به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ،خاطرات و ناگفته های عملیات مرصاد یا فروغ جاویدان نبردی که توسط سازمان مجاهدین خلق در اواخر جنگ ایران و عراق به فرماندهی مسعود رجوی طرح ریزی شد و نقش تاثیر گذار رزمندگان ایران با فرماندهی شهید صیاد شیرازی و به ویژه رزمندگان استان همدان در این عملیات بی بدیل و ستودنی است.
در این عملیات از پیش تعیین شده نیروهای سازمان مجاهدین خلق با نام ارتش آزادی بخش فاصله قصر شیرین تا 34کیلومتری کرمانشاه بام محلی تنگه چهار زبر را با سرعت بسیار زیاد پیشروی کردند.
امروز به بهانه این اتفاق بزرگ در تاریخ جمهوری اسلامی به سراغ حاج غفار حاجی ئی یکی از رزمندگان،فرهنگیان و شاعران انقلابی شهرستان کبودراهنگ رفتیم تا رویدادهای این روز بزرگ را از وی جویا شویم
لطفا خودتون رو معرفی بفرمائید
بنده غفار حاجی ئی سرباز کوچک ولایت و انقلاب اسلامی هستم
البته ایشان خود را فقط یک سرباز کوچک در این عملیات معرفی کرد در حالی که وی به عنوان یکی از معاونین و ارکان گردان 157 حبیب بن مظاهرشهرستان کبودراهنگ در این عملیات غرور آفرین نقش آفرینی کرده است.
از روزهای جنگ و جبهه برایمان بگوئید از حال و هوای آن روزها
روزهای جنگ امروز و فردا ندارد دیروز جنگ تحمیلی بود امروز جنگ اقتصادی و جنگ نرم ، کسانی در این جنگ ها سربلند خواهند شد که پیرو خط ولایت و شهدا باشند بازگویی خاطرات جنگ برای نسل جوان و آشنایی آن ها با توان و استعداد ها و دلاوری های جوانان جبهه و جنگ را نشان خواهد داد وجوانان امروز باید بدانند غافل شدن ازفتنه های دشمنان عملیات هایی همچون مرصاد را تکرار خواهد کرد.
از مواضع دشمن در عملیات مرصاد بگوئید به عنوان یکی از معاونین گروهان این عملیات
گروهی از خودباخته های داخلی در قالب سازمان خیانتکار مجاهدین خلق با کمک و حمایت دشنمان خارجی دست در دست هم داده بودند تا با قیام علیه ملت بی گناه خود و با برنامه ریزی و اجرای عملیاتی تاکتیکی و حساب شده کشور را تحت سیطره خود بگیرند منافقین بزرگ ترین و وحشیانه ترین جنایت ها و و اقدامات را علیه مردم بیگناه انجام می دادند و به قولی داعشی های زمان بودند.
چرا بعد از قطعنامه 598 و امضای آتش بس جنگ را شروع کردند؟
امضای قطعنامه 598 از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی دشمن را به این فکر وا داشته بود که روحیه رزمندگان ضعیف شده است وبا تصور عدم استقبال وحمایت ملت ایران از جنگی تازه به دلیل مشکلات اقتصادی و... پای در عرصه این عملیات گذاشته و با طی آموزش های جامع نظامی و تامین تسلیحات جنگی به صورت صد در صدی از سوی دشمنان انقلاب در این جنگ حمایت می شدند.
عملیات فروغ جاویدان چگونه رهبری می شد و اهداف آن ها چه بود؟
آن ها با ستون کشی و سرعت بسیار زیاد با خودروها و نفر برهای پیشرفته از مرز قصر شیرین عبور کرده و درحرکت بودند که در 35کیلومتری کرمانشاه به طور اتفاقی با نیروهای ایرانی حاضر در منطقه مواجه می شوند که در نیمه های شب با احداث خاکریز و سد مقابل آن ها تا صبح درگیری سختی میان آن ها رخ می دهد و هدف اصلی صدام استفاده از آخرین برگ برنده خود در ناکامی های خود درجنگ تحمیلی مقابل ایران بود.
نقش کبودراهنگی ها در این عملیات چگونه بود
در روز عملیات و در مقابل تلاش منافقین برای عبور از تنگه چهارزبر در پیشنانی خط آتش نیروهای ایرانی و در سنگین ترین نقطه این درگیری گردان 157 حبیب بن مظاهر شهرستان کبودراهنگ به فرماندهی حاج علی اکبری پور و معاونان او شهیدان محمد شیخ بابایی و رمضان علی مصباحی حضور داشتند که مقاومت پنج ساعته این رزمندگان و حمایت هوایی و ضربات مهلک تیز پروازان پایگاه شهید نوژه کبودراهنگ در این عملیات طومار منافقین را به زباله دان تاریخ فرستاد.
شهرستان کبودراهنگ در این عملیات با تقدیم 10شهید و 25جانباز نقش موثری در پیروزی این عملیات غرور آفرین داشت.
آخرین حرف با شهدای عملیات مرصاد
دل دوباره بی قراری می کند یادگل های بهاری می کند
یادآن مردان عاشق می کند یاد آن شیران صادق می کند
یادی از طوفان و قایق می کند یادی از خون و شقایق می کند
شد دوباره دل به یاد لاله ها یاد خونین پیکر آلاله ها
این دلم از پیش یاران آمده از کنار نعش چمران آمده
ای قلم بار دگر فریاد کن صحبتی از تنگه مرصاد کن
انتهای پیام/
دیدگاه شما