تازه ترین مطالب

تاریخ : 20. بهمن 1396 - 9:03   |   کد مطلب: 27263
در گفتگوی اختصاصی مدیر بهزیستی کبودراهنگ صورت گرفت:
ارائه گزارش مهمترين فعاليت‌هاي بهزيستي كبودراهنگ در سال 96
از ابتداي سالجاري 3 ميليارد و 902 ميليون و 100 هزار ريال به صورت مستمري به حساب توانخواهان شهرستان کبودراهنگ واريز شده كه اين بجز يارانه‌اي است كه به حساب مددجويان واريز مي‌گردد .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ،رضا جعفری نیکو رئیس بهزیستی شهرستان کبودراهنگ در گفتگوی اختصاصی با سایت کورنگ اهم فعالیت های این اداره در سال 96را بدین شرح اعلام کرد.

معاونت توانبخشي

رئيس بهزيستي شهرستان كبودراهنگ در گفت‌وگو با خبرنگار ما به مهمترين عملكرد و خدمات بهزيستي در سالجاري اشاره كرد و افزود: خدمات توانبخشي كه جهت معلولان جسمي، ذهني، اعصاب و روان و... مي‌باشد شامل مستمري، پلاك ويژه، ك ميسيون پزشكي، خدمات تحصيلي، دانشجويي، بيمه تكميلي، كمك‌هزينه مواد غذايي، مناسب‌سازي منزل سطح شهر، ادارات ارگان‌ها و منازل، توانمندسازي سالمندان، بازتواني خانواده‌ها، اشتغال، مسكن و خدماتي چون ارائه اروتز و پروتز، كاشت حلزون، سمعك، ارائه وسايل بهزيستي، تجهيزات توانبخشي، كمك‌هزينه نگهداري در منزل، پذيرش در مراكز شبانه‌روزي و بسياري از خدمات ديگر را به توانخواهان عزيز ارائه مي‌نمايد.

از ابتداي سالجاري به مدت 10 ماه 3 ميليارد و 902 ميليون و 100 هزار ريال به صورت مستمري به حساب توانخواهان واريز شده كه اين بجز يارانه‌اي است كه به حساب مددجويان واريز مي‌گردد و سازمان در تلاش است كه يارانه اضافه شده با مبلغ مستمري به صورت تجميع به حساب مددجويان واريز نمايد. در زمينه تسهيلات خوداشتغالي كه سهم امسال اداره بهزيستي شهرستان 13 ميليارد ريال بوده، تعداد 15 نفر به واحد اشتغال معرفي و مبلغ 5 ميليارد و 600 مييلون ريال براي 37 نفر اشتغال ايجاد شده كه مابقی نیز  ازطريق بانك‌هاي عامل شهرستان در دست اقدام است. كمك موردي ارائه شده به اين عزيزان در سالجاري حدود يك ميليارد و 410 ميليون و 974 هزار و 176 ريال به صورت بلاعوض پرداخت شده و170 مورد وسايل توانبخشي از قبيل عصا، واكر، تشك مواج، ويلچر و... در سالجاري تحويل توانخواهان شده است.

معاونت اجتماعي:

امور اجتماعي خدمات متعددي به زنان در معرض آسيب و افراد تحت تكفل آنها پرداخت مستمري، خدمات بيمه‌اي، ارائه خدمات به چندقلوها، اشتغال، بازتواني، ساخت مسكن، وديعه مسكن نظارت بر امور مهدكودك‌ها، توانمندسازي در جامعه، توسعه ارائه خدمات سازمان به افراد در معرض آسيب پرداخت تسهيلات، طرح گروه‌هاي هميار زنان سرپرست، نظارت بر مراكز تحت امر و... را ارائه مي‌نمايد.

در زمينه اشتغال تسهيلات ارائه شده 10 نفر از اين تسهيلات استفاده نموده‌اند به مبلغ يك ميليارد و 400 ميليون  ريال كه براي 9 نفر ايجاد شده و مبلغ مستمري بجز يارانه اضافه شده كه از طريق دولت محترم به حساب يارانه اين عزيزان واريز مي‌گردد در 10 ماه سالجاري به ميزان 2میليارد و 73 ميليون و 500 هزار ریال بوده است و مبلغ 576 ميليون و 087 هزار و 538 ريال نيز بابت بيمه زنان سرپرست خانوار، كمك‌هزينه وديعه مسكن، هزينه دانشجويي و هزينه شبه خانواده و چندقلو و... واريز شده است.

همچنين ارائه يك وعده غذاي گرم در مهدهاي كودك روستايي، طرح تأمين بخشي از شهريه كودكان خانواده‌هاي 3 دهك پايين درآمديف طرح توسعه مهدهاي روستايي و ايجاد و گسترش مهد كودك در منطقه محروم از وظايف اين معاونت مي‌باشد كه تعداد 5 مهد شهري و 7 مهد روستايي در سطح شهرستان فعال مي‌باشند كه امسال 2 مهد روستايي و 4 مهد شهري به جمع مهدها اضافه شده است. همچنين مبلغ 144 ميليون و 300 هزار ريال جهت طرح غذي گرم به روستا مهدها براي 195 كوك پرداخت گرديده است.

رضاجعفري نیکو در ادامه خاطرنشان كرد: در بخش اورژانس اجتماعي يكي از زيرمجموعه‌هاي معم معاونت امور اجتماعي، اورژانس اجتماعي مي‌باشد كه وظايفي همچون كودك‌آزاري، اقدام به خودكشي، كودك‌آزاري، تمام افرادي كه در شرايط بحراني قرار مي‌گيرند، افراد متقاضي طلاق، افراد بدسرپرست و كودكان بي‌سرپرست و... ساماندهي مي‌نمايد كه عزيزان شهرستاني مي‌توانند با خط رايگان 123 با همكاران واحد اورژانس اجتماعي تماس حاصل نموده از خدمات بهره‌مند گردند. خدمات ارائه شده در اين حوزه در 10 ماهه سالجاري شامل 842 با خط 123، 766 مورد پيگيري، آموزش توسط تيم خودروي سيار، 116 مورد بهزيستي در واحد بحران، 366 نفر پذيرش در واحد طلاق كه 128 مورد از زوجين سازش نموده و به زندگي مشترك برگشته‌اند. ضمناً به 8 نفر از مراجعين تسهيلات خوداشتغالي تعلق گرفته كه ميزان جذب مبلغ 850 ميليون ريال به تعداد 8 نفر ايجاد اشتغال شده و كمك بلاعوض مبلغ 115 ميليون ريال پرداخت كمك موردي غيرنقدي 46 ميليون ريال پرداخت شده است.

معاونت پيشگيري:

واحد پيشگيري با فعاليت 4 دفتر در زمينه پيشگيري از اعتياد، پيشگيري از معلوليت‌ها، پيشگيري از آسيب‌ها دفتر آموزش‌ها در راستاي پيشگيري از شيوع و گسترش، آسيب‌هاي اجتماعي و ارائه آموزش‌هاي پيشگيرانه فعاليت مي‌نمايد. در شهرستان مركز ترك اعتياد فعال مي‌باشد كه جمعاً حدود 940 نفر در اين مركز جهت ترك اعتياد در 10 ماهه سالجاري پذيرش شده‌اند كه در شهرستان كبودراهنگ واقع شده است.

مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان، موضوع ماده 16 از تاريخ 08/05/96 تحويل بهزيستي گرديد كه از تاريخ 01/08/96 تحويل مجتمع نداي مهر با نظارت اداره بهزيستي شهرستان فعاليت خود را ادامه مي‌دهد كه در 10 ماهه سالجاري مي‌تواند تعداد 580 نفر در اين مركز پذيرش شده‌اند فعاليت مركز پذيرش معتاد بوده كه با دستور مراجع قضايي به مركز ارجاع داده و به صورت 3 ماهه از خدمات مددكاري، مشاوره و درماني بهره‌مند مي‌شوند كه پذيرش در اين مدت به صورت كاملاً رايگان مي‌باشد. همچنين پيگيري حمايت‌هاي پس از ترخيص و اشتغال از جمله برنامه‌هاي اين مركز مي‌باشد.

وی ادامه داد:برنامه‌هاي اجرا شده و در حال اجرا از طريق واحد پيشگيري هزار و 365 نفر دانش‌آموزان كلاس دهم و يازدهم اين شهرستان تحت پوشش آگاه‌سازي پيشگيري از معلوليت‌ها قرار گرفته‌اند. 6 هزار و 200 نفر در قالب برنامه‌هاي مختلف آموزش از جمله كارگاه آموزش مهارت‌هاي زندگي، فرزندپروري، آموزش خانواده و پيشگيري از اعتياد قرار گرفته‌اند. برگزاري همايش پيشگيري از اعتياد با حضور دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استانداري در شهر كبودراهنگ و گل‌تپه برگزار شد. 2 همايش بزرگ آسيب‌هاي مرتبط با فضاي مجازي در بخش گل‌تپه برگزار شده است. هزار نفر از سربازان پدافند هوايي منطقه غرب كشور و سربازان پايگاه هوايي شهيد نوژه تحت پوشش برنامه‌هاي اين واحد بوده است از برنامه‌هاي ديگر پيشگيري از اعتياد قرار گرفتند. برپايي 4 نمايشگاه پيشگيري از اعتياد در سال 96 از اهم برنامه‌هاي اين واحد بوده است. از برنامه‌هاي ديگر واحد پيشگيري بهزيستي شهرستان غربالگري بينايي‌سنجي 6 هزار و 391 نفر، انجام ارجاع به اپتومتریست342 نفر بوده كه از اين تعداد به 25 نفر عينك داده شده با بودجه بهزيستي، در شنوایی سنجی 568نفرغربالگری شدند مالي تنظيم شده جهت ارائه خدمات فوق مبلغ 276 ميليون و 600 هزار ريال بوده است و در زمينه اشتغال17 نفر به بانکهای عامل معرفي شده‌اند كه ميزان مبلغ جذب شده توسط بهبوديافتگان يك ميليارد و 700 ميليون ريال بوده که معرفی شده اندو مابقي در حال پيگيري از بانك‌هاي عامل مي‌باشند.

از این تعداداشتغال يافته از مراكز غيردولتي و مهدهاي كودك واحد تسهيلات اشتغالزايي توسط اين اداره جهت اشتغال جامعه هدف 68 نفر بوده كه خوشبختانه با تلاش همكاران به 85 نفر افزايش يافته است.

وي در پايان ضمن عرض تسليت به مناسبت ايام فاطميه و تبريك دهه فجر به برنامه های دهه فجر اشاره کرد و افزود: با شروع دهه فجر اداره بهزيستي شهرستان با حضور در مزار شهداي شهرستان نواختن زنگ انقلاب در مهدهاي كودك برنامه‌هاي خود را كه عبارتند از افتتاح مسكن جامعه هدف به تعداد 14 باب، كلنگ‌زني واحد، توانبخشي كه از طريق خيّر محترم جناب آقاي دمیرچی در حال اقدام است به متراژ 10 هزار مترمربع و زيربناي 8 هزار و 500 متر در 2 طبقه، برگزاري مراسم در مركز ماده 16 (نگهداري معتادان متجاهر)، حضور در افتتاحيه‌ها و برنامه‌هاي فرمانداري در سطح شهرستان، دلجويي و سركشي از منازل توانخواهان، مراكز تحت امر با حضور مسئولان شهرستان، استقرار خودرو آژانس اجتماعي در سطح شهر، افتتاح كارگاه توليدي از خانواده‌هاي 4 معلولي در روستاي راميشان، افتتاح كارگاه توليدي خياطي زنان سرپرست خانوار در شهر كبودراهنگ كه 10 نفر مشغول به كار شده‌اند و ان‌شاءا... رو به توسعه مي‌باشد، شركت كاركنان در نماز جمعه عبادي ـ سياسي، شركت همكاران در راهپيمايي 22 بهمن و ديگر برنامه‌ها در حال انجام مي‌باشد.

 

تصاویر تکمیلی: 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت