کورنگ: فتح الله توسلی - طی هفته های اخیر توجه به مساله آب و بحران ناشی از آن در منطقه کبودراهنگ با پوشش خوب رسانه ها و توجه ویژه مسئولان محترم منطقه ای، استانی و ملی و مردم به شکل جدی دنبال می شود به هر حال امیدواریم با این رویکرد از تبعات و پیامدهای بعدی آن کاسته شده و راهکارهای علمی و عملی برای آن اندیشیده شود.
اینجانب نیز به نوبه خود تلاش می کنم طی سلسله یادداشتهایی اهمیت این موضوع را برای مسئولان ومردم عزیز روشن نمایم و در این راستا اولین بخش«نگاه استراتژیک به مساله آب، کشاورزی و اقتصاد در منطقه کبودراهنگ» تدوین و در رسانه های منطقه منتشر گردید و تاکید کردم که متاسفانه برنامه کلان از سوی مسئولین ذیربط صورت نگرفته است و لازم است راهبرد دقیقی برای آن تهیه و تدوین گردد.
.دراین میان تاکیدات فرماندار محترم منطقه و توجیهات ایشان درخصوص لزوم آگاهی عمومی از وضعیت آب و لزوم انعکاس اخبار و گزارش هايي در خصوص وضعيت آب منطقه، بسیار مهم وقابل تقدیر است. ایشان نیز با تایید نگرانی دلسوزان منطقه اظهار داشته اند که: «وضعيت آب در شهرستان کبودراهنگ بسيار نگران کننده است و اوضاع بحراني و وخيم آبي موجود نشات گرفته از عدم برنامه ريزي جهاد کشاورزي و امور آب است».
مهمترین و ابتدایی ترین کاری که تا کنون باید انجام می شد و نشده است مطالعه علمی موضوع می باشد که مورد توجه دانشگاه پیام نور منطقه کبودراهنگ قرار گرفته و حسب اطلاع قرار است همایش ملی بحران آب در کبودراهنگ با حضور پژوهشگران و اساتید ملی در کبودراهنگ برگزار گردد و تاکنون 120 مقاله دراین زمینه ارائه شده است.
این اقدام دانشگاه پیام نور قابل تقدیر است و امیدواریم که با حمایت مسئولان محترم راهکارهای عملی برای مقابله با این بحران که حیات منطقه کبودراهنگ را تهدید می کند اندیشیده شود.
با توجه به سفر هیات دولت و رئیس جمهور محترم به استان همدان انتظار داریم که اعتبارات لازم دراین خصوص نیز (با توجه به اهمیت مساله) از سوی رئیس جمهور محترم و وزارتین نیرو و جهاد کشاورزی برای منطقه اختصاص یابد. 82 درصد مردم منطقه در روستاها زندگی می کنند و از طریق کشاورزی امرار معاش می نمایند و مسئولان محترم بایستی به جمعیت قابل توجه منطقه، نقش آنان در تولید و کشاورزی، تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم منطقه وحتی خارج استان و نقش آنان در اقتصاد استانی و ملی توجه ویژه مبذول نمایند.
ادامه دارد ....
دیدگاه شما