تاریخ : 6. خرداد 1393 - 15:05   |   کد مطلب: 13488
گزارشی در پیش رو، نمایشگاه آشکاری است از بروز نوعی ترویج ضد ارزش های اخلاقی، در ادامه اشاعه برهنگی نوین در جامعه ایران اسلامی است، ضد فرهنگی که این روزها بصورت آشکار ولی خاموش درصدد قبح زدایی اخلاقیات انسانی است!

آیا این جای تأسف نیست زمانی که صاحبان کاروانسرای عباسی خود بانیان هنر ایرانی بوده اند، اکنون هنر غرب زده و پر از ابتذال میهمان خانه های آنان شود!

کاروانسرای شاه عباسی

این روزها عبارت «فرهنگ» را بارها میشنویم تا جایی که مهم ترین شخصیت های فرهنگی بالاخص در راس همه مسئولین مقام معظم رهبری در این مقوله احساس نگرانی می کنند، گزارشی در پیش رو، نمایشگاه آشکاری است از بروز نوعی ترویج ضد ارزش های اخلاقی، در ادامه اشاعه برهنگی نوین در جامعه ایران اسلامی است، ضد فرهنگی که این روزها بصورت آشکار ولی خاموش درصدد قبح زدایی اخلاقیات انسانی است!

 

موضوعی که در این مقال بررسی میشود و علنا هشداری است جدی به مسئولین فرهنگی و اجرایی کشور، موضوع دین زدایی است؛ مقوله ای که دشمن برای دست یابی به این هدف از هیچگونه ابزاری دریغ نمی کند! گاه با تغییر نوع پوشش و تغذیه و گاه با ورود به نوع آداب و رسوم و سبک زندگی.

 

این گزارش فارغ از همه ساده انگاری و سطحی نگری ها به اصل ماهیت این اقدام، تلنگر به مسئولینی است که خواسته یا ناخواسته به اسم دین و اسلام خوراکی سمی و آلوده در جامعه توزیع می نمایند و باعث تخریب چهره دین در نگاه مردم شده و در نگاهی کلان تر باعث دین زدایی در حکومت دینی می شوند!

هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد؛

اینجا کرج، کاروانسرای شاه‌عباسی بنایی سنگی-آجری و دارای بیش از ۳۰۰۰ متر مربع مساحت است. این کاروانسرا متعلق به دوران صفویه بوده و بین سال‌های ۱۰۷۸ تا ۱۱۰۹ در زمان شاه سلیمان صفوی ساخته شده‌است.

نمایش برهنگی

 

نمایش برهنه

کاروانسرای شاه عباسی کرج را میتوان یکی از ارزشمندترین آثار دوره صفویه دانست که در شاهراه ابریشم قرار داشته است. این بنا دارای معماری اسلامی - ایرانی می‌باشد مکانی که در زمان خود مروج فرهنگ و تاریخ تمدن ایران اسلامی بوده و متاسفانه این روزها در غفلت سایه مسئولین مکانی برای ترویج بی اخلاقی و قبح شکنی در نوع سبک زندگی شده است!

اوج قالی کلاسيک ايرانی را که از آن با رنسانس قالی ايران ياد می شود زمان سلاطين صفوی (1722-1499 ميلادي) به ويژه زمان حاکميت شاه طهماسب اول (1587-1524 ميلادي) و شاه عباس کبير(1629-1587 ميلادي) ثبت کرده اند.

جانها به قدوم ملك العرش نهادیم ما دیده و دل در گرو فرش نهادیم

نقشی شود و بر زبر فرش در آید هر نكته به ما از طرف عرش برآید

آیا این جای تأسف نیست زمانی که صاحبان این کاروانسرا خود بانیان اوج هنر ایرانی در قالی بوده اند اکنون هنری غرب زده و پر از ابتذال میهمان خانه های آنان شود! آیا جای افسوس نیست که طرح های ترنج، بته جقه ،گلدانی، اسلیمی و هنر زیبای ایرانی که قرنها بر گستره لايتناهي فرهنگ و هنر گسترده شده و از ساليان دور مورد توجه اقوام گوناگون بوده است اکنون به ابتذال کشیده شود!

نمایش برهنگی در کرج

دختر برهنه در کرج

ایران کشوری است دارای تمدنی غنی و فرهنگی باشکوه و عظیم، اما متاسفانه ظهور و بروز فرهنگ غربی در سبک زندگی، این روزها بشدت رونق گرفته و این امر کاملا مشهود است.

قاعدتاً مسئولین امر از این نمایشگاه بازدید کرده اند و اینکه چرا نسبت به این نوع تحرکات مواضع مشخصی اتخاذ نمی کنند خود جای سوال دارد!؟ آنجایی که باید تدیّن مسئولین الگوی یک جامعه اسلامی باشد مورد غفلت واقع می شود، در همین راستا نیز مجموعه ای که باید حافظ و میراث دار تمدن و تاریخ و فرهنگ یک کشور متمدن باشد در مقابل این سرمایه های غنی ایستاده و مروج نوع سبک غربی می شود.

سوال اساسی دراینجا مطرح می شود که نتیجه این نوع اقدامات چه خواهد شد؟ و آثار تبعات آن چگونه خواهد بود!؟

در پاسخ می توان گفت که این موضوعات مطمئناً عادی سازی و ترویج سبک زندگی غربی در جامعه را بهمراه خواهد داشت و در نگاهی موشکافانه می توان به این مورد اشاره کرد که مجموعه ها و دستگاه های حکومتی و متولیان فرهنگ، زمانی که خود تبعیتی از قوانین اسلامی و قانون اساسی ندارند قطعا باعث بدبینی مردم و ایجاد نوعی گسستگی بین مسئولین و مردم میشوند.

برهنگی در کرج

نکته اساسی و مهم این است که باید مردم در این رابطه آگاه باشند عدول از شئونات انسانی و ورود به بی قید و بندی در نوع محصولات و نوع زندگی است و این امور در خور و شایسته مردم متمدن و با فرهنگ ایران اسلامی نیست!

درتاریخ ثابت شده است که دشمنان حکومت ها با حربه هایی از نوع بی قید و بندی و فساد و فحشا و مسائلی از این قبیل کشورها را مورد هجوم و تاراج قرار می دهند. لذا آگاهی و هوشیاری مردم مستلزم داشتن ایمانی قوی و استوار در باورهای دینی خود می باشد.

منبع: صراط

دیدگاه شما

14 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت
سایت رهبر معظم انقلاب