کورنگ: كبودراهنگ در دل اين محروميت قرار دارد؛ به طوري كه خيلي از همين مسئولان استاني و كشوري در سفر به اين شهرستان به وضوح به عقبماندگي اقتصادي، معيشتي، فرهنگي و مبلمان شهري آن اشاره داشتهاند.
اين مباحث گفتههاي محمدعلي مولايي، كارشناس مسائل اجتماعي است.
وي گفت: نبود اشتغال پايدار و مناسب در كبودراهنگ موجب معضلات و ناهنجاريهاي اجتماعي فراواني ميشود كه به موازات آن محروميت كبودراهنگ افزايش خواهد يافت.
با روي كار آمدن دولت جديد در كشور و فرمانداران جديد شهرستانها، اشتغال مهمترين مسأله كشور و شهرستان كبودراهنگ بوده است؛ به طوري كه در كارگروههاي متوالي اشتغال شهرستان معضل بيكاري و اشتغال جوانان جوياي كار، دستور كاري جدي مسئولان است.
فرماندار كبودراهنگ هم دغدغه اصلي خود را علاوه بر رفع بحران آب منطقه، رفع مشكل بيكاري شهرستان اعلام كرد كه برنامهها و سياستگذاريهاي مختلفي را در اين راستا دارد.
احسان قنبري با اشاره به پتانسيلهاي اشتغال شهرستان اظهار کرد: كشاورزي با مدیريت كشت و مديريت مصرف بهينه آب، مشاغل خانگي و درآمدزا، قاليبافي و دامداري، شهركهاي صنعتي ويان، اورقين، شيرينسو، اقتصاد گردشگري از ظرفيتهاي اشتغال شهرستان است كه براي ايجاد شغل براي جوانان جوياي كار در اين زمينهها برنامههاي مختلفي در حال اجراست.
به گفته وي، اولويت كاري دولت پرداختن به مقوله خدمات، توليد و اشتغال است كه بيش از 11 هزار و 587 نفر بيمهشده تأمين اجتماعي شهرستان نشان از ميزان اشتغال شهرستان است كه 350 نفر نيز تا 9 ماهه سال 93 به اين تعداد اضافه شده است.
قنبري بيان كرد: افرادي كه به دنبال مشاغل دولتي و اداري هستند بايد منتظر خبر وزارت نيرو براي جذب نيروي اداري در كشور باشند و افرادي كه ميخواهند در بخشهاي كشاورزي يا صنعت و توليد و مشاغل خانگي و قاليبافي و... اشتغال داشته باشند دولت آمادگي لازم و كافي براي پرداخت تسهيلات اشتغالزايي در اين زمينهها را براي متقاضيان اشتغال دارد.
در اين راستا بيش از يك ميليارد تومان اعتبارات مشاغل خانگي به كبودراهنگ تخصيص يافته است و در بخش صنعت با فعال شدن بزودي 3 واحد صنعتي نيمهكاره در شهرك صنعتي ويان بيش از 800 نفر نيز وارد عرصه كار و فعاليت خواهند شد. همچنين راهاندازي شهركهاي صنعتي شيرينسو و اورقين نيز از برنامههاي ديگر در اين راستا خواهد بود.
وي همچنين اظهار كرد: در بخش كشاورزي نيز بيش از 47 ميليارد تومان تسهيلات در گردش كشاورزي به كشاورزان پرداخت ميشود و براي ايجاد كشتهاي گلخانهاي و تشكيل تعاونيها دولت به طور كامل كنار متقاضيان براي فعاليت خواهد بود به طوري كه افراد و خانوارهاي روستايي با تشكيل تعاونيهاي توليدي و... ميتوانند 3 برابر آورده خود را از دولت تسهيلات راهاندازي و فعاليت دريافت كنند.
قنبري در پايان گفت: بيش از 257 نفر در بخش خدمات، 325 نفر در بخش صنعت و 156 نفر در بخش كشاورزي و در مجموع 738 نفر اشتغال ايجاد شده شهرستان در 9 ماهه نخست امسال بوده است.
انتهای پیام/ ب
همدان پیام
دیدگاه شما