به گزارش کورنگ به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، محمدرضا حافظی ظهر امروز در نخستین انجمن خیرین تجاریسازی فناوری خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر 16 سال از فعالیت مجمع خیرین مدرسهساز در کشور میگذرد که در این سنین شاهد شکوفایی روزافزون این پدیده بودهایم.
وجود 1000 خیر مدرسهساز در جهان
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 500 هزار خیر مدرسهساز در ایران و بیش از یکهزار خیر در خارج از ایران وجود دارد.
رئیس انجمن خیرین مدرسهساز کشور با اشاره به اینکه خداوند میفرماید یک گندم بکار و 700 گندم برداشت کن، اذعان داشت: خیران با خداوند معامله میکنند چراکه شاهد حضور خیرانی بودیم که یک دانه کاشته و 2 هزار دانه برداشت کردند.
حافظی با بیان اینکه تمکن مالی در انجام امور خیر شرط نیست، افزود: در انجام کار خیر باید عشق و علاقه وجود داشته باشد و ملاک کار خیر، مدیریت شایسته و امانتداری است.
وی گفت: امام راحل نخستین خیر مدرسهساز بودند و فرمودند، تمام کشور باید مدرسه شود و در حال حاضر در تمام استانها، شهرها و روستاها داخل و خارج از کشور شاهد رونق مدرسهسازی هستیم.
10 درصد ایرانیان در کشورهای خارجی سکونت دارند
رئیس انجمن خیرین مدرسهساز کشور با بیان اینکه 10 درصد از ملت ایران به صورت اقامت در سطح کشورهای خارجی سکونت دارند، متذکر شد: این افراد زبان ملی و هویت ایرانی خود را فراموش میکنند، در مدارس بیگانه به اجبار درس میخوانند، در مدارس خارجه بدآموزی میبینند اما دولت برای این امر هیچگونه اقدامی انجام نمیدهد.
حافظی اضافه کرد: بیش از 2 هزار و 200 دانشآموز در امارت متحده عربی در دکه مشغول به تحصیل هستند در صورتیکه فرزندان کشور خودشان در مجللترین مدارس درس میخوانند.
مدارس ترکیه در شأن فرزند ایرانی نیست
وی تصریح کرد: چهار سال پیش در کشور ترکیه حضور یافتم و شاهد بودم فرزندان ایرانی در مدارسی مشغول به تحصیل هستند که در شأن و جایگاه فرزند ایرانی نیست.
رئیس انجمن خیرین مدرسهساز کشور تاکید کرد: با ساخت مدرسه توسط خیران در کشورهای خارجی شأن فرزند ایرانی حفظ شده و فرزند ایرانی بدون هیچ دغدغهای میتواند به تحصیلات عالیه ادامه دهد.
حافظی از کلنگزنی مدرسه ایرانی در ترکیه خبر داد و افزود: در استانبول زمینی برای احداث مدرسه با تلاشهای فراوان خریداری شده و به زودی کلنگزنی میشود.
به زودی مدرسه ایرانی در ترکیه کلنگزنی میشود
وی ادامه داد: برای کلنگزنی این مدرسه جشن بزرگی با حضور بسیاری از مسئولان برگزار و از طریق شبکه جام جم به تمام جهان معرفی میشود تا پرچم این امر مقدس در همهجای جهان به احتزار درآید.
رئیس انجمن خیرین مدرسهساز کشور اذعان داشت: در حال حاضر چهار مجمع خیرین مدرسهساز در کانادا تشکیل دادهایم که در راستای آن مدرسه ایرانی با معلم و فرهنگ ایرانی اشاعه یابد.
حافظی یادآور شد: هماکنون در 550 شهرستان و 31 استان این پرچم را به دوش مردم نهاده و موفق شدهایم مدارس یک نوبته و دو نوبته احداث کنیم.
وی از برگزاری جشنواره خیرین مدرسهساز خبر داد و افزود: این جشنواره همزمان در سراسر کشور در روز 31 اردیبهشتماه جاری برگزار میشود.
کمک 80 میلیارد تومانی یک خیر در امر مدرسهسازی
رئیس انجمن خیرین مدرسهساز کشور بیان کرد: خراسان جنوبی دارای مردمی فرهنگدوست، متدین و با اعتقاد همهجانبه است و جایگاه آن در حدی است که با ایجاد انگیزه در خیران میتوان منویات رهبری را تحقق بخشید.
حافظی یادآور شد: یکی از خیران ایرانی 80 میلیارد تومان در امر مدرسهسازی کمک کرده است.
وی ادامه داد: همچنین احداث 428 مدرسه در کشور توسط تنها یک نفر از خیران نشان از عشق و علاقه وافر وی به همنوعان است.
این خیر مدرسهساز اضافه کرد: اطمینان کامل دارم اگر هر یک از خیران عاشق کارشان باشند این حرکت پرخیر و برکت آنچنان شکوفا میشود که تمامی زمینههای اشتغال و شکوفایی ملت و استان فراهم شود.
حافظی خاطرنشان کرد: نخستین مجمع خیرین تجاریسازی فناوری در خراسان جنوبی امروز تشکیل جلسه داد و امید است حضور خیران بتواند زمینههای اشتغال و شکوفایی این استان را رقم بزند.
سرمایهگذاری در راستای تجاریسازی فناوری
وی با بیان اینکه مهمترین وظیفه این مجمع سرمایهگذاری در راستای تجاریسازی فناوری است، افزود: امید است با ایجاد این مجمع سازوکاری برای حمایت خیران از تجاریسازی فناوری در خراسان جنوبی ایجاد شده و مشکل بیکاری از این استان رخت بربندد.
دیدگاه شما