به گزارش کورنگ به نقل از ایرنا 'خسرو پیری'روز دوشنبه در دومین جشنواره تجلیل از برترین های علم و فناوری استان همدان افزود: شرکت های دانش محور همواره مبنای توسعه اقتصاد مقاومتی بوده و استان همدان با دیرینه قوی فرهنگی، پتانسیل های خوب، سرمایه های ارزشمند فکری و دانش بومی می تواند در زمینه صنعت سفال و سرامیک و کشاورزی دستاوردهای خوبی را با تکیه بر این شرکت ها داشته باشد.
وی ادامه داد: زیر بنای ایجاد شرکت های دانش بنیان در استان همدان ایجاد شده است و در استان یک جنبش فناورانه برای تغییر فرهنگ مربوط به بهره وری از این شرکت ها نیاز است.
پیری بیان کرد: حرکت به سمت گسترش کانون های شکوفایی، تقویت بنیاد نخبگان و تقویت مراکز رشد در استان همدان ایجاد شده و استمرار این حرکت نیازمند دریافت خدمات نرم افزاری بیشتر است.
وی نیاز به ایجاد آزمایشگاه تحقیقات حرفه ای را از دیگری نیازهای استان همدان دانست و بیان کرد: سه حوزه برجسته که می توان در آن سرمایه گذاری کرد فرآوری گیاهان دارویی در استان و قطب سفال و سرامیک استان همدان است
وی عنوان کرد: استان همدان قطب تولید گردو، کشمش و مویز کشور است که با ایجاد مراکز مختلف برای فراوری این محصولات و تبدیل آنها به سایر محصولات مورد نیاز می توان در کنار اشتغالزایی سودآوری خوبی نیز برای استان به وجود آورد.
دومین جشنواره تجلیل از برترین های علم و فناوری استان با حضور معاون علوم و فناوری رییس جمهوری برگزار و از برترین های این جشنواره نیز تقدیر شد.
انتهای پیام
دیدگاه شما