به گزارش کورنگ به نقل از نافع،قربانعلی محمدپور اظهار کرد: دست گرفتن ماهیهای قرمز خطرناک است و احتمال انتقال بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای پوستی را به همراه دارد.
وی ادامه داد: والدین باید از تماس مستقیم کودکان با ماهیان قرمز جلوگیری و نکات بهداشتی را رعایت کنند تا احتمال انتقال بیماری به حداقل برسد.
مدیرکل محیط زیست استان همدان تصریح کرد: اگر خانوادهها برای کلرزنی آب ماهیها از آب شهری استفاده میکنند باید آب مورد استفاده را چند ساعت در هوای آزاد قرار دهند تا کلر موجوددر آن از بین برود.
چطور از ماهی قرمز نگهداری کنیم
محمدپور افزود: برای تغذیهی ماهیها باید از غذاهای آماده و در فروشگاههای عرضهکننده ماهی زینتی استفاده کنند و آب تعویضی ماهیها را در چاه فاضلاب بریزند و برای ضدعفونی ظروف نگهداری ماهیها در صورت امکان از نمک طعام، پر کلرین و بتادین استفاده شود.
وی یادآور شد: برای حفظ و حراست در پایان ایام نوروز از رهاسازی ماهیان قرمز در تالابها و رودخانههای دائمی خودداری شود.
دیدگاه شما