کورنگ: شهید حاج احمد متوسلیان برای نخستينبار در تیرماه سال ۱۳۶۰ عملیات برونمرزی را در منطقه شنام انجام داد که در این عملیات 5 تن از دانشآموزان شهرستان اسدآباد نیز حضور داشتند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند اما هیچوقت از پیکر این 5 دانشآموز شهید خبری نشد.
سردار عليرضا خزایی پس از عملیات شنام و با خبر شدن از وقایع آن در پارک شهید رجایی لب به سخن گشود و گفت: من تنها برای بازگرداندن اجساد شهدای شنام میروم و یا اجساد آنها را میآورم یا خود نیز به آنها ملحق میشوم.
2 ماه بعد درست در یازدهم شهریورماه ۱۳۶۰ سردار علیرضا خزایی نیز به جمع دوستان شهیدش میپیوندد و با شهادت فرمانده وقت سپاه اسدآباد دیگر دسترسی به شنام قطع میشود و دشمن نیز در چند مرحله اقدام به مینگذاری شنام کرده بود.
محمدرضا فروتن، محمد ورمزیار، بیژن شفیعی، محمد همایی رشید و خسرو آذرمی 5 دانشآموزی بودند که در این عملیات مخلصانه در برابر دشمن و استکبار جهانی ایستادند و جان خویش را فدای امام و انقلاب کردند.
به گزارش مهر، پس از ۳۳ سال انتظار خبری شهرستان اسدآباد را در برگرفته است که سقای لبتشنه شنام باز میگردد. مردم ولایتمدار دیار سید جمال این روزها منتظر حضور یکی از 5 حلقه گمشده شنام هستند و امیدوارند که پیکر سایر شهدای مفقودالاثر شهرستان و بخصوص شهدای شنام هرچه سریعتر پیدا شود.
خوشحالم پیکر برادرم را در آغوش میگیرم
برادر شهید بیژن شفیعی گفت: ۳۳ سال انتظار خیلی سخت است و تنها کسانی درد من را میفهمند که گمشدهای داشته باشند اما باز هم خدا را شاکرم که پس از ۳۳ سال انتظار میتوانم پیکر برادر شهیدم را در آغوش بگیرم.
رضا شفیعیمشعوف از تلاش خود برای تجسس پیکر برادر شهیدش گفت و بیان کرد: همواره به دنبال این بودم تا بتوانم به قله شنام دسترسی پیدا کنم اما به علت اینکه منطقه مینگذاری بود عملاً نمیتوانستم کاری انجام دهم.
به گفته وي، پس از پاکسازی منطقه با پیگیری کمیته تفحص ستاد کل نیروهای مسلح موفق شدیم در ۲۷مین روز از مهرماه امسال پیکر شهید شفیعی را شناسایی کنیم و پیکر این شهید والامقام دوم بهمنماه وارد اسدآباد میشود.
وی از غم پدر و مادر خود گفت و اينكه آنها سالها منتظر بازگشت پیکر فرزندشان بودند و آنها با غم از دست دادن پسرشان و ندیدن پیکر وی از دنیا رفتند.
برادر شهید با بیان اینکه در سومین روز از ماه محرم بود که با بنده تماس گرفتند و بر یافتههای ما مهر تأیید زدند و گفتند آزمایشهای DNA نشان میدهد که استخوانهای پیداشده مربوط به برادر شماست، پس از این تماس شوق بزرگی در دلم ایجاد شد زیرا پس از ۳۳ سال انتظار میتوانستم پیکر برادرم را در آغوش بگیرم و ناراحت هم بودم که پدر و مادرم با غم ندیدن بیژن از دنیا رفتند.
خواهر شهید هم گفت: خوشحالم که پس از ۳۳ سال چشمانتظاری پیکر برادرم پیدا شد و دیگر میتوانیم کنار قبر برادرم بنشینیم و درددل کنیم.
فریبا شفیعیمشعوف اظهار كرد: تنها از این ناراحتم که پدر و مادرم نیستند تا پیکر فرزند خود را در آغوش بگیرند زيرا تنها آرزوی آنها دیدن پیکر بیژن بود.
وی ادامه داد: هر بار که شهید گمنامی بر روی دست مردم تشیع میشد از خود میپرسیدم خدایا یعنی این برادر من است؟ اگر نیست پس بیژن کی برمیگردد؟
همکلاسی و یار دیرین شهید شفیعی نیز گفت: با شهید شفیعی مدتها هممحلهای بودیم و در دوران تحصیل نیز همکلاس یکدیگر بودیم که با توجه به ایمان بالا و اعتقاد قوی بیژن کلاس درس را ترک کرد و راهی جبهه شد.
رحمتا... سلیمانی اعتقاد به ولایت و رهبری را اهم دلایل شهید شفیعی برای حضور در جبهههای جنگ عنوان کرد و از شجاعت روحیات شهید شفیعی، بیان کرد: همچنين شهادت حق بیژن بود که توانست به درجه رفیع شهادت نائل شود.
پیکر شهید سوم بهمنماه تشیع میشود
رئیس بنیاد شهید شهرستان اسدآباد هم از تشییع پیکر مطهر شهید بیژن شفیعی جمعه، سوم بهمنماه در شهرستان اسدآباد خبر داد و گفت: در شب جمعه برنامه وداع با شهید و روز جمعه تشییع پیکر مطهر شهید به انجام خواهد رسید.
علی وفایی افزود: مراسم استقبال از این شهید والامقام در روز پنجشنبه دوم بهمنماه با حضور مسئولان، نهادها و ادارات و خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران برگزار خواهد شد و شب جمعه برنامه وداع با شهید و روز جمعه تشییع پیکر مطهر شهید به انجام خواهد رسید.
وفایی با اشاره به برنامههای شب وداع با این شهید در مسجد امام سجاد(ع) شهرستان اسدآباد بیان کرد: در این شب مراسم خاطرهگویی توسط کیانوش گلزار نویسنده کتاب «شنام» و یکی از همزمان این شهید والا برگزار خواهد شد./ همدان پیام
دیدگاه شما