تاریخ : 9. آبان 1393 - 15:05   |   کد مطلب: 16795
رئیس اتاق اصناف همدان از راه‌اندازی اتاق اصناف در کبودرآهنگ و تویسرکان اعلام رضایت کرد و گفت: ۶۰ هزار واحد صنفی در همدان فعالیت می‌کنند و با همکاری و پیگیری‌های مکرر افتتاح این اتاق در فاز نهایی قرار دارد.

به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید فرسایی وحید عصر امروز در جمع خبرنگاران، از راه‌اندازی اتاق اصناف در 2 شهرستان همدان خبر داد و اظهار کرد: اقدامات اولیه برای راه‌اندازی اتاق اصناف در 2 شهرستان‌های کبودرآهنگ و تویسرکان انجام شده و اتاق اصناف در این 2 شهرستان به زودی به اتوماسیون اداری و شبکه دولت مجهز می‌شوند.

وی با اشاره به وجود 22 اتحادیه در شهرستان تویسرکان گفت: مجهز شدن این شهرستان به اتوماسیون اداری و شبکه دولت در مرحله نهایی است و در نظر داریم پیگیری‌ها در این شهرستان با جدیت بیشتر انجام شود.

رئیس اتاق اصناف استان همدان افزود: یکی از مشکلاتی که در اتاق اصناف با آن مواجه هستیم، مشکل تسهیلات بانکی در همدان است که با همکاری فرماندار شهرستان در حوزه اصناف در حال پیگیری است.

وی در مورد احیاء فرش مهربان در استان بیان کرد: از دیگر موارد پیگیری شده در 3ماهه گذشته احیاء فرش مهربان بود و در ادامه این اقدامات بیمه قالیبافان و اشتغال‌زایی در این حوزه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

فرسایی وحید گفت: امسال در بخش نمایشگاه‌های پاییزه در استان با تفاوت‌هایی رو‌به‌رو بودیم و توانستیم با تغییرات کمی در روند برپایی نمایشگاه نیازهای مردم را برطرف کنیم اما بیشترین مانور ما در حوزه لوازم تحریر بوده‌است.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه صنایع دستی در زمان برنامه‌ریزی شده در اواخر شهریور ماه گفت: امسال مجبور شدیم با برپایی 3 نمایشگاه اقلام مورد نیاز برای بازگشایی مدارس و برگزاری نمایشگاهی با هدف کمک به موسسه خیریه ترنم از دیگر اقدامات انجام شده در سه ماهه گذشته بوده‌است.

رئیس اتاق اصناف استان همدان تأکید کرد: استراتژی ما در برگزاری نمایشگاه‌ها این است که در طول سه مرتبه قیمت‌ها را کاهش دادیم که تقاضای مردم در این نمایشگاه‌ها محقق شود و مردم به سمت بازار نروند.

وی با اعلام نارضایتی اصناف برای شرکت در نمایشگاه بیان کرد: بسیاری از اصناف همدان راضی به شرکت در نمایشگاه نیستند و از فروش فوق العاده بیشتر استقبال می‌کنند که با هزینه‌های زیاد این طرح اتاق اصناف نیز با این طرح موافقت می‌کند.

فرسایی افزود: در استان 60هزار واحد صنفی در حال فعالیت هستند که تیم بازرسی استان پاسخگوی این موضوع نیست و باید بازرسی‌ها به اتحادیه سپرده شود زیرا تأمین منابع مالی و فضای بازرسی در 350 رسته صنفی توسط اتاق اصناف به تنهایی ممکن نیست.

وی از برپایی خبرگزاری اصناف در همدان خبر داد و گفت: قرار است در سراسر کشور خبرگزاری اصناف فعالیت خود را آغاز کند و در همدان نیز این طرح در حال پیگیری هستیم.

فرسایی وحید افزود: بحث نان در همدان باید جدی‌تر پیگیری شود زیرا هزینه تولید نان بسیار زیاد است و برای نانوایان مقرون به صرفه نیست که باید به این موضوع بیشتر توجه شود.

وی در بخش دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به ورود رشته‌های تخصصی در حوزه اصناف اشاره کرد و گفت: برای بالا بردن سطح علمی_تخصصی در اصناف باید چند رشته مرتبط در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی وجود داشته باشد.

فرسایی با تاکید بر نظام تجاری در استان افزود: واحدهای صنفی باید به نظام تجاری معرفی شود زیرا این طرح در راستای نوین‌سازی در شبکه تجاری، کم شدن ترافیک سطح شهر و برطرف شدن نیازهای مردم حرکت بسیار بزرگی است.

وی افزود: با توجه به اینکه در برگزاری مراسم‌ها از اصناف خواسته می‌شود که هزینه‌های پذیرایی را به عهده بگیرد اما در تصمیم‌گیری‌های مهم استانی نادیده گرفته می‌شود که از مسئولان خواست تا در این حوزه تجدید نظری داشته باشند.

رئیس اتاق اصناف استان همدان نصب نشدن تاکسی‌متر در آژانس‌های استان را یک تخلف دانست و گفت: در راستای برطرف شدن نیازهای مردم در همدان طرح تاکسی‌متر در همدان راه‌اندازی شده که در حال حاضر 1600 تاکسی‌متر توزیع‌شده که 400 خودرو به این سامانه مجهز نیست و این پایانه‌ها تا مبلغ 15میلیون تومان جریمه شده اند.

انتهای پیام/ آ

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت