به گزارش کورنگ به نقل از پایگاه خبری ملایری ها، شنیده بودم اما باور نمی کردم، وارد مغازه که شدم، تا چشم کار میکند ابزار و پیچ و مهره دیدم.
به دنبال چیزی که من را به آنجا کشیده است گشتم، اما خبری نبود، با تعجب و بُهت زده به صاحب مغازه نگاه کردم و پس از احوال پرسی منتظر ماندم تا خودش مسئله را برایم حل کند.
صاحب مغازه من را به طبقه بالای مغازه اش دعوت کرد.
از پلهها که بالا رفتم تازه چشمم به گمشده ای که دنبالش می گشتم افتاد.
با دیدن آن صحنه برق از چشمانم پرید و برای لحظاتی در جای خودم میخ کوب ایستادم.
با فضایی روبرو شدم که من را به یاد پادگانهای نظامی می اندازد و هر نوع وسیله جنگی که به ذهنم برسد آنجا بود.
بهنام مهرابی جوان ۳۲ ساله ملایری که در مغازه قطعات یدکی خودروی خود به دلیل علاقه بسیار به وسایل جنگی پادگان نظامی کوچکی را در طبقه بالای مغازه اش به پا کرده است.
وی به خبرنگار ما اظهار کرد: به دلیل علاقه بسیار زیادم به وسایل جنگی از یک سال پیش تصمیم گرفتم جایی را به شکل خاکریز و قرارگاه نظامی آماده کرده و وسایلی را که طراحی و درست می کنم در آنجا قرار دهم.
این جوان هنرمند ملایر با بیان اینکه جایی بهتر از طبقه بالای مغازه ام پیدا نکردم، افزود: با قطعات ماشینهای سبک و سنگین، قطعات ضایعاتی خودروها به وسیله پیچ و مهره به هم متصل کرده و انواع ابزار جنگی را ساخته ام.
وی ابراز کرد: برای برخی از وسایل به دلیل نبود قطعات ضایعاتی ناچار هستم که قطعه نو خریداری کنم که این مسئله خود باعث می شود که فشار مالی را متحمل شوم، اما به دلیل علاقه ام این کار را انجام می دهم.
مهرابی تصریح کرد: این ابزاری که ساخته ام همگی به صورت ذهنی بوده و از هیچ الگویی استفاده نکرده ام، تنها با مشاهده ابزار جنگی در فیلمها توانستهام آنها را طراحی و بسازم.
وی با بیان اینکه تاکنون این وسایل جایی به نمایش گذاشته نشده است، بیان کرد: اگر مجموعه ای مرا حمایت کند می توانم وسایل بیشتری را ساخته و در معرض دید همه مردم ملایر قرار دهم.
این جوان ملایری اظهار کرد: این وسایل در قطعات بزرگ و واقعی نیز وجود دارند، اما برخی از آنها با تغییراتی ساخته شده است، به عنوان مثال روی توپ ضدهوایی اورلیکن، کاتیوشا نیز نصب شده است که بصورت عملی می توان در قطع بزرگ و حقیقی نیز آنرا ساخت.
وی به وسایل جنگی ساخته شده اشاره کرد و گفت: توپ ۱۴۱، کاتیوشا، تانک، چرخ بال(هلی کوپتر)، جت جنگی، مین کوب، رادار، موشک انداز، توپ اورلیکن و تیربار از نمونههای وسایل جنگی است که تاکنون ساخته ام.
مهرابی تأکید کرد: در ساخت این وسایل به هیچ عنوان از جوشکاری استفاده نشده است و تنها با پیچ و مهره آنها به هم متصل شده اند.
وی از نبود امکانات برای ساخت وسایل خود گلایه کرد و افزود: برای طراحی و ساخت هر کدام از این وسایل به دلیل نداشتن امکانات ناچارم از سایر دوستان که در مغازه خود ابزار مورد نیاز مرا دارند کمک بگیرم.
این جوان ملایری به توان و تخصص خود در رشته بوکس نیز اشاره کرد و گفت: در این رشته کاملا بصورت تخصصی کار کرده ام و حاضرم با هر کسی که آماده است مسابقه دهم.
وی از مسئولان شهرستان خواست تا از او حمایت کنند تا بتواند یک نمایشگاه و مجموعه دائمی از این وسایل جنگی برای عموم مردم راه اندازی کند.
دیدگاه شما