به گزارش کورنگ ،علی اصغر آخوندی در گفتگو با نافع گفت: در این دوره از انتخابات، دو جریان عمده مقابل یکدیگر به رقابت می پردازند که در این میان جریان سومی هست که خود را مستقل می داند که البته اینها گروهی هستند که وابسته به یکی از این دو طیف می دانند.
وی افزود: برخی از گروه ها که خود را مستقل می دانند و می گویند معتدلین هستند، اما وابستگی به جناح اصلاح طلب را دارند.
آخوندی گفت: در بحث حکومت مردم مختارند که یا حکومت طاغوت و یا حکومت خدا را انتخاب کنند که در صورت انتخاب حکومت الهی از سوی ظلمات به سوی نور هدایت می شوند و در غیر این صورت از سوی نور و روشنایی به تاریکی ها و ظلمات می روند.
وی اظهار داشت: از میان 124 هزار پیامبر که مبعوث شدند تعداد اندکی به حکومت رسیدند و با این که مردم از آنها استقبال نکردند اما از سوی خدا ولایت و مشروعیت داشتند که بر مردم حکومت کنند.
این تحلیلگر سیاسی گفت: این که برخی می گویند مشروعیت حکومت ها از سوی مردم است، اشتباه است و باید گفت حتی در میان امامان 12 گانه نیز همه آنها که حکومت نکردند در حالی که از سوی خدا ولایت داشتند، چون مردم نخواستندف لذا از حکومت سراسر نور و عدل ایشان محروم ماندند.
آخوندی در ادامه گفت: امام راحل در ایران سیستمی را ارائه کردند که در ان مردم رای می دهند و آن هم در چندین نوع که شامل انتخابات مجلس خبرگان رهبری ، مجلس شورای اسلامی و شورای شهر است در حالی که در همین آمریکا فقط یک انتخابات، آن هم انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود.
وی افزود: در این بین شورای نگهبان وظیفه سنگینی دارد تا از میان افراد آنهایی را برگزیند که برای نظام، تهدید نباشند و با انقلاب همراه باشند.
آخوندی اظهار داشت: البته ممکن است در برخی جاها شورای نگهبان اشتباه کند مانند این مورد که خاتمی را تایید کرد که با روی کار امدنش ایران اسلامی را یک صد سال به عقب کشاند به گونه ای که می توان گفت ضربه دوم خراد بیشترین ضربه را به نظام زد.
وی گفت: لذا جایگاه شورای نگهبان بسیار مهم است و مانند یک سوپاپ اطمینان از نفوذ افراد مسئله دار به جریان مملکت داری خودداری می کند که همین امر باعث شده برخی حضور این شورا را برنتابیده و خواهان منفذهایی برای خود هستند.
پایان پیام/
دیدگاه شما