تازه ترین مطالب

تاریخ : 10. دى 1392 - 11:00   |   کد مطلب: 10048
استکبار جهانی در سال‌های اخیر علاوه بر استفاده از جنگ سخت برای مقابله با جهان اسلام، از جنگ نرم به عنوان حربه‌ای دیگر استفاده کرده و با به خدمت گرفتن رسانه‌ها به دنبال همسویی افکار عمومی ملل مسلمان با سیاست‌ها و اندیشه‌های مادی گرایانه خود است.

در فتنه 88 شاهد بودیم که استکبار جهانی با در اختیار داشتن رسانه‌ها چگونه به جنگ با نظام مقدس جمهوری اسلامی آمد و اگر نبود درایت و بینش عمیق رهبر معظم انقلاب اسلامی نبود معلوم نبود که چه به سر این نظام می‌آمد.

آری رسانه‌های بیگانه با انتشار اخبار و رویدادهای مختلط از درست و نادرست بر افکار عمومی ایران تاثیر گذاشته و جماعتی را در توهم این مساله که این نظام متقلب است و باید آن را از بین برد، قرار دادند.

در پی این جریان هواداران جمهوری اسلامی در ایران روز ۹ دی ۱۳۸۸ در واکنش به اعتراضات بیجا و خصمانه به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در تاسوعا و عاشورای ۱۳۸۸ که آن‌ها، آن را «هتک حرمت» دانستند، تظاهرات کردند.

به این منظور خبر در پیش بودن این راهپیمایی از خبرگزاری‌های ایران مخابره شد و به این ترتیب راهپیمایی در روز چهارشنبه ۹ دی ۱۳۸۸ در خیابان انقلاب تهران و در چند شهر دیگر برگزار شد و بعد از آن از این روز با نام «حماسه ۹ دی» یاد می‌شود و شورای فرهنگ عمومی جمهوری اسلامی ایران نیز روز ۹ دی را روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» نامگذاری کرد.

آنچه در این میان اهمیت دارد این است که حضور مردم در ۹ دی‌ماه به معنی دفاع از هیچ حزب و گروه و جناحی نبود و در این روز شاهد حضور خالص مردم و بدون هیچ چشم‌داشت حزبی و گروهی بودیم.

حضور مردم در این روز برای حمایت از دولت و شخص خاصی نبود، در دست هیچ‌کس تصویری دیده نمی‌شد و مردم خالصانه برای دفاع از هویت نظام جمهوری اسلامی، دفاع از ولایت فقیه بود که به خیابان آمده بودند.

شعارهای ۹ دی، شعارهای همیشگی و کلیشه ای نبود. شعارهای جدیدی که از پیوند عشق به ولایت، عاشورا و انقلاب و نفرت از دشمنان حریم ولایت به دست آمده بود.

آنچه در این میان اهمیت دارد این است که حضور مردم در ۹ دی‌ماه به معنی دفاع از هیچ حزب و گروه و جناحی نبود و در این روز شاهد حضور خالص مردم و بدون هیچ چشم‌داشت حزبی و گروهی بودیم.

حضور مردم در این روز مهر تاییدی بر اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی بود، و این در حالی بود که دشمنان داخلی و خارجی تمام توان خود را برای خدشه‌دار کردن اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی به کار گرفته بود و این نکته دیگری است که نهم دی را از سایر ایام متمایز می‌کند.

این حماسه که با حضور میلیونی مردم اتفاق افتاده بود، در واقع هدفی جز اعتراض به خواص بی بصیرت در برنداشت و مردم در این روز نشان دادند که از دستگاه تبلیغاتی جلوتر هستند چراکه این حماسه محصول تبلیغات صدا و سیما و رسانه‌های دولتی نبود بلکه یک جریان خودجوش بود که مردم بصیر و آگاه ایران اسلامی در دفاع از نظام و ولایت فقیه وجود آورده بودند. آنها ایمان و اسلام خودشان را در خطر دیده بودند و از این رو به خیابان آمدند و داشتن ملت بصیر و آگاه نسبت به توطئه دشمن و دستگاه های تبلیغاتی خود نکته بسیار مهمی است. چرا که باعث می شود با داشتن چنین دیدگاهی برای دفاع از اعتقادات خود به میدان بیایند.

حماسه ۹ دی ماه نشان داد که مردم "اصل انقلاب اسلامی” را با "اصل ولایت فقیه” ممزوج می‌دانند و توهین به نمادهای عاشورایی و اصل ولایت فقیه را هرگز نمی‌پذیرند.

در این روز شاهد حضور جوانان با تیپ‌های ظاهری، فکری و شخصیتی مختلف بودیم. جوانانی که با مدل مو و لباس غربی نشان دادند که در باطن خود پایبند به انقلاب و ولایت هستند.

نکته حائز اهمیت دیگر در این روز حضور افرادی بود که در راهپیمایی ۲۵ خرداد نیز شرکت کرده بودند. یعنی حضور در راهپیایی‌ای که به ظاهر با اهداف کاملاً متضاد با ۲۵ خردادماه برگزار شده بود. این یعنی مردم به خواص و بزرگان نظام احترام می‌گذارند و حرف آنها را قبول دارند تا جایی که با ایمان آنها در تضاد نباشد. یعنی با هیچ گروهی و کسی پیمان نبسته‌اند.

آنچه باید در این میان به آن توجه کرد این است که نه دی ماه در حافظه سیاسی مردم و در تاریخ ایران اسلامی ثبت شد و نکته مهم آن حضور خودجوش مردم در حمایت از اصل نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بود که مردم از زن و مرد، پیر و جوان و... حمایت خود را از آن نشان دادند.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت