سخنگوی دستگاه قضا ضمن اعلام صدور کیفر خواست برای دو مداح تهرانی گفت: گزارش رسمی درباره میزان پرداختی ها در واحد آکسفورد دانشگاه آزاد به دست ما نرسیده است.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس؛ غلامحسینمحسنی اژهای در بخش دیگری از نشست خبری خود در پاسخ به سؤال خبرنگاری که از وی درباره حکم صادر شده برای فردی به اسم «ع ـ غ» پرسیده بود گفت: بله این فرد در دادگاه بدوی محکوم به حبس و شلاق شده است.
وی افزود: هر چند این امکان برای ایشان فراهم است تا به حکم دادگاه اعتراض کند تا پرونده به دیوان برود و به نتیجه نهایی برسد.
محسنیاژهای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که درباره درخواست جوانفکر مبنی بر اعلام ماده 18 از او پرسیده بود گفت: اینکه شما میگویید بعد از 8 ماه من اطلاعی نداریم.
وی افزود: درخواست ماده 18 باید تشخیص داده شود که حکم صادر شده خلاف بین شرع است.
{BD774017-976E-1A8B-DC64-D9BC34A3ED34}.flv
وی گفت: این گونه نیست که هر کسی دلش خواست اعمال ماده 18 کند باید خلاف بین شرع بودن حکم صادر شود.
یکی از خبرنگاران از سخنگوی دستگاه قضائی کشور پرسید: متأسفانه با ورود فصل گرما شاهد پوششهای خاص و زننده برخی از شهروندان هستیم آیا دستگاه قضایی برنامهایی برای برخورد با این افراد دارد یا خیر.
محسنیاژهای افزود: اولا باید بگوییم در فصل گرما به خصوص شاهد این پوششها هستیم.
وی گفت: خود مردم در وهله اول باید این مسائل را رعایت کنند و بدانند که این موضوع زن و مرد هم ندارد و پوششی را انتخاب کنند که متناسب با شأن جمهوری اسلامی باشد و این هم چیزی نیست که خیلی نیاز به اصرار داشته باشد.
وی تصریح کرد: اگر در مرحله بعد رعایت نشد باز خوب است که خود مردم به یکدیگر درباره رعایت آن تذکر دهند و مسئولیت امر به معروفی خود را رعایت کنند.
سخنگوی دستگاه قضا اشاره کرد: اگر در مرحله هر مقداری از این پروندهها که توسط نیروی انتظامی به دستگاه قضایی ارجاع شد آن زمان قوه قضائیه برخورد میکند.
وی افزود: البته بدانیم که 26 دستگاه کشور وظیفه ترویج حجاب و عفاف را دارد و اگر همه این دستگاهها وظایف خود عمل میکردند امروز شاهد این مسائل نبودیم .
وی گفت: نیروهای اجرایی باید خودشان ضوابط و مقررات را رعایت کنند و این گونه نباشند که اگر خواستند جلوی وقوع یک گناه را بگیرند خودشان باعث وقوع یک گناه دیگری شوند و احیانا یک اشتباه دیگری مرتکب شود.
محسنیاژهای درباره برخورد دستگاه قضایی با اخلالگران اقتصادی و به خصوص کسانی که باعث افزایش قیمت ارز شدهاند گفت: افزایش قیمت ارز با اخلال در بازار ارز متفاوت است.
وی گفت: ممکن است روزی به دلایل کاملا مشخص و مسائل جهانی شاهد افزایش قیمت ارز باشیم اما این موضوع به معنی اخلال در بازار ارز نباشد.
وی گفت: اما اگر کسی اخلال کرد و سیستمهای اطلاعاتی به این اخلال رسیدند و آن را به دستگاه قضایی ارجاع دادند مطمئناً دستگاه قضایی برخورد لازم را خواهد کرد.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که از وی درباره پرداخت حقوق 14 میلیون تومانی و رقمهای هنگفت به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آکسفورد و احیانا برخورد مدعیالعموم با این موضوع گفت: هنوز گزارش رسمی به ما نرسیده است اگر مشخص شود و گزارشی به ما برسد آن زمان میتوان در مورد جرم بودن یا نبودن آن تصمیمگیری کرد.
یکی از خبرنگاران در گلایهای به سخنگوی دستگاه قضا گفت: به نظر میرسد که شما برخی از سؤالات را در طول یک سال گذشته علیرغم چندین بار پرسیدن پاسخ نداید.
سخنگوی دستگاه قضا گفت: چرا من پاسخ دادهام اما آن پاسخ مورد نظر شما نبوده به همین دلیل فکر میکنید که من پاسخ ندادم.
خبرنگار بار دیگر به محسنیآژهای گفت: برای مثال من چندین بار سرنوشت مداحان تهرانی را از شما پرسیدهام اما شما در این باره پاسخی ندادید.
محسنیاژهای گفت: این پرونده دو مداح آمدند از آنها بازجویی شد برای آنها کیفر خواستی صادر شد آنها هم توضیحاتی ارائه کردند و الان هم پرونده به دادگاه رفته تا درباره آن تصمیمگیری شود.
دادستان کل کشور در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری که از وی این گونه پرسید که نیروی انتظامی معتقد است که سال 90 ، 750 نفر کسانی که بیش از 30 گرم مواد مخدر همراه داشتهاند را دستگیر کردهاند اما براساس آماری که دستگاه قضایی ارائه کرده شاید 10 نفر هم هنوز اعدام نشدهاند گفت: اولا اینکه هر کسی که با 30 گرم مواد مخدر دستگیر شد به معنی صدور حکم اعدام برایش نیست.
وی افزود: ممکن است فردی 30 گرم تریاک به همراه داشته باشد این خیلی فرق دارد با کسی که 30 گرم هروئین و مشتقات روانگردان آن را به همراه داشته باشد حتی ممکن است فردی بیش از 30 گرم هروئین و مشتقات آن را به همراه داشته باشد اما از آنجا که خرید و فروش نکرده صرفا به حبس ابد محکوم میشود و هر بالای 30 گرمی حکم اعدام ندارد.
خبرنگار خطاب به محسنیاژهای گفت: ناجا گفته است 750 نفر همگی بالای 30 گرم و همگی هم روانگردان بودهاند.
محسنیاژهای گفت: به فرض که این گونه باشد شاید پرونده همه آنها به نتیجه نرسیده است و ثانیا اینکه ما بیش از 10 نفر را در سال 90 اعدام کردیم.
خبرنگار دیگری از سخنگوی دستگاه قضا درباره 6 گزارش ارائه شده از سوی رحمانی فضلی رئیس دیوان محاسبات کشور به دستگاه قضایی پرسید که محسنیاژهای گفت: این گونه که مبهم میپرسید من نمیدانم کدام گزارش مدنظرتان است.
وی افزود: طبیعتا نه تنها از دیوان محاسبات از هر دستگاه دیگری اگر گزارشی به دستگاه قضایی برسد دستگاه قضایی در صورت جرم تشخیص دادن آن آن را مورد بررسی قرار داده و رسیدگی میکند.
خبرنگار پرسید: به نظرم این 6 گزارش مربوط به تخلفات دولت بوده که یکی از آنها هم در رابطه با اجرای قانون هدفمندی یارانهها بوده است که محسنیاژهای گفت به فرض هم که این گونه باشد این موارد میآید در چرخه رسیدگی دستگاه قضایی قرار میگیرد و براساس روال عادی رسیدگی میشود.
یکی از خبرنگاران از محسنیاژهای درباره این موضوع پرسید که شنیده شده فرزند یکی از مسئولین سابق وزارت ارشاد جدیدا در رابطه با پرونده فساد بانکی 3 هزار میلیارد تومانی دستگیر شده و از وی بازجویی شده است آیا این موضوع صحت دارد؟
محسنیاژهای پاسخ داد: من از آنجا که خودم مسئول رسیدگی به این پرونده و ناظر آن هستم چنین چیزی را نشنیدم و اطلاعی از آن ندارم.
وی درباره سرنوشت دو نفر از خبرنگاران که مطرح شد دستگیر شده اند گفت: دراین مورد که از من پرسیدید چیزی نشنیدم و اطلاعی هم ندارم.
[gallery]
دیدگاه شما