تاریخ : 6. ارديبهشت 1394 - 16:35   |   کد مطلب: 18524
توسعه روستایی باید در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی به صورت کامل مورد توجه قرار گیرد بهسازی نیز یکی از مسائل مهمی است که توجه به آن در هر روستایی ضروری است.
اجرای طرح هادی در 127 روستای کبودراهنگ

کورنگ: هدف اصلی پروژه‌های بهسازی روستایی دستیابی به امکانات و رفاه بیشتر روستايیان است که با مشارکت مردمی و همکاری آنان با دولت امکان‌پذیر است.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان کبودراهنگ در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در 127 روستای شهرستان که قابل سکونت هستند 122 نقشه طرح هادی اجرا شده و در 90 روستا نیز عملیات اجرایی آغاز شده است؛ همچنين در 38 روستا فاز نخست تخریب، جدول‌گذاری، زیرسازی و آسفالت‌ريزي انجام شده و در 52 روستا نیز به صورت نیمه‌کاره بهسازی داشتيم و در 44 روستا عملیات جدول‌گذاری، تخریب و زیرسازی انجام شده است كه هنوز آسفالت نشده است، امیدواریم بزودی آسفالت‌ریزی آن انجام شود.
علی جلالی افزود: در شهرستان کبودراهنگ 75 درصد عملیات اجرایی بهسازی روستایی آغاز شده و 25 درصد نیز انجام شده است که نسبت به شاخص کشوری بسیار بالاست.
وی ادامه داد: از آنجایی که طرح بهسازی روستایی یک طرح بسیار گسترده است و همزمان در چند روستا انجام مي‌شود باید طرح‌های آغاز شده به اتمام برسد تا بتوانیم در روستاهای دیگر نیز عمليات بهسازی داشته باشيم مسئولان نیز باید اعتبارات را طوری تنظیم کنند که به موقع به پروژه‌ها تعلق یابد تا پروژه‌ها در روستاها نیمه‌تمام باقی نماند.
جلالی ادامه داد: در سال گذشته یک میلیارد و 700 ميلیون تومان اعتبار از منابع ملی و استانی به 27 روستا تعلق یافت که فقط 56 درصد از این اعتبارات به بنیاد مسکن تخصیص یافت و در ماده 180 نیز 640 میلیون تومان به چند روستا تعلق گرفت که 80 میلیون تومان از این مبلغ به روستای ویان تخصیص یافته و مابقی فعلاً پرداخت نشده است.
وی ابراز كرد: اجرای طرح هادی و بهسازی روستاها موجب بهبود وضعیت روستاييان شده است و تمام سعی و تلاش ما این است که امکانات رفاهی روستايیان از جمله بهداشت را در روستاها فراهم كنيم و این مسأله نیازمند یک مدیریت قوی و تعامل و همکاری مردم است.
جلالي با بيان اينكه تاکنون 19 هزار و 850 سند مالکیت روستایی برای روستايیان صادر شده است، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم به تمام منازل روستایی سند مالکیت صادر کنیم و جشن پایان سند مالکیت روستایی را در شهرستان داشته باشیم؛ همچنین 22 هزار و 385 واحد مسکونی در سطح روستاهای شهرستان داریم که تاکنون 8 هزار و 295 واحد مقاوم‌سازی شده است که امیدواریم دهیاران و بخشداران در این بحث بنیاد مسکن را همراهی کنند تا خانه‌های روستایی مقاوم‌سازی شوند.
وي در پایان گفت: از مسئولان تقاضا داریم که با حمایت و همفکری ما را در توسعه و تحول روستایی یاری کنند تا بتوانیم روستاهای آباد و توسعه‌یافته داشته باشیم.
 ديدگاه مردم روستای کبودراهنگ در خصوص بهسازی
محمدی، اهل يكي از اين روستاها می‌گوید: اگر بهسازی در روستاها انجام می‌شود باید به صورت نیمه‌تمام پروژه‌ها را رها نکنند و زماني كه اقدام به ساخت پروژه‌ای می‌کنند بايد به اتمام برسانند و سپس پروژه دیگری را آغاز کنند، متأسفانه در برخی موارد تا پروژه قبل به اتمام نرسیده پروژه جدیدي را آغاز می‌کنند و پروژه‌های نیمه‌تمام نه‌تنها چهره روستا را زیبا نمی‌کند بلکه زشت‌تر هم می‌کند.
بهرامی ابراز مي‌كند: بهسازی روستایی خوب است ولی در برخی از موارد بافت طبیعی روستا را برهم می‌زنند تا بهسازی کنند، در موارد اينگونه یک روستا نه از لحاظ بافت شهری، شهر است و نه از لحاظ روستایی، روستا بنابراین در بهسازی روستایی مسئولان باید دقت بیشتری در توسعه و پیشرفت روستاها داشته باشند.
محمد رضایی مي‌گويد: بهسازی روستایی موجب دلگرمی روستايیان و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهر می‌شود و اگر امکانات در روستاها باشد مردم نیز با آسایش و آرامش بیشتری در روستاها به زندگی خود ادامه می‌دهند.
شاکری 32 ساله است و مي‌افزايد ما از مسئولان می‌خواهیم که در بهسازی روستایی پروژه‌هایی که انجام می‌دهند به صورت نیمه‌تمام انجام ندهند و اعتباراتی که برای بهسازی تعلق می‌گیرد را طوری هزینه کنند که بهسازی کامل انجام شود./ همدان پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت