تازه ترین مطالب

تاریخ : 21. فروردين 1395 - 19:42   |   کد مطلب: 22292
رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی همدان گفت: شش هزار و 730 خودرو فرسوده سال گذشته از چرخه حمل و نقلی این استان خارج شد.
 خروج شش هزار و 730 خودرو فرسوده از چرخه حمل و نقل همدان

به گزارش کورنگ ، سرگرد سید جواد حسینی در گفتگویی افزود: پنج هزار و 853 دستگاه خودرو سواری و 877 دستگاه خودرو سنگین شامل کامیون، اتوبوس و مینی بوس فرسوده سال 94 از چرخه حمل و نقل خارج شدند
وی بیان کرد: خروج خودروهای فرسوده از ناوگان حمل و نقلی این استان در سال گذشته نسبت به سال ماقبل 44 درصد کاهش داشته است.
وی علت کاهش این آمار را محدودیت واردات خودرو و کاهش ارائه مجوز اسقاطی برای وارد کردن خودرو در قبال خروج خودروهای فرسوده از چرخه حمل و نقلی ذکر کرد.
وی گفت: مالکان خودروهای داری مدل 1357 تا 1383 می توانند نسبت به تحویل خودروی فرسوده خود اقدام کنند و خودروهایی که سال ساخت آنها قبل از سال 1357 است باید با کسب مجوز از راهور اسقاط شوند.
رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور همدان کاهش آلودگی و جلوگیری از بروز سوانح احتمالی را از مهمترین مزیت های خروج خودروهای فرسوده از چرخه ناوگان حمل و نقلی این استان ذکر کرد.
حسینی گفت: برخی مواقع خودرو فرسوده به علت بروز نقص هایی همچون خراب شدن سیستم ترمز یا بریدن فرمان در حین تردد سوانح ناگواری را رقم می زنند.
وی تاکید کرد: شهروندان در صورت اطمینان از اصالت خودرو نسبت به خرید خودروهای اسقاطی اقدام کنند چون در صورت تعویض شماره اتاق، شماره شاسی، موتور یا رنگ خودرو ، هویت خودرو و سرقتی نبودن آن توسط پلیس بررسی می شود.
رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور همدان بیان کرد: طبق قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی تعویض قطعات اصلی وسایل نقلیه شامل موتور، شاسی، اتاق و نیز رنگ بدون مجوز راهنمایی و رانندگی ممنوع است.
حسینی افزود: در صورتیکه بدون مجوز اقدام به تعویض ارکان خودرو شود بنا به تشخیص واحد رسیدگی به اعتراضات متخلف ملزم به پرداخت جریمه به مبلغ یک چهارم تا یک هشتم قیمت قطعه و یا رنگ تغییریافته خواهد بود.
300 هزار خودرو به همراه 200هزار موتور سیکلت در استان همدان تردد می کنند.

منبع / ایرنا

دیدگاه شما

مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت
سایت رهبر معظم انقلاب