تاریخ : 1. دى 1392 - 18:58   |   کد مطلب: 9931
پورمختار در جمع مسئولان کبودراهنگ و اهالی ایده‌لو:
لازمه توسعه منطقه استفاده از تمام توانمندي‌ها است
نماينده مردم كبودراهنگ و بهار در مجلس پيرو برطرف كردن، بررسي و نظارت بر مشكلات مردم كبودراهنگ بويژه روستاها در جلسه‌اي با حضور مسئولان و مردم در روستاهاي ناصرآباد و ايده‌لو حاضر شد و به صورت چهره به چهره پاي صحبت‌هاي مردم اين ديار نشست.

به گزارش کورنگ محمدعلي پورمختار در اين نشست گفت:آنچه براي ما اهميت ويژه و خاص دارد، استفاده تمام و كمال از ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاست كه لازمه توسعه منطقه محسوب مي‌شود و با برنامه‌ريزي درست و هدفمند و تلاش مي‌توان بر قسمتي از مشكلات غلبه كرد.

وي اظهار داشت: بزرگ‌ترين منافع پيش روي مسئولان اجرايي، كمبود و نبود كافي بودجه است و با توجه به تحريم‌هاي دشمنان، كاهش درآمدهاي كشور از صادرات نفت و محصولات وابسته آن تأمين مي‌شد؛ لذا دولت مجبور است بودجه كم را صرف نيازهاي اوليه كشور كرده و از انجام و ادامه پروژه‌هاي عمراني صرف نظر كند كه اين مشكل در سراسر كشور يكسان است پس مسئولان مجبورند نيازها را اولويت‌بندي نكرده و طبق اولويت اول مردم(درخواست‌هاي مردم) اقدام كنند.

ضعف مسئولان، وقت ما را هم گرفته است

پورمختار گفت: از لحاظ قانوني اجراي پروژه‌هاي عمراني، برطرف كردن نيازهاي مردم، رسيدگي و برطرف كردن مشكلات و مسائل بر عهده مسئولان اجرايي دولت است كه متأسفانه وجود نيازهاي مبرم مردم و درخواست‌هاي پي در پي آنان به طرق مختلف از نمايندگان، ما را از انجام وظيفه اصلي خود كه قانونگذاري و نظارت است، دور كرده است.

همچنين اين امر وقت و فكر نمايندگان را براي مطالعه و بررسي در مورد قانون‌هاي درست و هدفمند گرفته است و اين باعث مي‌شود كه گاه نمايندگان به قانوني نادرست و بيهوده رأي مثبت دهند كه بعدها اين قانون‌ها مشكلات فراواني را براي مردم و مسئولان و خود نماينده‌ها ايجاد كند.

وي ادامه مي‌دهد: اگر مسئولان اجراي وظايف خود را به درستي انجام دهند و با حضور در بين مردم و آشنايي با مسائل و مشكلات از نزديك و ثبت نيازهاي آنان، اولويت‌بندي كردن نيازها و تشكيل كميته‌هاي برنامه‌ريزي براي رفع آنان تلاش كنند، نماينده نيز صرفاً وقت خود را صرف قانونگذاري‌هاي درست، مفيد و كارآمد خواهد كرد و با نظارت و پيگير در كنار دولت و مسئولان اجراي پيشرفت و توسعه كشور را در پي خواهيم داشت.

پورمختار مهمترين مشكل منطقه را بيكاري جوانان عنوان مي‌كند كه با تشكيل تعاوني‌هاي توسعه شهرستان قسمتي از اين مشكلات برطرف خواهد شد.

وي اضافه مي‌كند: براي اشتغالزايي جوانان، اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعي و تمامي دستگاه‌هاي اجرايي با تشكيل تعاوني‌هاي شهرستاني سعي در برطرف كردن اين مشكلات دارند و اعضاي عضو اين تعاوني‌ها در پروژه‌هاي اجرايي شركت مي‌كنند و سود حاصل از اين تعاوني‌ها به اعضا تعلق مي‌گيرد.

نماينده مردم در مجلس همچنين از بررسي ضمانت‌هاي بانكي در مجلس خبر داد و گفت: براي ايجاد مشاغل خانگي، صنايع توليدي و كشاورزي در روستاها و پرداخت و دريافت تسهيلات براي اجراي طرح‌هاي مختلف توليد و كشاورزي، بحث ضمانت‌هاي بانكي حتماً بررسي و رسيدگي خواهد شد كه مردم علاقه‌مند به اين حوزه‌ها با آرامش خاطر بهتري دست به توليد و صنعت بزنند.

وي مسئولان را به صعه‌صدر در برابر خواسته‌ها و نيازهاي مردم توصيه كرد و گفت: با كنترل مديريت، تغيير فرهنگ‌هاي غلط به فرهنگ‌هاي درست و انديشه‌ها و حمايت از توليد، پيگيري مطالبات و درخواست‌هاي مردم از مديران و با دور گذاشتن ملاحظات و صبر براي حل مشكلات و نيازهاي مردم تلاش كنيد.

يدا... ابراهيم‌خاني بخشدار مركزي كبودراهنگ نيز بررسي مشكلات و مسائل مردم و روستاها از نزديك را نگاهي ويژه‌ به توسعه و عمران استان با محوريت روستاها عنوان كرد و گفت: اعتبارات دهياري‌ها و روستا بر اساس سرانه جمعيت توزيع مي‌شود كه دهياران هر روستا با توجه به نياز و اولويت درخواست مردم، اين اعتبارات را براي عمران و آباداني روستاها صرف مي‌كنند.

وي از اجراي 14 اقدام و برنامه در روستاي ايده‌لو گفت و اظهارداشت: بهسازي روستا از جمله زيرسازي‌ها(عقب‌نشيني، جدول‌گذاري و...) با همت دهياري صورت گرفته و بزودي آسفالت آن نيز انجام و هزينه‌هاي آن هم از اعتبارات پروژه‌هاي ملي تأمين مي‌شود.

همچنين ساخت خانه عالم، گازرساني، تأمين آب آشاميدني نيز با يك ميليارد تومان هزينه، ساماندهي گلزار شهدا، احداث تعاوني روستا، استقرار مركز خريد گندم منطقه در ايده‌لو، احداث دفتر دهياري با بيش از 30 ميليون تومان اعتبار، احداث پل داخل روستا و موارد ديگر از اقداماتي است كه در اين روستا صورت گرفته است.

رئيس جهاد كشاورزي كبودراهنگ نيز گفت: بيش از 64 ميليون تومان براي لايروبي قنوات هزينه شده و در بخش حمايت از كشاورزان هم 36 ميليارد تومان به خريد ماشين‌آلات كشاورزي تخصيص يافته است همچنين حمايت از اجراي طرح‌هاي توليدي كشاورزي چون طرح‌هاي گلخانه‌اي، مرغداري‌ها، توليد قارچ و محصولات گلخانه‌اي نيز صورت گرفته است.

مصطفي نويدي ادامه داد: اجراي طرح بيمه كشاورزي نيز مدنظر است كه با عضويت در صنف كشاورزان مي‌توانند 5 نفر از كارگران خود را بيمه كنند همچنين پرداخت تسهيلات بانكي نيز براي طرح‌هاي توليدي و كشاورزي نيز در نظر داريم همچنين احداث شهرك‌ها و مجتمع‌هاي گلخانه‌اي را هم مي‌توان از پروژه‌هاي ملي پيگيري كرد.

دهيار روستا ايده‌لو و ناصرآباد نيز به نمايندگي از مردم روستاهاي خود نداشتن آب شرب و خانه بهداشت و خانه عالم، بهسازي روستا، نداشتن گاز و يا سيستم گرمايشي براي برخي مدارس و مناسب نبودن جاده آسفالت بين روستاها را از عمده مشكلات روستاي ناصرآباد عنوان شد همچنين نداشتن كتابخانه، سالن ورزشي و آسفالت خيابان‌هاي اصلي نيز از مشكلات روستاي ايده‌لو بيان شد كه از مسئولان اجرايي خواستار رسيدگي و برطرف كردن اين خواسته‌ها و نيازها شدند.

عظیمی مجذوب خبرنگار همدان پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت