛ در حالي كه استاندارد مصرف آب 150 ليتر است و مردم در روستا بين350 تا400 ليتر مصرف دارند و بايد مديريت كرد تا بهينه مصرف شود.

رئيس اداره راه و شهرسازي شهرستان كبودرآهنگ نيز گفت: نصب يا برچيدن سرعت‌گير با مصوب شوراي تأمين انجام مي‌شود كه در بخش شيرين‌سو تمامي راه‌هاي روستايي آسفالت شده و 64 كيلومتر جاده خاكي در شهرستان داريم كه براي سال آينده اعتبار گرفته‌ خواهد شد.

سهراب فتحي افزود: جاده شيرين‌سو به عليصدر به دليل تردد گردشگران ارتقا خواهد يافت و در آينده با دستور ويژه وزير، آسفالت مي‌شود.

حسين نوريون رئيس اداره گاز شهرستان كبوداهنگ نيز افتتاح و بهره‌برداري 9 روستا فاقد گاز اين بخش -كه در حال حاضر عمليات اجرايي 18 روستا در حال انجام است- در دهه فجر امسال قول داد.

محمدي مدير كميته امداد امام خميني(ره) شهرستان كبورداهنگ، علت جمع‌آوری شاخه شيرين‌سو تعديل نيرو و برنامه‌هاي استان اعلام كرد.

مدير اداره كار، تعاون و رفاه امور اجتماعي شهرستان هم گفت: براي تشكيل تعاوني در شهرستان 3 هزار تعهد پيش‌بيني شده كه از اين تعداد 600 تعهد به اين بخش اختصاص يافته است. ضميري از شوراها خواست با اطلاع‌رساني مردم را براي عضويت در اين شركت ترغيب كند تا هر سهم به ارزش 300 هزار تومان و هر نفر تا 15 سهم مي‌تواند عضو شود.

كمندعلي زارعي از سوي آموزش و پرورش شهرستان هم گزارشي نويدبخش از موفقيت‌هاي علمي دانش‌آموزان و راهيابي به دانشگاه‌ها از اين شهرستان خبر داد و افزود: از هزار و 52 شركت‌كننده در كنكور، تعداد 896 قبولي شهرستان معادل 86 درصد را داشته‌ايم و طبق بخشنامه همه مدارس با 3 كلاس به صورت بخاري برقي و بيش از آن 5 كلاسه به صورت گرمايشي پكيج اداره خواهد شد و براي تأسيس دبستان 13 آبان مبلغ 100 ميليون تومان اعتبار پيش‌بيني شده است.

همدان پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت