تازه ترین مطالب

تاریخ : 12. دى 1396 - 8:45   |   کد مطلب: 26594
مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان از اجرای طرح ملی "خادم" خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰۰ هزار خانوار در استان از این طرح بهره‌مند شده‌اند.

بهروز کارخانه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همداناظهار داشت: طرح خادم که مخفف "خانواده آماده در مخاطرات" است، با هدف ایجاد تغییر رفتار در خانواده‌ها برای آمادگی در برابر حوادث طبیعی در سراسر کشور اجرا شده است.

وی افزود: اجرای این طرح در استان همدان نیز از یک سال گذشته آغاز شده و تاکنون نزدیک به 100 هزار خانوار از آموزش‌های لازم برخوردار شده‌‎اند.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان بیان کرد: طرح خادم به کمک نزدیک به 100 عضو داوطلب در 9 شعبه جمعیت هلال‌احمر آموزش داده می‌شود و این افراد با مراجعه به درب منازل، آموزش‌های لازم درباره چونگی مقابله با حوادث را به خانواده‌ها می‌دهند.

کارخانه‌ای گفت: در این طرح، امدادگران نکات مهم درباره حوادث رایج مانند سیل و زلزله را به خانواده‌ها آموزش می‌دهند تا بدانند که قبل، حین و پس از حادثه چه اقداماتی را باید انجام دهند.

وی، هدف از اجرای این طرح را افزایش دانش مردم در حوزه خودامدادی دانست و افزود: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، آمادگی خانواده‌های ایرانی در برابر حوادث 9 درصد است که با اجرای چنین طرح‌هایی می‌توان آن را افزایش داد.

کارخانه‌ای عنوان کرد: امدادگران آموزش‌های درنظرگرفته در طرح خادم را در 8 جلسه چند دقیقه‌ای به خانواده‌ها یاد می‌دهند و معمولا سعی می‌شود این اطلاعات به مادر خانواده داده شود تا او نیز به سایر اعضا انتقال دهد.

وی اعلام کرد: در استان همدان این طرح در مناطق شهری دارای بافت فرسوده که در معرض خطر و آسیب بیشتری هستند اجرا شده که در شهر همدان شامل محله‌های اطراف امامزاده عبدالله(ع)، محله چشمه قصابان، شهرک مدرس، دره مرادبیک و شهرک شهید بهشتی می‌شودو برای کوی استادان و خیابان رکنی نیز در حال اجراست.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان گفت: طرح ملی خادم برگرفته از طرح انجام‌شده در کشورهای اروپایی است و آموزش به هر خانواده 40 هزار تومان هزینه دارد.

کارخانه‌ای از آموزش کمک‌های اولیه در فضای مجازی نیز خبر داد و افزود: برای افزایش دانش و آگاهی مردم از چگونگی مقابله با حوادث طبیعی، پایگاه اینترنتی خادم به نشانی khadem.ir نیز راه‌اندازی شده که آموزش‌های لازم در آن وجود دارد.

وی مطرح کرد: این پایگاه امکان آموزش غیرحضوری دوره امداد و کمک‌های اولیه را برای علاقه‌مندان فراهم کرده و داوطلبان در پایان با شرکت در آزمون کتبی و قبولی، گواهی‌نامه دریافت می‌کنند.

کارخانه‌ای بیان کرد: آموزش نیمه‌حضوری از دیگر بخش‌های طرح خادم است که علاقه‌مندان علاوه بر مطالعه محتوای آموزشی‌ در پایگاه اینترنتی از 8 ساعت کلاس عملی نیز برخوردار می‌شوند.

وی اعلام کرد: دوره‌های حضوری آموزش امداد و کمک‌های اولیه نیز در طول سال از طرف جمعیت هلال‌احمر برگزار می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت