به گزارش کورنگ، توجه به توسعه و ترویج طرح های اقتصاد مقاومتی گذشته از اینکه باعث تقویت خودکفایی در مناطق محروم می شود از سوی دیگر راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور و حلال مشکل رکود تورمی است. لذا باید از شیوه ای برای تولید استفاده شود که کمترین وابستگی به نقدینگی را داشته باشد و در سریعترین زمان ممکن به بازدهی مطلوب برسد.
حمید بیاتی یکی از فعالان عرصه اقتصاد مقاومتی در شهرستان کبودراهنگ در گفت وگو با خبرنگار کورنگ، رمز موفقیت خود را توکل بر خدا و اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی بسیج عنوان کرد و گفت: اهمیت دادن به پروژه های اقتصادی داخل کشور به جای واردات بی رویه کالاهای خارجی، تحریم های ظالمانه دشمنان انقلاب اسلامی را خنثی خواهد کرد.
بیاتی یکی از جوانان تحصیل کرده و بسیجیان شهرستان کبودراهنگ است که فعالیت اقتصادی خود را با جدیت آغاز کرده است، که شنیدن رازهای موفقیت او خالی از لطف نیست.
این فعال حوزه اقتصادی که فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی نیز می باشد می گوید: امروز شرایط فعلی کشورمان ایجاب می کند با توجه به کم بودن میزان استخدام و شغل های دولتی، همه جوانان با کمک ظرفیت های موجود در منطقه خود در آمد زایی برای خود و خانواده هایشان ایجاد کنند و با بکار گیری همه توان در تحقق اقتصاد مقاومتی کوشا باشند.
بیاتی ضمن درخواست از جوانان کبودراهنگی برای خیزش انقلابی برای به حرکت درآوردن چرخهای اقتصادی در شهرستان گفت: من به عنوان فرزند کوچک این آب و خاک همه تلاش خود را با همکاری تعدادی از جوانان به کار بستم تا بتوانم سهمی هر چند کوچک در این راه داشته باشم.
وی با اشاره به با کمک ها بسیج سازندگی در پرداخت تسهیلات حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: بنده و دوست عزیزم جناب آقای بهزاد بیاتی ایده راه اندازی شرکت تعاونی تولید فرش و تابلو فرش دستباف عملی کردیم و با دریافت تسهیلات اشتغالزایی برای هر یک به مبلغ 15 میلیون تومان طرح ما عملی شد.
حمید بیاتی در مورد نحوه فعالیت طرح شرکت تعاونی زرین بافت در حوزه اقتصاد مقاومتی یاد آور شد: این شرکت را در اوایل سال 1393 در اداره ثبت شرکت های شهرستان کبودراهنگ با هدف تولید فرش و تابلو فرش دستباف و برگزاری دوره های آموزشی در زمینه ی فرش بافی به ثبت رساندیم.
وی گفت: فعالیت شرکت با تعداد پنج بافنده و با سرمایه ی اولیه پانزده میلیون تومان برای هر یک از اعضا جمع آوری و آغاز شد.
در ادامه مدیرعامل شرکت تعاونی زرین بافت هگمتان نیز گفت: در حال حاضر تعداد کارکنان شرکت ما بصورت متمرکز و غیر متمرکز بیش از 75 نفر هستند که بیشتر آنها از بانوان بی سرپرست، بد سرپرست و قشر ضعیف جامعه هستند.
بهزاد بیاتی اظهار داشت: با دریافت مبلغ 30 میلیون تومان تسهیلات از بسیج سازندگی شهرستان توانستیم تعداد کارکنان را به این تعداد افزایش دهیم و همین امر موجب رونق و گسترش فعالیت شرکت ما شد.
وی در مورد نحوه آغاز به کار افزود: آغاز به کار شرکت تعاونی زرین بافت هگمتانه را از تولید فرش هایی با رجشمار پایین و ارزان قیمت شروع کردیم، چون تولید فرش های با رجشمار پایین و ارزان قیمت، هم به سرمایه ی کمی نیاز داشت، هم ریسک تولیدمان را پایین می آورد و هم می توانستیم با سرمایه ی کم برای نفرات زیادی اشتغالزایی کنیم.
بیاتی ادامه داد: ما مواد اولیه را خودمان از بازار تهیه می کنیم، برای خودمان تولید می کنیم و فرش تولیدی را با حذف عملی واسطه گری بصورت مستقیم به فروش می رسانیم.
این کارآفرین کبودراهنگی مهمترین هدف شرکت تعاونی زرین بافت را تولید محصولات زود بازده عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ما فرش های زیرپایی 6 و 9 متری با کیفیت بالا و رنگ های متنوع تولید می کنیم که از زمان شروع تولید تا اتمام آن حداکثر 2 ماه زمان صرف می شود که این امر در سطح شهرستان بی سابقه است.
وی تعداد کارگاه های متمرکز شرکت را سه کارگاه در سطح شهرستان عنوان کرد و گفت: یک کارگاه ما بعنوان کارگاه و دفتر مرکزی در شهر کبودراهنگ مستقر است و دو کارگاه دیگر در دو روستای شهرستان مستقر است و کارگاه های غیرمتمرکز شرکت نیز شامل 20 کارگاه خانگی می باشد.
بیاتی در مورد نحوه ی کار شرکت گفت: ما به افراد جویای کار در کارگاه مرکزی آموزش های لازم و رایگان به شرط اشتغال را می دهیم.
وی با اشاره به اهداف شرکت گفت: تولید فرش های با کیفیت بالا و ارزان قیمت، بکارگیری و اشتغالزایی بانوان تحت پوشش کمیته امداد و روستایی از مهمترین اهداف شرکت تعاونی زرین بافت است.
این فعال اقتصادی راه اندازی کارگاه رنگرزی همچنین کارگاه پرداخت زنی در سطح شهرستان و افزایش تعداد کارکنان تا سقف 200 نفر تا پایان سال 95 را از برنامه های آینده شرکت خود عنوان کرد.
وی در پایان ضمن درخواست حمایت مسئولین از جوانان کارآفرین گفت: توصیه من به کسانی که تصمیم دارند در بخش های اقتصادی فعالیت کنند این است که در آن زمینه آموزش های لازم را ببینند و پس از آنکه با زوایای تخصصی کار آشنا شدند کار را شروع کنند.
وی استفاده از تجربه دیگران و با سرمایه اندک شروع کردن فعالیت اقتصادی را از رازهای موفقیت یک کارآفرین عنوان کرد.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما