تازه ترین مطالب

تاریخ : 13. خرداد 1393 - 6:00   |   کد مطلب: 13621
مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: روستای اکنلو از توابع شهرستان کبودراهنگ به عنوان روستای گردشگری، عاملی برای افزایش میزان ماندگاری مسافران است.

به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا ایزدی در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان کبودراهنگ با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری در شهرستان کبودراهنگ اظهار کرد: از مسافرانی که از غار علیصدر دیدار می‌کنند می‌توان به نحو بهینه استفاده و با همکاری بخش خصوصی میزان ماندگاری در شهرستان کبودراهنگ را افزایش داد.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیتی که در روستای اکنلو وجود دارد با اعتباری نزدیک به 150 میلیون تومان یک موزه در آن ایجاد و از ظرفیت گردشگری این روستا به شکل بهینه استفاده کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی همدان درباره اقدامات انجام شده در تالاب شیرین‌سو، گفت: تاکنون برای ساماندهی تالاب شیرین‌سو 100 میلیون تومان هزینه شده و برای اتمام کار به 120 میلیون تومان اعتبار نیاز است.

وی درباره مشکلات بخش میراث فرهنگی در شهرستان کبودراهنگ تصریح کرد: یک حمام قدیمی داخل شهر کبودراهنگ وجود دارد که برای بهره‌برداری و ساماندهی باید مشکل مالکیت آن برطرف شود.

رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در این جلسه اظهار داشت: 12.2 درصد کل بافنده‌های فرش استان همدان در شهرستان قرار دارند که شامل 12 هزار نفر می‌شوند.

احمد علی‌بابایی با اشاره به اینکه در حال حاضر 6 هزار نفر بافنده‌های شهرستان کبودراهنگ فعال و 6 هزار نفر غیر فعال هستند، گفت: برای این که مردم از روستا به سمت شهر مهاجرت نکنند باید برنامه‌ها لازم برای ماندگاری روستاییان ارائه شود.

وی افزود: برای رونق بافت فرش دستبافت در شهرستان کبودراهنگ احداث خانه فرش در دهستان‌های مختلف شهرستان پیشنهاد می‌‌شود.

رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان افزود: در حال حاضر بافندگان فرش در کبودراهنگ در حال بافت فرش به سفارش استان‌های دیگری مانند قم هستند که مواد اولیه را در اختیار بافنده قرار می‌دهند و در پایان دستمزد بافت را پرداخت می‌کنند.

وی تأکید کرد: فرش دستبافت در سال‌های گذشته به دلیل نبود اعتبارات شرایط خوبی را پشت سر نگذاشته و به سختی توانسته خود را در میدان رقابت حفظ کند.

علی‌بابایی خاطرنشان کرد: تعداد بافندگان فرش در شهرستان کبودراهنگ سه برابر افراد مشغول در صنعت این شهرستان است.

وی تأکید کرد: در سال‌های گذشته در قالب طرح خوداشتغالی 5 میلیارد تومان برای پرداخت وام‌های 2 تا 5 میلیون تومانی در بخش فرش در نظر گرفته شد که نمی‌توان با اطمینان از ورود این مبالغ به بخش فرش سخن گفت.

انتهای پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت