تازه ترین مطالب

تاریخ : 1. دى 1392 - 18:44   |   کد مطلب: 9930
توجه ویژه دولت تدبیر و امید به موضوع استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس سطح کشور و اختصاص اعتبارات لازم، گرما بخش کلاس های درس همدان شده است.

به گزارش کورنگ به نقل از ایرنا دولت یازدهم امسال دو هزار میلیارد ریال برای استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس سطح کشور در نظر گرفته که تاکنون 50 درصد آن محقق شده است.

از مجموع این اعتبارات سهم استان همدان 60 میلیارد ریال بوده که 30 میلیارد ریال آن تاکنون برای استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس اختصاص یافته است.

مدیر دبیرستان شبانه روزی صدیقه کبری(ع) شهرستان فامنین در مورد سامانه گرمایشی این مدرسه گفت: این دبیرستان در دو قسمت آموزشی و خوابگاه از سامانه گرمایشی مناسبی برخوردار است.

ˈزینب آبادیانˈ افزود: قسمت آموزشی این دبیرستان از سامانه گرمایشی گاز بهره مند است و خوابگاه این دبیرستان نیز مجهز به سامانه گرمایشی پکیج است.

وی با بیان اینکه مسوولان آموزش و پرورش به صورت مستمر از وضعیت سامانه گرمایشی مدارس این شهرستان نظارت و بازرسی دارند گفت: در صورت ایجاد مشکل در این زمینه، مسوولان تاسیسات آموزش و پرورش منطقه برای رفع مشکل اقدامات لازم را انجام می دهند.

معلم یکی از مدارس روستاهای شهرستان کبودرآهنگ نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هم اکنون گرمایش مدرسه ابتدایی آنها از طریق بخاری نفتی تامین می شود گفت: استفاده از بخاری نفتی مشکلات زیادی از جمله ریزش نفت در سطح کلاس را به وجود می آورد.

ˈمینا احمدوندˈ افزود:کبودرآهنگ جزو سردترین شهرستان های استان همدان است ،و استفاده از بخاری های نفتی علاوه بر خطرات، جوابگوی این سرما نیست و کلاس درس دانش آموزان در روزهای زمستان همیشه سرد است.

وی گفت:هم اکنون کار لوله کشی گاز برای این مدرسه انجام شده، اما هنوز گاز وصل نشده است.

وی از مسوولان خواست با توجه به سرمای هوای استان همدان در این فصل ، در این فرصت باقی مانده و برای استفاده دانش آموزان از سامانه گرمایشی استاندارد در اتمام اجرای این طرح تلاش بیشتری داشته باشند.

یکی دیگر از مدیران مدارس روستایی همدان نیز گفت: برای تجهیز مدارس به سامانه گرمایشی مسوولان باید اعتبارات خاص از طریق نوسازی و تجهیز مدارس اختصاص دهند زیرا در برخی از مدارس روستایی مشکلات زیادی در این زمینه وجود دارد.

ˈاکبر یار محمدیˈ افزود: آموزش کارکنان و نظارت و بازرسی مداوم از مدارس برای آگاهی از نحوه تجهیز آنان به سامانه گرمایشی و همچنین توزیع مناسب اعتبارات تخصیص یافته برای نوسازی و تجهیز مدارس در همه نقاط از جمله مناطق روستایی و دور افتاده نقش موثری در ارتقا سطح ایمنی مدارس دارد.

وی با انتقاد از نحوه کنونی تخصیص اعتبارات برای تجهیز مدارس به سامانه گرمایشی گفت: اعتباراتی که برای تجهیز مدارس به ویژه در مناطق سردسیر از جمله استان همدان اختصاص می یابد باید پیش از شروع فصل سرما باشد.

فرماندار همدان نیز با تاکید بر آماده سازی سامانه گرمایشی مدارس گفت: با توجه به شروع فصل سرما نظارت بیشتر بر وسایل گرمایشی ضروری است و همه بخاری های نفتی مدارس باید جمع آوری، و بخاری های کاربراتوری به بخاری تابشی تبدیل شوند.

ˈحسن قهرمانی مطلقˈ افزود: مدارس شهرستان همدان 241 بخاری تابشی نیاز دارد تا جایگزین بخاری های کاربراتوری شود.

وی اظهارکرد: از بخاری های گازی مدارس نیز نباید غفلت شد و کارشناسان مرتبط باید وسایل گرمایشی مدارس را به صورت دقیق و مستمر بررسی کنند.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان نیز گفت: 30 میلیارد ریال اعتبار امسال برای استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس این استان اختصاص یافته است.

ˈابراهیم امینی فردˈ افزود:امسال برای استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس کل کشور دو هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت ملی گاز اختصاص یافته که تاکنون 50 درصد آن محقق شده است.

وی اضافه کرد: سامانه گرمایشی 17درصد از مدارس استان همدان بخاری نفتی است که یک هزار و 700 کلاس درس را شامل می شود.

وی اظهارکرد: علاوه بر اعتبارات ملی اختصاص یافته از اعتبارات ملی برای سامانه گرمایشی استان همدان، امسال هفت میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات استانی به این منظور اختصاص یافته است.

امینی فرد افزود: بیش از40 تا 50 درصد مدارس استان همدان مجهز به سامانه گرمایشی گازی،و بقیه مدارس که در سال های گذشته ساخته شده اند دارای پکیج یا موتورخانه هستند.

وی اضافه کرد:برای سامانه گرمایشی مدارس سالانه شش میلیارد ریال در استان همدان هزینه شده ، و از سال 91 ردیف اعتباری استانداردسازی سامانه گرمایشی در اعتبارات ملی گنجانده شد که بدنبال آن پارسال 15میلیارد ریال و امسال 30میلیارد ریال برای استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس استان همدان اختصاص یافته است.

وی اظهارکرد: همچنین 600 بخاری تابشی از سازمان سوی نوسازی کشور به استان همدان تخصیص یافته که این بخاری ها مثل لامپ های مهتابی به سقف بسته می شود و از نظر حرارتی ایمنی خوبی دارند.

امینی فرد افزود: پارسال سه گروه مسوول تاسیسات از مدارس استان همدان دیدن کردند و سامانه گرمایشی که نیاز به تعمیر و اصلاح داشت تعمیر ،تجهیزات نامناسب جمع آوری، و وسایل گرمایشی جدید به مدارس داده شد.

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس همدان از طریق نوسازی مدارس و به تفکیک در اختیار شهرستان ها و مناطق قرار می گیرد و کارهای اجرایی در این مورد از ابتدای مهر ماه آغاز شده است.

ˈمحمد بداغیˈ افزود: از ماه گذشته نیز کارشناسان ویژه ، کار نظارت و بازرسی از سامانه گرمایشی مدارس در مناطق مختلف و به طور تصادفی را در دستور کار قرار دادند.

وی با بیان اینکه هم اکنون هیچ گونه مشکلی در زمینه سامانه گرمایشی مدارس استان همدان وجود ندارد گفت: آموزش های لازم در زمینه ایمنی در این رابطه،برای مدیران مدارس و نیروهای خدماتی پیش از شروع فصل سرما داده شده است.

وی با تاکید بر اینکه در استان همدان بخاری چکه ای وجود ندارد اضافه کرد: ذخیره سازی سوخت و نظارت بر بخاری های نفت سوز در مدارسی که از بخاری های نفتی استفاده می کنند انجام شده است.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت