به گزارش کورنگ ، محمد تبریزی در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه بر اساس یک مصوبه اشتباه گنجنامه در محدوده شهر قرار ندارد، اظهار کرد: گنجنامه باید تحت نظارت و مدیریت شهرداری اداره شود.
وی با بیان اینکه چندین دستگاه و نهاد مختلف در بحث مدیریت گنجنامه دخیل هستند، افزود: این شکل مدیریت جوابگو نیست چراکه مدیریت و رسیدگی به هر قسمت از گنجنامه با یک دستگاه است.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان خاطر نشان کرد: مصوبه شورایعالی معماری و شهرسازی در خصوص اینکه گنجنامه خارج از محدوده شهری است باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه متولی واحد و منسجمی برای اداره گنجنامه وجود ندارد، گفت: جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز و ساماندهی دستفروشان برعهده شهرداری، مدیریت مجموعه تاریخی و گردشگری با میراث فرهنگی و بحث جاده و راه نیز با راه و شهرسازی است.
تبریزی با بیان اینکه گنجنامه هویت شهر همدان است، اظهار کرد: منطقه گنجنامه حساسیت ویژهای دارد و باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه استاندار همدان تاکید بسیاری بر حوزه گردشگری دارد، بیان کرد: با وجود تاکید استاندار، همدلی و وفاق بین دستگاههای مختلف برای رسیدگی به حوزه گردشگری در همدان دیده نمیشود.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان افزود: در حوزه گردشگری و در منطقه گنجنامه بهمریختگی دیده میشود که با مدیریت واحد و هماهنگ قابل حل است.
وی خاطرنشان کرد: حمایت جدی از سوی دستگاههای متولی در بحث سرمایهگذاری در حوزه گردشگری در همدان وجود ندارد.
تبریزی با تاکید بر اینکه سرمایهگذار نیازمند حمایت و امنیت است، گفت: در همین راستا از سوی شورای شهر برای ساخت هتل در همدان تخفیفهایی مصوب شده است.
وی با بیان اینکه در راستای حمایت از سرمایهگذار باید زمین مناسب واگذار شود، افزود: پرداخت تسهیلات کمبهره به سرمایهگذار نیز باید مورد توجه باشد.
تبریزی با اشاره به اینکه برای ماندگاری مسافر در همدان باید اوقات فراغت مسافر پر شود، گفت: ساخت و راهاندازی مراکز خرید، اماکن اقامتی مناسب و وجود برنامههای فرهنگی و بانشاط میتواند موجب ماندگاری مسافر در همدان شود.
وی خواستار ساماندهی کارتن به دستان در ورودی های شهر شد و بیان کرد: میتوان این تهدید را به یک فرصت تبدیل کرد و با ساماندهی کارتنبهدستان باید شأن مسافران لحاظ شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما