به گزارش کورنگ به نقل از روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه ایجاد رشته مهندسی شهرسازی در دانشکده مذکور به تصویب اولیه رسید. این رشته مشروط به استخدام دو عضو هیأت علمی در قالب بورسیه و پس از طی مقدمات و مراحل اداری لازم جهت اخذ مجوز از شورای گسترش آموزش عالی، دایر خواهد شد.
در برنامه راهبرد 20 ساله دانشگاه، دانشکده مهندسی کبودرآهنگ به دانشگاه عمران تبدیل می شود
بنا بر این گزارش، رئیس دانشگاه در آغاز جلسه با تشکر از حضور اعضاء شورای دانشکده در دانشکده مهندسی کبودرآهنگ، هدف از تشکیل جلسه شورای دانشگاه در دانشکده های اقماری را آشنایی بیشتر اعضاء با وضعیت این دانشکده ها و تصمیم گیری بهتر در موارد مختلف مربوطه و مدنظر داشتن دانشکده های اقماری در برنامه ریزی ها و اتخاذ تصمیمات کلی در ابعاد مختلف در دانشگاه خواند.
دکتر زلفی گل با اشاره به پیشرفت های صورت گرفته در دانشکده های اقماری، از تلاش های مسؤولین و کارکنان دانشکده مهندسی کبودراهنگ به ویژه از پیگیری های آقایان دمقی و یدالهی رئیس و معاون این دانشکده، تقدیر نمود و افزود: بخش بسیار زیادی از بودجه های صرف شده در این دانشکده در زمینه ساخت و ساز و تجهیز، از منابع استانی و ملی خارج از بودجه دانشگاه تأمین شده است. وی با اشاره به چشم انداز ترسیم شده برای دانشکده مهندسی کبودرآهنگ گفت: در برنامه راهبرد 20 ساله دانشگاه، پیش بینی شده که این دانشکده به دانشگاه عمران شامل همه رشته ها و گرایش های مربوطه در مقاطع مختلف تبدیل شود و انتظار داریم تمامی برنامه ریزی ها و حرکت آینده دانشکده، در این راستا باشد.
وضعیت امکانات، سطح تحصیلی و علمی دانشجویان دانشکده مهندسی کبودرآهنگ مطلوب است
در ادامه این جلسه، آقای دمقی رئیس دانشکده مهندسی کبودرآهنگ با تشکر از حضور اعضاء شورای دانشگاه در این دانشکده و تقدیر از همه کسانی که در راه اندازی و فعالیت دانشکده مهندسی کبودرآهنگ نقش داشته اند، گزارشی کوتاه از وضعیت آموزش عالی در شهرستان کبودرآهنگ و سوابق اقدامات و پیگیری ها در راستای تأسیس این دانشکده ارائه نمود. وی با اشاره به تحصیل حدود 200 نفر دانشجوی پسر در این دانشکده افزود: از مهرماه سال 1389 فعالیت دانشکده با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی عمران آغاز شده و با توجه به فراهم شدن زیرساخت های لازم و موافقت شورای دانشگاه، اقدامات و پیگیری های لازم جهت اخذ مجوزهای مربوطه و ایجاد رشته مهندسی شهرسازی در این دانشکده را با جدیت آغاز خواهیم کرد.
آقای دمقی با اشاره به همکاری بسیار خوب دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی سینا و گروه آموزشی مهندسی عمران این دانشکده، به طور ویژه از دکتر فرشته صنیعی و دکتر رضایی تقدیر کرد و وضعیت امکانات و سطح تحصیلی و علمی دانشجویان دانشکده مهندسی کبودرآهنگ را مطلوب ارزیابی کرد. وی با اشاره به استخدام 6 عضو هیأت علمی در این دانشکده به صورت بورسیه از بین دانشجویان ممتاز مقطع دکتری، از مشغول به تدریس بودن 3 نفر از آنها خبر داد و به طور ویژه از همه اعضاء هیأت علمی، مسؤولان و کارکنان این دانشکده تشکر کرد.
پیش بینی پست های لازم برای دانشکده های اقماری در چارت جدید دانشگاه
دکتر یلفانی معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه نیز در این جلسه، با اشاره به تصویب نهایی چارت سازمانی جدید دانشگاه توسط هیأت امناء دانشگاه گفت: در این چارت، پست های لازم برای دانشکده های اقماری تابعه دانشگاه بوعلی سینا پیش بینی شده و پس از اخذ مجوزهای لازم، نیروی انسانی مورد نیاز این دانشکده ها تأمین خواهد شد.
لزوم تقویت نیروی انسانی و فعالیت های فرهنگی در دانشکده های اقماری
معاون دانشجویی دانشگاه و مدیر پردیس دانشکده های اقماری دانشگاه هم در سخنان خود روند رشد و توسعه دانشکده های اقماری دانشگاه به ویژه در شهرستان کبودرآهنگ را قابل قبول ارزیابی کرد و سطح آموزشی آنها را در حد دانشکده های مشابه مستقر در پردیس اصلی دانشگاه بوعلی سینا خواند. وی گفت: از نظر رفاهی، معیشتی و ورزشی نیز امکانات خوبی فراهم شده و هیچ حاشیه ای در دانشکده های اقماری در این زمینه وجود ندارد. دکتر هزاوئی افزود: انتظار داریم نیروهای انسانی فعال در دانشکده های اقماری به خصوص در دانشکده مهندسی کبودراهنگ تقویت شوند و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز کارشناس ویژه ای را جهت رسیدگی به امور فرهنگی دانشکده های اقماری تعیین نماید.
چشم اندازهای 20 تا 30 ساله را در نظر بگیرید
در ادامه دکتر فرامرز فرشته صنیعی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اشاره به در آغاز راه بودن دانشکده های اقماری، خواهان در نظر داشتن چشم اندازهای 20 تا 30 ساله و انجام پیش بینی های همه جانبه در برنامه ریزی ها و ایجاد زیرساخت های مربوط به دانشکده های اقماری از جمله جذب اعضاء هیأت علمی خوب و خریداری تجهیزات مناسب و با کیفیت شد. وی همچنین توجه به دانشجویان دانشکده های اقماری از لحاظ فرهنگی و روانی را بسیار مهم خواند.
تعیین کارشناس ویژه جهت پیگیری امور فرهنگی دانشکده ها
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هم در این جلسه با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته در رابطه با امور فرهنگی دانشکده ها، از فعالیت این معاونت در حوزه های انجمن های علمی و تشکل های اسلامی دانشجویان در دانشکده های اقماری خبر داد و گفت: از ابتدای امسال، فعالیت انجمن های علمی دانشجویی در دانشکده های اقماری با قوت آغاز شده و تشکل های اسلامی دانشجویان نیز بعضا فعالیت خود را در این دانشکده ها آغاز نموده اند و در برخی موارد دیگر هم زمینه لازم جهت آغاز فعالیت آنها فراهم شده است. دکتر رضوان از تعیین یک کارشناس در این معاونت جهت پیگیری امور فرهنگی دانشکده های تابعه خبر داد و گفت: به دنبال تشکیل شورایی از فعالان فرهنگی در هر دانشکده جهت هماهنگی فعالیت های فرهنگی در سطح دانشکده ها هستیم.
گفتنی است اعضاء شورای دانشگاه قبل از آغاز جلسه از ساختمان های اداری و آموزشی و کارگاه ها، آزمایشگاه ها و سایت رایانه دانشکده مهندسی کبودرآهنگ بازدید نمودند.
دیدگاه شما