تازه ترین مطالب

تاریخ : 23. فروردين 1393 - 17:47   |   کد مطلب: 12414
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس گفت: هدف از اقتصاد مقاومتی، مقابله با جنگ اقتصادی دشمن علیه ایران است.

به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس، محمدعلی پورمختار ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش شهرستان بهار اظهار داشت: توجه به اصول سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و شعار سال به عنوان تکلیف شرعی است که باید مد نظر باشد.

وی گفت: پیوند فرهنگ و اقتصاد در شعار سال، نشان‌دهنده جایگاه مسائل فرهنگی به ویژه آموزش و پرورش در اصلاح و فرهنگسازی است که متناسب با نیاز کشور است.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس افزود: هدف از تعریف اقتصاد مقاومتی، مقاوم ساختن اقتصاد کشور و مقابله با جنگ اقتصادی آن علیه ملت است که باید فرهنگسازی در این رابطه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه برای مقاطع مختلف در میان‌مدت و درازمدت باید برنامه‌ریزی کرد، ادامه داد: برنامه‌ریزی در دوره دبیرستان به دلیل اینکه در آستانه ورود به کار اقتصادی هستند مهمتر است.

پورمختار اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های مسئولان، نهادینه کردن فرهنگ کار و تلاش و جدیت واقعی به مسائل تولید در عرصه کشاورزی و محصولات صنعتی است.

وی با تاکید بر توجه به هنرستان‌ها به عنوان سیاست اجرایی، افزود: آموزش مشاغل اثرگذار و حذف پیش‌دانشگاهی از اقدامات مثبت آموزش و پرورش در سال‌های اخیر بوده است.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس ابراز داشت: ایجاد پیوند عمیق بین اقتصاد و فرهنگ برای رسیدن به جایگاه مطلوب نیز از اقداماتی است که آموزش و پرورش می‌تواند در آن اثرگذار باشد.

وی گفت: متاسفانه یکی از ایرادات، تصمیمات یکسانی است که برای آموزش فرزندان در کل کشور گرفته می‌شود که این امر باعث کاهش بهره‌وری آموزشی خواهد شد.

پورمختار تصریح کرد: نگاه به ویژگی‌های شش‌گانه اقتصاد مقاومتی توسط آموزش و پرورش و برداشتن گام‌های سازنده و اتخاذ تصمیمات مهم می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

در ادامه فرماندار بهار گفت: شورای آموزش و پرورش، شورای فرادست و اثرگذار است که می‌تواند با تدوین برنامه‌های مناسب در پیشبرد اهداف کشور و تحقق شعار سال وارد شود.

محسن مرادی‌پناه با تاکید بر سازوکار و مبنای کار در آموزش و پرورش بر اساس برنامه پنج ساله و چشم‌انداز 20 ساله دولت، گفت: جایگاه شهرستان در شاخص‌های مختلف باید مشخص و نقشه راه تعیین شود تا به افق ترسیم شده برسیم.

فرماندار بهار اضافه کرد: یکی از رسالت‌های آموزش و پرورش در بخش فرهنگی و آموزشی و پرورشی و استحکام مبانی دینی و اخلاقی دانش‌آموزان است که در این راستا باید بیش از پیش تلاش شود.

وی خواستار آنالیز پروژه‌های نیمه‌تمام آموزش و پرورش شد و گفت: پروژه‌ها بنا به نیاز باید اولویت‌بندی شود و مجمع خیرین مدرسه‌ساز نیز بیش از پیش افراد توانمند خارج از شهرستان را جذب کنند چراکه اعتبارات دولتی جوابگوی نیاز آموزش و پرورش نیست و باید به دنبال اعتبارات ملی و کمک خیرین باشیم.

مرادی‌پناه یکی از مشکلات آموزش و پرورش شهرستان را نداشتن ساختمان اداری عنوان کرد و گفت: برای ایجاد ساختمان اداری باید برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

وی توجه به دانش‌آموزان بی‌بضاعت و تلاش در راستای ارتقای تحصیلی دانش‌آموزان را از اولویت‌های آموزش و پرورش برشمرد.

فرماندار بهار با تاکید بر دوری از حاشیه در آموزش و پرورش گفت: رسالت ما در آموزش و پرورش پرداختن به بخش‌های تخصصی است و باید از حاشیه‌ها دوری کنیم.

در ادامه مدیر آموزش و پرورش بهار گفت: آموزش و پرورش بهار در بخش مرکزی و صالح‌آباد شامل 11 هزار و 312 دانش‌آموز است که در 140 آموزشگاه و 545 کلاس درس مشغول به تحصیل هستند. یوسف سعیدی اضافه کرد: آموزش و پرورش به عنوان زیرساخت منابع انسانی است چراکه نسل آینده کشور را تربیت می‌کند.

وی ابراز داشت: اگر به دنبال توسعه پایدار هستیم باید به آموزش و پرورش توجه ویژه کنیم.

وی به چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: کسری اعتبارات جاری، کمبود شدید سرانه دانش‌آموزی و هزینه‌های انرژی، کمبود نیروی انسانی در دوره ابتدایی، کمبود نیروهای تخصصی، کمبود فضاهای آموزش و پرورش، کمبود هنرآموز در هنرستان‌ها، مازاد نیرو در برخی رشته‌ها و کمبود نیرو در برخی رشته‌های دیگر، به روز نبودن سطح دانش و مهارت حرفه‌ای برخی معلمان از چالش‌های پیش روست.

وی از بهره‌برداری از دو پروژه فضل‌اللهی خورشیدی و خوابگاه شبانه‌روزی امام رضا(ع) خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی 95 درصد در حال ساخت هستند که در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهند رسید.

انتهای پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب