تازه ترین مطالب

تاریخ : 21. اسفند 1392 - 4:50   |   کد مطلب: 11650
چند صباحي است كه توسعه صنعت گردشگري به دغدغه مشتركي ميان تصميم‌گيران و برنامه‌ريزان استاني تبديل شده است. ادعا مي‌كنيم تكاپوي اقتصاد محلي در گرو توسعه اين صنعت رو به رشد در استان خواهد بود.

ظرفيت‌هاي همدان در حوزه گردشگري بي‌بديل و غير قابل انكار است.

اما براي گستراندن نگاه خود به ظرفيت‌ها به فراتر از شهر همدان كمتر نظر مي‌كنيم، غافل از آنكه داشته‌هاي گردشگري همدان محدود و معدود به مرز شهر همدان و مركز استان نيست و نخواهد بود.

از آنجا كه صنعت گردشگري يك صنعت چتري است و عوامل متعدد بايد در كنار يكديگر قرار گيرد، اينگونه به نظر مي‌رسد كه در رساندن سود به جامعه محلي هم در صورتي موافق خواهد بود كه با محوريت تمركززدايي رو به رشد و توسعه رود و بگونه‌اي مي‌توان گفت گستره توسعه صنعت گردشگري را بايد با سياست خاصي به شهرهاي كوچك استان بكشانيم تا شاهد تحول گردشگري در استان شويم.

ظرفيتي همچون تالاب شيرين‌سو به عنوان مأمن اصلي براي پرندگان مهاجر و بزرگترين تالاب انسان‌ساخت در غرب ايران است.

از آنجا كه در حال حاضر به دليل منسجم نشدن برنامه‌هاي اجرايي اين حوزه هنوز شيرين‌سو نتوانسته است به عنوان يك جاذبه شاخص توجه بزرگان سرمايه‌گذاري در استان را به خود جلب كند، اما دولتمردان بايد زمينه را براي جذب سرمايه‌گذار خصوصي آماده و اين حس را شيرين كنند.

چه بسا با ورود هر سرمايه‌گذار با سرمايه كم يا زياد اما در سايه حمايت‌هاي متمايز بويژه حمايت رسانه‌اي همدان‌پيام كه زادگاه و خاستگاهش اين شهر كوچك است. شيرين‌سو به دليل مناظر بكر و طبيعت منحصر به فردش مي‌تواند خواسته‌هاي گردشگران را در هر زمينه‌اي پاسخگو باشد و از آنجا كه اين منطقه در كريدور شمالي استان قرار دارد، مي‌تواند گردشگراني را به مقصد بدرقه مي‌كند با تصاوير چشم‌نواز روبه‌رو كند.

در اين منطقه در صورت جذب سرمايه‌گذار به دليل غناي نيروي انساني و امكانات مطلوب مي‌توان اميدوار بود نه‌تنها شيرين‌سو بلكه خزل، سركان و زرند از توسعه و رونق اقتصاد جامعه محلي بهره‌مند شوند.

منبع: همدان پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت