غلامعلي ابوحمزه با اشاره به اعزام کاروان راهيان نور به مناطق جنگي و عملياتي دوران دفاع مقدس در 3 مرحله، گفت: در 6 ماهه نخست سال جاري يک هزار و 168 نفر از دانشجويان، ورزشکاران و اعضاي پايگاههاي مقاومت بسيج در قالب کاروان راهيان نور در مرحله اول به مناطق غرب و جنوب غرب کشور اعزام شدند.
وي خاطرنشان کرد: اعزام راهيان نور در مرحله دوم به مناطق کرمانشاه و جنوب کشور صورت گرفت و در اين مرحله 11 هزار و 451 نفر از دانشآموزان دوم دبيرستان حضور داشتند که بيشترين اعزامها را به خود اختصاص دادند.
ابوحمزه آمار افراد اعزامي به راهيان نور در سال 92 و فروردين 93 را 32 هزار و 619 نفر اعلام کرد و افزود: مرحله سوم اعزام اين کاروان از بيستم بهمنماه آغاز شده و تا 30 فرودينماه سال آينده ادامه خواهد داشت که در اين مرحله بسيجيان و اعضاي حلقههاي صالحين عمده افراد اعزامي به راهيان نور ميباشند.
وي با اشاره به تأثيرگذاري حلقههاي صالحين در جامعه اظهار داشت: براي تقويت اين حلقهها اولويت اعزام به راهيان نور براي اعضا، مربيان حلقههاي صالحين در نظر گرفته شده است.
به گفته ابوحمزه، هزينه اعزام کاروان راهيان نور به مناطق جنگي از 3 بخش سپاه، متقاضي و دستگاه اجرايي تأمين ميشود که با حل مشکلات مالي، سپاه همدان توان اعزام افراد بيشتري به مناطق عملياتي در قالب کاروان راهيان نور را دارد.
بيان ارزشهاي متعالي دفاع مقدس از مهمترين اعزام کاروان راهيان نور به مناطق عملياتي دوران دفاع مقدس است؛ چرا که در اين ارزشها هزاران نکته از جمله ايثار، شجاعت و... رزمندگان نهفته است.
به گفته وي، بيش از 3 سال اعزام دانشآموزان در قالب کاروان راهيان نور به مناطق عملياتي با مشارکت وزارت آموزش و پرورش انجام ميشد که در سال جاري به دليل نبود اعتبارات در آموزش و پرورش، سپاه استان به تنهايي 50 درصد از اعزام دانشآموزان را به عهده گرفت که نسبت به سالهاي گذشته اعزام دانشآموزان 50 درصد کاهش داشته است.
ابوحمزه از وجود 7 هزار حلقه صالحين در استان خبر داد و افزود: در حلقههاي صالحين بحثهاي اخلاقي، معرفتي، بصيرت، جريانات انقلاب و بيداري اسلامي، بحثهاي معنوي و معارفي مطرح ميشود که اعضاي آن به صورت حلقه کنار يکديگر مينشينند که اين امر منجر به افزايش حفظ انسجام و وحدت ميشود.
فرمانده سپاه انصارالحسين(ع) همدان هدف از تشکيل حلقههاي صالحين را کادرسازي براي آينده انقلاب دانست و اظهار داشت: در آينده، نظام مقدس جمهوري اسلامي از کادرهاي مجرب در هر زمينه و عرصهاي برخوردار خواهد بود، البته اين روند زمان بر است.
به گفته وي، سعي بر اين است تا جلسات حلقههاي صالحين در مساجد برگزار و ارتباط و اتصالي بين اين حلقهها و مساجد برقرار شود.
ابوحمزه در بخش ديگري از سخنانش به وجود قوميتهاي مختلف در استان و کشور اشاره کرد و افزود: سپاه و بسيج تمامي قوميتها را يکسان ميداند و در تصميمگيريها قائل به تفکيک نميباشند؛ چرا که مجموعه کشور و استان يکپارچه هستند.
وي با بيان اينکه وحدت براي سپاه محور است، خاطرنشان کرد: تمامي قوميتها در قبل و پس از انقلاب نقش به سزايي در پيروزي داشتهاند که گواه اين مسأله وجود بسيجي در هر قشر و قوميتي است.
به گفته ابوحمزه 425 هزار بسیجی در استان همدان در قالب اقشار مختلف، عضو بسیج هستند که در بین این افراد قومیتهای مختلف نیز حضور دارند همچنين تمامی اقشار در برنامههای مختلف سپاه حضور دارند.
فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نيز با اشاره به بررسي وضعيت امنيت اتوبوسهاي راهيان نور گفت: خوشبختانه نيروي انتظامي با همکاري پايانهها، طرحي را به اجرا گذاشته است که در اين طرح صلاحيت و ايمني ناوگان مسافربري بررسي ميشود.
روحا... عروجي خاطرنشان کرد: سپاه انصارالحسين(ع) همدان با شرکت مسافربري جوان سير براي اعزام کاروان راهيان نور قرارداد، دارد که بيشتر از ناوگان جديد و نو براي اعزاميها استفاده ميشود.
به گفته وي، جلسات توجیهی نيز براي رانندگان اعزام کاروانهای نور برگزار ميشود که توصیههای لازم در زمینه نحوه برخورد با زائران و موارد ديگر مطرح ميشود.
منبع: همدان پیام
دیدگاه شما