به گزارش کورنگ به نقل از قم فردا، تجربه تلخ آشوب های خیابانی سال 88 پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مطمئنا هیچ گاه از اذهان عمومی مردم ایران پاک نخواهد شد،انتخاباتی که با حضور پر شور و حداکثری مردم و در فضای کاملا سالم برگزار شد اما عده ای که توهم تقلب بر سرشان زده بوددر همان ساعات اولیه شمارش آراء بر طبل تو خالی تقلب در انتخابات کوبیدند و آغاز گر فتنه ای جدید در تاریخ ایران شدند.
شک نباید کرد که سنگ بنای این فتنه بزرگ که با هدف براندازی نظام در جریان بود توسط افرادی بنا نهاده شده بود که ادعای انقلابی بودن آنها گوش فلک را کر کرده بود اما اشتباهات استراتژیک آنها باعث شد که دشمن نیز از این جریان ها حداکثر استفاده را کرده و با حمایت از این آشوب ها زمینه پیاده سازی نقشه های خود و یا حتی براندازی نظام را عملی کند.
سال 88 با تمامی این آشوب ها به پایان رسید اما عده ای هنوز دست از بداخلاقی های سیاسی خود برنداشته بودند و در این میان کلید واژه ای که پس از سال های بعد از فتنه 88 در سخنان برخی افراد به اصطلاح انقلابی شکوفا شد"حق الناس" بودن رای مردم بود که البته ادعای آنها نیز این بود که این واژه را از بیانات مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال 92 وام گرفته اند که البته با این روش پر بی راه نیز نمی گویند.
نگاهی به گذشته کاملا مشخص می کند که رهبر معظم انقلاب همواره در پس و پیش برگزاری دیگر انتخابات بر این موضوع و بر امانت بودن رای مردم تاکید داشته اند اما دلیل اینکه برخی دیر هنگام به فکر مطرح کردن این واژه افتاده اند و در اغلب سخنرانی های خود نیز از آن دم می زنند جای تعجب دارد.
در راس افرادی که اخیرا واژه "حق الناس" به یکی از پر تکرارترین کلید واژه ها در مواضعشان تبدیل شده است هاشمی رفسنجانی است و تقریبا کم تر اظهار نظری می توان از او پیدا کرد که در آن از این مفهوم استفاده نکرده باشد،بلافاصله پس از چنین اظهار نظر هایی هم رسانه های زنجیره ای این موضوع را به تیتر یک خود تبدیل می کنند و در تکرار کردن این سخنان همراه او هستند.
این سخنان در حالی از سوی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح می شود که انگار او حوادث پس از انتخابات سال 88 را فراموش کرده است و تمایلی برای پرداختن به آن مقطع زمانی ندارد،به راحتی می توان گفت که اولین قدمی که در پایمال کردن حق الناس در سال 88 برداشته شد مطرح کردن تقلب در انتخابات بود که به تعبیر مقام معظم رهبری ظلم بزرگی نیز به نظام بر پایه همین اتفاقات رخ داد.
سکوت در برابر این حوادث ظلمی بود که از سوی برخی افراد و جریان ها در تاریخ ماندگار شد و برای افکار عمومی نیز این موضوع به راحتی قابل لمس بود که این اتفاقات از کجا سرچشمه می گیرد،آسیب زدن به اموال عمومی،خسارت های جانی و بسیاری از کارهای تخریبی دیگر که تنها گوشه ای پایمال کردن حق مردم در آن سال ها بود.
این موضوع تا حدی در آستانه انتخابات پیش رو مهم جلوه می کند که رهبر معظم انقلاب صبح دیروز در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور بار دیگر بر شرکت حداکثری در این دو انتخابات تاکید کردند و با مطرح کردن موضوع حق الناس افزودند: در سال 88، برخی با حرفهای منکَر و ناپسند، ادعای تقلب را مطرح کردند و خواستار بر هم خوردن نتایج آرا شدند.
ایشان با انتقاد از مدعیان نامطمئن بودن انتخابات خاطرنشان کردند: برخی انگار به عادت و مرض بدی مبتلا شده اند که دائم در نزدیک انتخابات، در کوس نامطمئن بودن نتایج آرا می دمند و نعمت بزرگ انتخابات را با این حرفها خراب می کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته ممکن است در گوشه و کنار تخلفاتی باشد اما تخلفات سازمان یافته که نتایج را تغییر دهد، مطلقاً وجود ندارد.رهبر انقلاب یادآور شدند آن کار و آن ادعا، خسارتهای زیادی بر ملت و کشور وارد آورد که تاکنون جبران نشده و نمی دانیم قرار است کی جبران شود!
به هر حال نباید هر گاه جریانی به نفع ما نبود اقدام به تخریب آن کنیم و زیر بار نتایج مختلف آن نرویم،مطمئنا حق الناس یک مفهوم بسیار والایی است که رهبری نیز بارها با دقت و عنایت بر آن تاکید داشته اند،اما اگر کسانی بخواهند در مواجهه با برخی مسائل از چنین واژه هایی آن هم در یک مدت محدود استفاده کنند و به نوعی از آن در حالی که خود کارنامه پر انتقادی دارند سوء استفاده کنند بسی جای تعجب دارد و شاید تنها راه مقابله با این جریان ها نیز داشتن بصیرت کافی است تا دیگر دچار سنگین ترین هزینه ها نشویم.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما