تازه ترین مطالب

تاریخ : 19. ارديبهشت 1395 - 15:53   |   کد مطلب: 22601
قائم‎مقام رئیس علوم پزشکی همدان در امور مشارکت‌های اجتماعی:
مسئولیت 25 درصد مشکلات حوزه سلامت برعهده دانشگاه علوم پزشکی است
قائم‎مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در امور مشارکت‌های اجتماعی گفت: مسئولیت 25 درصد مشکلات حوزه سلامت برعهده دانشگاه علوم پزشکی است.
مسئولیت 25 درصد مشکلات حوزه سلامت برعهده دانشگاه علوم پزشکی است

به گزارش کورنگ ، ظهر امروز نخستین جلسه شورای فرهنگ، هنر و سلامت دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور مشاور و قائم‎مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در امور مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌های حوزه سلامت برگزار شد.

محمدصادق صبا، تشکیل «شورای فرهنگ، هنر و سلامت دانشگاه» را به فال نیک گرفت و کاسته شدن از هزینه‌های قابل پیشگیری را از جمله نتایج ایجاد آن دانست.

وی با بیان اینکه مسئولیت 25 درصد مشکلات حوزه سلامت برعهده دانشگاه و 75 درصد بقیه وظیفه سایر دستگاه‌ها و ادارات است؛ همکاری دستگاه‌ها را به این منظور با تقسیم کار بر اساس ظرفیت‌ها خواستار شد.

قائم‎مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌های حوزه سلامت دانشگاه ورود به بخش بهداشت را بسته به نیاز مخاطبان، متفاوت دانست و استفاده از شیوه‎های تخصصی بر اساس جامعه هدف بویژه مخاطب کودک و نوجوان را در خصوص مسائل بهداشتی مهم ارزیابی کرد.

تأکید بر آموزش‌های هدفمند

نماینده معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این نشست بر ارائه آموزش‌های هدفمند تأکید کرد.

راضیه‌السادات میرمعینی، ورود و ارتباط قوی هنرمندان را به بخش بهداشت خواستار شد و بر آموزش رابطان سلامت اداره‌ها و دستگاه‎های مختلف استان بر اساس اولویت‌ها تأکید کرد.

وی، نقش مدیران استان را در بخش بهداشت، تسهیل کننده و نقش رابطان گروه‌های مختلف را پیشبرد اهداف و اقدامات، مهمتر دانست.

استفاده از جامعه هنری به صورت تخصصی در حوزه بهداشت

نماینده اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، استفاده از توان جامعه فرهنگی و هنری به صورت تخصصی را به عنوان بهترین ابزار فرهنگسازی در حوزه بهداشت دانست و ورود متقابل تخصص و هنر را با اهداف مشترک خواستار شد.

مجید فروتن افزود: اقدامات در حوزه بهداشت باید به صورت اساسی و زیرساختی انجام شوند و از ظرفیت هنرمندان کشوری و استان برای پیام‌رسانی به جامعه استفاده شود؛ چرا که جامعه هنری با خلق فضای شاد  و نشاط و جذاب می‌تواند مخاطبان بسیاری را به خود جلب کنند و به این طریق، پیام‌های بهداشتی اثرگذاری بیشتری داشته باشند.

وی بر شناسایی ابزارهای فرهنگی تأکید کرد و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات، هنرمندان، روحانیون و... در شورای فرهنگ، هنر و سلامت استان را بر اساس شناخت جامعه مخاطب و نیازها مهم خواند.

امنیت و سلامت، مهم‌ترین دغدغه جامعه

نماینده استانداری همدان با اشاره به اثرات و برکات اجرای طرح تحول نظام سلامت توسط دولت تدبیر و امید؛ مقوله سلامت را به عنوان مهمترین بحث جامعه بازنشستگان در کنار امنیت عنوان کرد.

علیرضا فخاری، تأمین سلامت را با دو محور دولتی و فرهنگی خواند و استفاده از ابزارهای مختلف فرهنگی به منظور برنامه‎ریزی هدفمند، اجرای خوب قوانین، حضور کارشناسان فعال، پیگیری صورتجلسه‌ها تا حصول نتیجه، تقید به اجرای مصوبه‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی در کنار تدبیر و داشتن تصمیم عملیاتی مناسب را به منظور پیشبرد اهداف تشکیل شورا، لازم دانست.

انتهای پیام/

منبع/فارس

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت